Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rappit4
őstag
Lehet jelentkezni a movie scraper béta tesztelésére! Én most próbálgatom eddig patent nagyon.
(#397) legenda007:
Lehet, hogy a HDD leállítása nevű beállítással veszekszik. Próbáld meg azt kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
mikoljan
tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, a yaDIS van beépítve, mint borítókészítő alkalmazás?
Nekem még az is tetszene, ha a feliratokat nem csak az open-ről lehetne leszedni. Persze tudom, hogy a felirat-oldalt is fel kellene készíteni, hogy tudjon kommunikálni a lejátszóval. No, nem baj, ez legyen a legkisebb probléma.
- - - We Enter Into The Future - - -
-
rappit4
őstag
válasz mikoljan #408 üzenetére
Nem, nem a yaDis-van benne, hanem a YAMJ-nak egy módosítótt változata. Azért még fennhagyom a yaDis-t, mert az egy nagyon jó funkció benne, hogy írja a codec-et, meg a borítókép olyan amilyen minőségű a film pl.: mkv vagy blu-ray vagy blu-ray 3D. Ez ilyen leegyszerűsített verzió.
Nekem jó az open is legtöbbször onnan szedem.[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
hi, med600 v2.00, nfs-el latom a nason a fielokat, de ha barmit el akarok inditani, akkor lefagy. kellene az nfs, mert a bd 3d isok marhara laggolnak samban.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Pety
senior tag
Hali!
Milyen hálózaton játszod le a bd 3d iso-kat?
Mert nálam is akadtak ezeknél a fájloknál
NAS-ról,PC-ről ,nálam a router volt a szűk keresztmetszet,ha nem
gigabites a router akkor tuti ez az akadás oka nem az hogy samba-n vagy nfs hálózaton
osztod meg.Szóval nálam a router cserétől ez megoldódott.
Egyébként ők a tp link 1043nd ajánlották hozzá."A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
rappit4
őstag
Na, próbálgattam ezt a movie scrapert, hát eléggé kezdetleges még. Ha jól vannk beírva filmek, akkor hamar megtalálja, viszont így az átirogatással annyit kéne foglalkozni, mintha yadisban megkerestetném, viszont a felirat kereső kíváló!
-
rappit4
őstag
Aki kéri a fw-et a movie scraperrel a subtitle letöltővel és az airplayel az küldje az emil címét.
Szerk.: uuupsz ezt elnéztem az airplay az csak jön, ez az iptv funkciót tudja. Bocsesz[ Szerkesztve ]
-
rappit4
őstag
Újabb beta hírek: beépített sorozat scannelő és fejlesztett böngésző(támogatja a youtube-t vimeót stb.). Eszméletlen ez a Mede8er
-
snemeth
aktív tag
Már csak a feliratoknak kellene némileg jobb árnyékolás (valamelyik régebbi 2.0 bétában tök jó volt, aztán elcseszték.), meg lista nézetben a fel/le gomb ne gyorsuljon be, mint állat.
Persze lehet, hogy csak én használom lista nézetben és nézek mindent felirattal.[ Szerkesztve ]
-
bbmt
senior tag
Na, a beta feltéve.
A felirat keresés/letöltés nagyon szuper! A scraper is teszi a dolgát.
Viszont az iptv-n csak a mede8er teszt csatornák működnek,a mellékelt listából ( doku,cartoons..stb ) telepítettek közül 1 működött csak. / tényleg, az a SYFY csatorna az a sci-fi csatorna lenne?Mert az nagyon jóság lenne /
Észrevétel,mintha jobban melegedne. / klímás szobában van,nem a kinti 40 fok miatt /
Ha jön frissítés jöhet még!!A kanál a gyengék villája
-
TVMaci
tag
Ennek az adónak a konkrét linkjét nem tudnátok megszerezni nekem?
Az új IPTV részleg miatt elkezdtem gyűjteni a tv adókat, ez is kellene.
[ Szerkesztve ]
-
TVMaci
tag
Valaki összegyűjthetné unalmába a jól működő tv adókat.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ezt a beta firmware-t valaki el tudná küldeni?
600-as modellem van....gondolom feltehető minden gond nélkül?..a szokott módon kell feltenni?
Köszönet előre is!Üdv!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
rappit4
őstag
válasz martinkeet #437 üzenetére
Már elküldtem neki, szólj ha kell.
-
Zsmester89
őstag
Facebookon mai hír:
v3.0.0-as zárt béta jelent meg ma, ami elméletileg a jövő héten már publikussá válhat, ha komoly hibák nem jönnek elő. Addig is béta-tesztelőink már próbálgathatják: http://mede8erforum.hu/forum/viewtopic.php?f=5&t=109A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
rappit4
őstag
válasz Zsmester89 #440 üzenetére
Így igaz, mondjuk a V3.0.0-ra az okot nem értem, hiszen nem tartalmaz semmi újítást a V2.5-höz képest. Szerintem a V2.6 elég lett volna, na mindegy.
-
Tido
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodok egy ilyen játékos beszerzésén, mivel az Asus O'Play Mini Plus-nál kiver a víz attól, hogy nem hajlandóa NAS tartalmát ABC sorrendbe tenni.
Nem tudom vki használja-e ezt a lejátszót Sambán Synology NASsal, de remélem itt nincs ilyen probléma. Másik kérdésem, hogy Hi10P kódolású filmet(mkv) lejátszik színhelyesen (jellemzően animék)? Mert ez is fontos lenne nálam. Tud valaki erről nyilatkozni, aki ki is próbálta?UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Zsmester89
őstag
A zárt bétához tud valaki linket dobni? (3.0.0)
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Megvan, köszi.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
rappit4
őstag
Nyílt V3-as firmware.
-
rappit4
őstag
válasz martinkeet #448 üzenetére
Nem, ugyan az, mint az Aug. 22-i zárt béta.
-
bbmt
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest