Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz FistXL #61383 üzenetére

    Azért mert a biztonság és kényelem egyensúlya is számít. Ha bekapcsolod akkor elég szigorú és neked kell engedélyezni egyesével minden programodat, különben alapműveletek nem fognak menni és percenként blokkolna valamit napi használat során. Átlaguser ezt biztos nem állítaná be, el se olvasná mit is ír ki pontosan a Defender, hanem elkönyvelné szar a Windows. Talán egyszer majd okosabbá teszik a funkciót, addig MS szempontból öngól lenne alapból bekapcsolni jelenlegi formájában.

    Még mindig kényelmesebb:

    - rendszeres biztonsági mentés két offline helyre, felhőbe is
    - nem okézunk UAC-ra a kétes eredetű Directx uninstall progira csináljon bármit admin joggal

    Tanulópénz esete sajnos. Sok embernél látom egyetlen helyen tartják pótolhatatlan képeiket, dokumentumaikat. Számomra hihetetlen.

    _Atesz: ismerősöd típusú emberekre utaznak a cégek, sokan tényleg nem is értik mit csinálnak, el se olvassák, utána se néznek mit is vesznek. 99% minden netes előfizetés szolgáltatás vonja automatikusan, ha nem kapcsolod ki az Office 365-től kezdve a Netflixen át a Spotify-ig. Egyébként írni kell az Avast Supportnak nem így gondolta, adják vissza talán megoldják az ügyet neki. Legközelebb pedig jobban figyelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák