Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsmester89

    őstag

    válasz 206 cc #1158 üzenetére

    Yadis csak nekem vízjelezi be az összes borítóképet? (2.3 után kezdte) Ha kiválasztok egy másikat, arra is rádobja a bal felső sarokba a fátyol vízjelet, amit régebben csak egy fajta magyar borítónál csinálta, de az látszódott is a borítók között (hogy vízjeles).
    -----------------------------------

    Szerintem félreértettél. Én akinek tudom, ajánlom a lejátszót s engem nem érdekel a 8 v 10 v 12bit sem :) 1.5 éves led tvmen nézem a minőségi ámbár 6 éves 2.1-el a bd50-es sima és 3D-s filmeket. Ebben a kategóriában a maximumot hozza nekem, ha akartam volna sem tudtam volna 100 alatt ilyen jó terméket venni, ha fölötte próbálkoztam volna, akkor htpc-t dobtam volna össze, de nem tehetem meg :)
    Lényeg a lényeg: Tökéletesen megvagyok elégedve a termékkel s csak dicsértem itt is, ha visszaolvasol a kommentjeimre. Csak van egy olyan dolog, amiben nem szuperál 100%-san s ez nem szégyen, mert mint írták, a RR-nál is van hiba :) Tény, de nem kell cenzúrázni a hivatalos magyar honlapon ezzel is szebbé s "hibátlanabbá" tenni a terméket. S nem tetszik, hogy itt felháborodás van rajta, ha az ember tudomásul veszi, hogy van amiben nem tökéletes. //Ettől függetlenül imádom a lejátszóm s egy popira vagy dune-re sem cserélném el.//

    [ Szerkesztve ]

    A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.

Új hozzászólás Aktív témák