Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz lugosi #71640 üzenetére

    Az F-Secure egyszerű mint a faék. Nincs benne sok fölösleges modul, ezáltal nem fog neked problémákat okozni, cserébe erősen véd. Nem terheli a gépet, és észre sem veszed. A SAFE és TOTAL verziók fiókos megoldások, és központi menedzselhetőséget tartalmaznak.
    Legolcsóbban az alza.hu oldalon tudod beszerezni.

    Eset drága lett valóban. Elszálltak nagyin csúnyán, és annyira nem jó amennyit kérnek érte. Nem rossz, mert tisztességes iparos munka, de nem ér annyit.
    BD-t tegnap próbáltam, élt 30 percet a gépemen. A napi feladatokat nem lassította, de bekapcsolt Profil móddal a CW (játék), a szoksáso 150-160 fps helyett kemény 95-öt hozott, kikapcsolt profillal pedig 100-110-et. Így engem játék közben zavart ez a jelenség.
    Nortont nem javasolom, főleg amióta cryptobányászik a gépen.

    Én a magam részéről itthon Kaspersky és F-Secure SAFE-el dolgozom. A többit próbáltam, de egyik sem nyerte el a tetszésemet. :R
    A próbálgatás meg azért van "leírva", mert egyéni preferencia, hogy kinek mi tetszik és mi nem okoz gondot a gépén. Senki nem fogja neked megmondani, hogy neked mi lesz a legjobb választás. Itt többen használnak F-Secure SAFE-t és a többség megvan elégedve vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák