Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz L7wy #9313 üzenetére

    Jól érted. Bocsánat, csak most tudtam írni.
    Amiről írtam, az röviden azt jelenti, hogy a víruskereső akkor full natív, ha beépül a 64 bites kernelbe és nem hív meg kernel 32 bites dll-t. Ez a nulla szimbólum, mivel a dll könyvtárak szimbólumokat is tartalmaznak.

    Ezt Specialista jól írta, hogy 2 program képes erre az MSE és a Bitdefender. Az utóbbi azért érdekes, mert az MS nem adta senkinek közre a 64 bites Win kernelét. Nyilván a saját termékük az MSE teljesen beépül, de hogy egy Bitdefender is?Érdekes, de jó.

    (#9315) Narxis: Ez érdekes Gábor, mert ez egy Tec. Prev. amit már a Win7 esetében is megcsinált a Kaspersky. Annak a gui-ja nem hasonlított a véglegesére. Sőt, az a 6-os KIS guiját tartalmazta először. Szerintem most sem ez a végleges, csak csináltak egyet a Win8-ra. Ahogy olvastam, még a gui sem végleges. Ráadásul a hivatalos béta teszt még nem indult el. Gondolom ezt azért, mert nem devbuild könyvtárból töltjük le. Csináltak egy minimal védelmet a Win8-ra, mivel sokan fogják használni. Ami egyébként absztrakt, mert ahogy olvasom, elég kemény védelme lesz a Win8-nak. Szóval, el tudom képzelni, hogy nem feltétlen fognak megélni a víruskereső cégek. Bár, kitudja.

    Ui.: Nem tudom, hogy vagy vele, de a MetroUI-t mocsok módon utálom. Asztali PC-n förmedvény és sajnos nem praktikus!

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák