Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
coreska
aktív tag
válasz z123456789 #549 üzenetére
A hivatalos a 3.0.0 a béta a 3.0.2 a legújabb.
Figyelmedbe ajánlom a mede8er fórum olvasását, mert az ilyen kérdésekre kérdés nélkül is megvan a válasz.
Egyébként mik voltak azok a kérdések, amit (hogy a szavaiddal éljek) le se bagóztak?
Mivel nem ez a tapasztalat. -
z123456789
addikt
Mivel egy hetes a lejátszóm, ezért nem volt időm átolvasni ezt a fórumot, de kösz hogy felhívod a figyelmem.
De mostantól rápillantok majd.
-A firmware.
-Van-e magyar használati utasítás valahol
-a winchester keret (arra már kaptam választ)
A többit meg megkérdeztem inkább a házimozi topicban, ott kaptam rá választ.Le se bagóztak?Meg se jelentek a kérdéseim...Akkor minek erőltessem?
[ Szerkesztve ]
-
coreska
aktív tag
válasz z123456789 #553 üzenetére
Ha regisztrált tag vagy a http://mede8erforum.hu/ oldalon, akkor a magyar leírást is megtalálod ott a terméktámogatásoknál. Abból is sok minden kiderül, még a winyó beépítés is ábrával illusztrálva.
3 csavar kell csak hozzá.Az hogy egy fórumon nem jelenik meg az írásod, úgy hogy regisztrált tag vagy, azt kétlem. De te tudod.
-
z123456789
addikt
Megtaláltam.
Ez egy ufo, nem media box.
Az enyém belseje nem ilyen, szóval nem lehet úgy rögzíteni a meghajtót.
Sőt!Sehogyan sem lehet rögzíteni, mert csak 3,5-eshez adtak csavart.
Mielőtt még ajánlanál csavarboltot köszi nem kell.Egy 1 hetes problémáról beszélgetünk.Találok magam is.Még is mit gondolsz, hogy ma kezdtem fórumozni, és hogy hazudok?Szerinted miért itt teszem fel a kérdéseim, vagy épp egy (kb csak) rokon topic-ban?
Ezek voltak az utolsó kérdéseim amik megjelentek.A többit (mivel nem tették ki) már itt kérdeztem.
-
rappit4
őstag
válasz z123456789 #555 üzenetére
A magyar fórumot hagyd, a mede8erforum.com-on 5perc alatt válaszolnak.
-
rappit4
őstag
válasz z123456789 #557 üzenetére
El
-
BullZeye
veterán
Üdv, 2 gyors kérdés a 600-ról
1) Feliratokat automatikusan tud letölteni a feliratok.hu-ról mint az XBMC?
2) Felirat színét és fontot, valamint a hátterét (opacity) lehet állítani?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Mankó
veterán
válasz s7evcsenko #563 üzenetére
Hátteret én sem használom, de méretet, színt, stílust lehet állítani.
-
BBéci
legenda
válasz s7evcsenko #563 üzenetére
Keretet lehet adni a betűknek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
A történet:
Remélem mihamarabb ideér már a megrendelt Samu 50F6500 tv-m, eme tv-n filmek lejátszásához vettem egy NAS-t. Azért NAS-t, mert általában torrentről szedek filmeket amiket futtat a nas, és a NASt el tudja érni a TV is, így gondoltam ez jó megoldás lehet.
Aztán egyre többet olvastam arról, hogy mindenképp ajánlott valami média lejátszót vásárolni, sokan ajánlották a fórum címében szereplőt, konkrétabban a 600-at.1. van e valaki aki Samu F6500 szériával használja? mi a tapasztalat?
2. mennyire nehezen mókolható rá egy torrentkliens? Bírja-e a masina ha torrentezés közben filmet akarnék nézni?
3. mi az érdemi különbség a 600 és az 1000 széria között?
4. a MED600-at HDMI-n kötöm a Tv-re, illetve LANnal a routerbe, jól értem?
előre is köszönöm a válaszra szánt időtöket!
köszönöm a fórum ajánlást BBéci
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
vuhuuu... sehol sincs raktáron. hétfő délután lesz leghamarabb.
-
kemcso
Ármester
válasz AndrewTdi #574 üzenetére
Itt azt írják, hogy raktáron van: lejatszo.hu
-
Crytek
nagyúr
Komolyan mondom én el vagyok átkozva ezekkel a 3D-s lejátszokkal.
Egreat R6S-em volt 1 hónap után gatter.A kapott cseredarab alapból rossz volt be se kapcsolt. Gondoltam nem szorakozok többet a "gagyival" vettem egy Med600X3D playert!
Ez se nagyon akarja tenni a dolgát
Kezdésnek a menüben a fel le gomb nem igen akar reagálni csak a jobbra balra.
Rádugok külső HDD-t és semmi ,media libarira nem engedi "entert" nyomni olyan mintha az se müködne. A beállítások menübe se tudok lefele menni csak jobbra balraValakinek valami ötlet mi lehet a rossz?
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
-
andrew-msi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy komponens kimenetet milyen felbontást tud kiküldeni ez a lejátszó?
Egy 720p-s projektorra kellene rákötni, amin nem jó a HDMI-, de van komponens csatlakozási lehetőség.
Vélemények?
Egy havernak kellene és ezt a lejátszót találtam elfogadható árban.
Előre is köszönöm -
bbmt
senior tag
válasz andrew-msi #585 üzenetére
Szia,
A komponens tudja a full hd-t,de 720p-s projektort inkább natívban 720p-vel hajtson.
A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
válasz andrew-msi #587 üzenetére
15 méteressel hajtottam a régi projektort,simán vitte.
Mivel analóg a komponens ezért jóval hosszabb kábelt lehet használni mint a digitális HDMI-n.A kanál a gyengék villája
-
Rbert
aktív tag
Szia!
Nekem akkor csinálja ezt ha(kb. 10-15s-onként, 1 s szünet a hangban) ha a médialejátszó,optikai elosztó,TV,erősítő -n keresztül megy a hang.Ha közvetlenül Médialejátszó,optikai elosztó,erősitő akkor nincs hangban az 1s-os szünetek.
Médialejátszó: MED 600X(eddig R6S volt)
TV: LG 47LM660S
Optikai elosztó: Toslink
Erősítő(házimozi): LG HT 503PHAmúgy ha XBOX360 -ból optikán jön a hang akkor csak pattogó hangot hallat(majd szétmennek a hangszórók),viszont HDMI-n keresztül nincs probléma
Tavaly már én is kérdeztem ezt a problémát, egyből azt a választ kaptam vegyek sok százezerért egy erősítőt+ hangfalakat.
-
Mankó
veterán
X600-asom van és egy Zyxel 310-es nasról szeretnék gigabites hálózaton streamelni filmeket. Milyen szerveren keresztül küldjem a filmeket? Még csak ismerkedek a rendszerrel, de már minden meg van hozzá. Hálózat működik, gigabites switchen lóg minden eszköz. Eredetileg ha a nas-on ott a megosztás, akkor csak a x600-on ki kell választani a kapcsolat típusát (uPnP, DLNA, stb.) , melyiket érdemes használni?
Esetleg akinek hasonló elemekből áll össze a hálózata otthon segíthetne privátban!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest