Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz King Unique #26301 üzenetére
Nem gyér, hanem Baseline, vagyis ahhoz hasonlították a többit
-
King Unique
titán
válasz micafighter #26302 üzenetére
Igen látom, de akkor is retek, mármint többihez képest
A 100%-os blokkolás, az most valóban annyi, v csak MSE-hez képest, vhogyan van ez ?[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
válasz King Unique #26301 üzenetére
A nagyok ismét taroltak: Kaspersky, Bitdefender, F-secure, GData, Titanium.
Meglepetés (pozitív): Avira.
Fura, hogy az élbolyban végzett: Panda, Norton. -
sz.j
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy ha olyan "nagy szám" a Webroot, akkor miért nem szerepel minden tesztben .....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz micafighter #26307 üzenetére
Mivel a teszt linkje ebbe a topikba lett betéve, úgy érzem, hogy jó helyre írtam ....
(Mert ugye a fórumtársak az Avira-val, stb kapcsolatban itt írtak vélemény nem a termék topikjában )[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
micafighter
nagyúr
Igen, de ha én itt most válaszolok részletekbe nyúlóan, félő, hogy néhány fórumtársunk kárt tesz magában Amúgy jó helyen tetted fel a kérdést, én csak írtam, hogy a saját topicjában ez már ki lett tárgyalva, ugyhogy ha érdekel, ott megtalálod a válaszokat. de hogy ha ott nem találtál választ, akkor ott szivesen válaszolok további kérdéseidre
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #26309 üzenetére
Lejárt sajnos a szerk. idő, még ennyivel egészíteném ki: [link]
És itt is van érdekes hsz webroot és teszt témakörben: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz micafighter #26310 üzenetére
Köszi a linket, de ez nem válaszolta meg a kérdésem, mert én nem a közölt eredmények "helyességével" kapcsolatban érdeklődtem, hanem ezt kérdeztem: ".... ha olyan "nagy szám" a Webroot, akkor miért nem szerepel minden tesztben."
Ui. A második linket a hsz-om írása után tetted be
[ Szerkesztve ]
-
wd.taz
aktív tag
Üdv urak!
Segítséget kérnék, hogy milyen vírusírtó + egyebet tegyek fel a laposomra. Jelenleg MSE van és Win Defender.
Lenovo T400, P8600-2,4GHz, 4GB RAM, WIN7 Ultimate (origi).
Egyenlőre ingyenes "kombó" és MAGYAR nyelvű érdekelne, majd ha lesz rá keret, akkor veszek egyet.
Köszönöm.
Tazi
[ Szerkesztve ]
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
soldi3r
veterán
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van, hogy a gép mindig hibásan áll le. Azt írja ki, hogy a Task Hot Window (ez mi?) fut és kényszerleállítással áll le, de múltkor bezártam a feladat kezelőben, de úgy se volt jó. Emiatt mikor bekapcsolom a gépet, folyamatosan windows hiba utáni helyreállítás.... Már futtattam avastot, esetet, malwarebytes-anti malware-t is (csökkentett módban is), de egyik se jelez semmit, ami gyanús volt nekem azt pedig kitöröltem. A windows most lett rárakva karácsony előtt, illetve az egész gép is új (az elején nem volt ilyen probléma, ezt kb. két hete csinálja megállás nélkül). Ez vírus lesz? Tudna valaki segíteni?
Az op. rendszer egy win 7 ultimate 64..
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Keresem azt a vírusirtót ami keveset eszik. Igazából sokat játszok és már volt olyan annó, hogy xy vírusirtó alatt néha csökkent az fps.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
kisbalazs83
aktív tag
Szia!
ESET Smart Security 765JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Orlin
addikt
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Asus Eee Pc 1215B - Erre a gépre kellene valamilyen védelem. Én promós AVG IS-re, Avast Free-re, NOD32-re gondoltam első körben. Valakinek van tapasztalata hasonló netbook-al kapcsolatban, vagy ajánlanátok valamilyen védelmet rá? Ja, és csajos netbookra lesz, tehát ne kérdezzen sokat
Köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok
az adat iletve kodok stb. lopások ellen lehet védekezni??
Jól!!
Előre is köszönöm -
rayoliviero
veterán
válasz #63761920 #26330 üzenetére
Kód lopás ellen: Key Scrambler
Titkosítja a beírt jelszavakat.
[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
nagyúr
válasz micafighter #26335 üzenetére
Stabil az már most is-nálam legalább is azóta hibátlan,mióta fenn van.
Hamarosan jön a (e) javítás is.[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
válasz micafighter #26335 üzenetére
Arra várhatsz ítéletnapig, vagy legalábbis augusztus környékéig - hátha a 2015-ös bejön majd.
Azt mondják annyira se fogja a gépet majd, mint a Webroot, te meg költözhetsz onnan szépen át a Kaspersky topicba. Gondolj csak bele Snowden is oroszba kötött ki a végén -
DAVID0000
aktív tag
Helo.
Remélem tud valaki segíteni. Ha minden igaz kaptam egy HOWDECRYPT nevű vírust és rengetek fájlomat megfertőzte. Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti adatokat? AVG-t használok.
-
Qasam
aktív tag
válasz micafighter #26345 üzenetére
Megoldódott. AdBlock Plus volt a ludas FF-ban.
-
DAVID0000
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest