Új hozzászólás Aktív témák

  • rioter

    csendes tag

    Úgy döntöttem, megveszem a Bitdefendert, bár még nem döntöttem el, hogy total vagy internet security-t-e. Egy normálisan karbantartott gépen vajon van-e valami értelme a speed up-nak? Valamint az anti theft gondolom, csak a gép fizikai felkutatásában segít, ha ellopják.
    Azon is gondolkodom még, jobb volna-e használnom a BD tűzfalat, van az is olyan frankó, mint a vírusölője, vagy maradjak a mostani Comodo-nál? Nálam alapvető igény, hogy semmi ne kommunikáljon, hanem kérdezzen rá, és majd ha én úgy gondolom, akkor hozza létre a szabályt a későbbi engedélyezés/tiltáshoz. Viszont a Comodo kicsit már túllőtt a kérdezgetésen, ha egy program meg akarja nyitni a win explorert, ahhoz is engedélyt kér, és ha átnevezek egy engedélyezett .bat fájlt, akkor újra kérdez...
    A 3/5 gépes limit pedig vajon fizikai hardver ellenőrzésre értendő? Teszem azt, ha van egy lementett Win image-em, amiben még a régi vírusölő van, azt visszarakom, lecserélem BD-re, majd megint visszarakom, megint csere BD-re, de mindig ugyanazon a gépen történik ez, akkor nem fogom elfogyasztani az aktivációs lehetőségeimet?

Új hozzászólás Aktív témák