Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
válasz T_Stark #1355 üzenetére
Ez jó kérdés ,most nézem az e-mail-t amit küldtek,nincs letöltési link.
De ezt találtam helyette : Raymond.cc.[ Szerkesztve ]
ZoLee
-
deter
aktív tag
Zemanna Antilogger annyira csendesen működik, hogy teljesen észrevehetetlen....
Persze ez annak tudható be, hogy nem működik . Legszigorúbb beállításokra tettem, még a Windows folyamatoknál is sikítani kellene, de semmi. Még saját teszt kártevői után sem kérdezősködik... Nem egy drága program, na de egy óra melletti ikon azért ennyit nem ér :>
-
törölt tag
A WOT az Iobit oldalára még mindig sárgul
VT analízis-re beküldtem az IOBit Malware Fighter-t
-
Pano
addikt
Eléggé befagyott a topic
-
HZoli87
veterán
Megjelent: Norton Power Eraser 2.0
-
félisten
válasz Stephan89 #1369 üzenetére
Igen, pont aktuális, ezt is feltörték...
Amúgy nem tud valaki directlink-et, a ZAEX 2012-höz? (Offline telepítő érdekelne, nem a webinstaller) Szívesen kipróbálnám, de mivel tiszta rendszeren teszem ezt(semmi védelem), és lassú/nem megbízható a netem, ezért mire letöltené a méretes installer-t, addig meg is fertőződhet a masina...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sz_Imre
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1371 üzenetére
Esetleg ez: ZAEX 2012
Itt találtam -
félisten
-
Sz_Imre
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1373 üzenetére
Nincs mit. Én is csak véletlenül találtam meg, de a lényeg, hogy meg lett.
Akinek kellene a többi telepítő verzió:
ZoneAlarm Pro - Leírás
ZoneAlarm Internet Security Suite - Leírás[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali az AVG link scannere ugye opera alatt is működik?
-
deter
aktív tag
válasz #27441408 #1378 üzenetére
Opera alatt is működik. tehát blokkolja a káros oldalakat, csak az oldal/találat értékelés hiányzik.
Ha olyan programot keresel, ami hasonló a AVG Scannerhez, és teljesen kompatibilis az Operával és az összes böngészővel, akkor a Bitdefender Traffic Light (beta) ajánlom. Hátránya, hogy jelentősen hatással van még a böngészés teljesítményre.
blattida:
Ahogy írtam, minden a legszigorúbb beállításokon van. Kivan kapcsolva a automatikus szabály alkotás, fehér lista, stb. Egyszerűen nem működik. Még a (saját) teszt programjaira sem jelez...
Goodspeed:
Iobit egy viszonylag megbízható cég. Két programot is vásároltam már tőlük. Nem biztonsági probléma van az IObittel, hanem a Malwarebytes incidens óta, [link] a közösség következetesen lepontozza.
[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
Új rekord (Beépített új rekordok száma: 31158). VirusBuster a 2011-es évben.
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! 3 hónapja van új laptopom ( adatlapomon meg tudjátok nézni) ,ezért még ismerkedek vele hogy mit tud , és hogy melyek azok a programok amiket szeret a kicsike .
Védelmi program : Norton IS 2010 ezt adta a Fujitsu a telepítő lemezhez 90 nap ,de 1 hét után leszedtem elégé fogta a gépet ( nem értem az asztali gépem 6 éves és azt nem fogta ) . Mcafee IS 11 de ez is fogta . Kaspersky 11 is fogta . Comodo IS észrevehetetlen volt a gépen (de hajt a kíváncsiság ) . Most Avg IS van a gépen ,érdekes hogy valamikor csiga tőle a gép valamikor meg hasit , a tűzfal néha blokkolja a bejövő kapcsolatokat ( online filmezés vagy rádió hallgatás közben ) , nem rossz az Avg . de sajnos lejár a 30 nap próba Mit érdemes még kipróbálni ?? -
törölt tag
Igen , ismerős a történet. Felraktam, szerencsére ez is csak kiegészítő védelem így remekül el van a Microsoft Security Essentilas és Outpost Firewall Pro mellett
A kisebbik gépemen ez lesz, a nagyobbikon pedig a Norton Internet Security az Malwarebytes' Anti-Malware PRO-val
-
herb555
tag
Ma erre akadtam rá. Valami Fake/vírus gyanús nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest