Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi762
tag
valaki segitsen kérem!
nekem hiányzik a wxmsw262u.dll
hol lehet ezt leszedni? -
karesz1979
csendes tag
Valaki megtudná mondani,hogy hol lehet leszedni a Medal of Honor:Airborn magyarosítást?
-
Apophis
őstag
válasz feka007 #2799 üzenetére
Nekem pl. hányingerem támad a "nextgen" mozgástól. Ha lassan fordulok, mosódik, ha gyorsan, egy paca az egész. Egy ajtón befordulok és rángat a karakter, rugózik, csúszik. Célkereszt, mint olyan, nem létezik, de elég középtájt eregetni, hullik az ellen még hardon is. Egyetlen eleme tetszett a mozgásnak: nem kell külön lean gomb, ironsightban automatikusan hajol négy irányba (más kérdés, hogy néha ki szeretnék strafelni, akkor is hajol). Én a MoHAA-CoD mozgés keverékét favorizálom, nekem valahogy nem az adja a játékélményt, hogy egy szál StG-vel, célzás nélkül bedarálok egy bunkernyi németet, nulla skill, miközben trendi effektekkel bombáznak (közben, bár torzóra tartok, bead 4-5 fejest).
All was naught but to serve the void...
-
nat
senior tag
Elakadtam egy pályán,amikor egy templom van középen, és egy tigris tank megy körbe-körbe.Nem tom kilőni a tankot.Segítsetek légyszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz karesz1979 #2803 üzenetére
elvileg [innen]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Patrick
addikt
Nah, én is megoldottam, tényleg elég rövid... de egész jó lett Maradt a multi
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
athomi
veterán
A 3. pályán (az első nappali) nevetésges, ahogy az emberek partra szállnak. Kinézek a partra, tök üres, majd egyszercsak hirtelen a semmiből elkezdtek előteremni az amcsi katonák. A végére az egész partot elfoglalják. Az a vicces, hogy egyfolytában sprintelnek a part fele, de kb. 10mp-enként tesznek meg 1 métert. Lőni nem lőnek. Minek is. Fedezékbe sem bújnak.
-
zso73
veterán
válasz Sirandrish #2810 üzenetére
Ezért jár a hedsát ?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Patrick
addikt
Vannak e megnyúló emberek? SP-ben nem láttam, de multiban tegnap olyat hülyültünk, hogy szétrögöhtük az agyunkat, sőt, új bugot találtunk. Ejtőernyővel leszállt haver a ház teteje, oldalára és fejjel lefelé lógott, persze ezt csak ő látta mi nem Fel is vette videóra, én meg úgy mászkáltam a mapon, hogy felettem volt az ejtőernyő és vittem magammal, sajos arról nem tudott videót venni
-
athomi
veterán
válasz Patrick #2815 üzenetére
A megnyúló emberek továbbra is előfordulnak. Mondjuk nem zavar, mert megmosolyogtat. Mondjuk az a legmurisabb, mikor a fószer meghal, de mégis állva marad, a keze a lába, a dereka összegubancolódik, kitörik és megnyúlik, majd elkezd rángatózni.
A patch-től olyan érzetem van, mintha jobban menne a játék.
-
Lejszi
senior tag
mit kell csinalni az uccsó pályán?
mi a kuldetes? -
athomi
veterán
Robbantsd fel a tetőn lévőn légvédelmi ágyúkat, a flakturmban lévő irányító berendezéseket tönkre kell vágni, a földszinten lévő két autóból lődd ki a fickókat. Ezután bent a flakturmban le kell menni egy liftel az alagsorba, ahonnan ki kell jutnod az utcára majd fel kell robbantani az épületeket.
Egyébként az alsó sarokban van egy térkép, melyen csillagok jelzik azokat a helyeket, ahol elvégzendő feladataid vannak. Ha a csillag fölött nyíl van, akkor egy vagy több szintel feletted, ha alatta van nyíl, akkor érthetően lejebb lévő szinteken van az elvégzendő feladat.
Azt már nem is merem mondani, hogy ha nyomsz egy ESC-et játék közben, akkor ki vannak írva a feladatok.
-
GhostLead
tag
válasz caprine #2795 üzenetére
Hali! Nemtom hogy játszottál-e a Return to Castle Wolfensteinnel abba volt a Falshirmjagereknél (ejtőernyősöknél) egy gépfegyver ( távcső van rajta és oldalt van a tára)
de ha nem ugrik be benne volt a Call of Duty 1-ben is és a Brothers in Arms kiegjében is
Az állványos az Mg42, ami a Nazi Elite Stormnál van. csak azért kérdeztem hogy tudtok-e róla mert nekem is a haverom mondta hogy van elrejtve egy fegyver, a gamefaqs-on olvasta. Ha igaz akkor megirom merre van! Csövi -
ateszm
senior tag
nektek gond nélkül felment az 1.1 patch? és megy a multis rész is?thx a válaszokat
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
ateszm
senior tag
multihoz kell ea account? vagy csak én vagyok ilyen alfabéna???
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
ateszm
senior tag
már megy...
-
Balinov
titán
-
-
Patrick
addikt
válasz Balinov #2838 üzenetére
Ok mondom én ott mindent minimumra tettem, a felbontást is és a vga beállításainál is probáltam a teljesítményre menni, nem aminőségre, így van 30-40 fps-em utcán és bent a házakban meg 50 Remélem egy esetleges új driverben már lesz némi optimalizálás...
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Az 1.1 patch segít azon, hogy az ellen ne olyan idiótán, össze-vissza rohangáljon?Továbbá rohadtul zavar, hogy úgy tűnik, nincs egy véges létszám az ellenségnél. Szóval valami triggerektől függ, hogy jönnek-e egy 3 négyzetméteres házból 100an, vagy bemész és lelövöd azt a 3at, ami gyárilag ott van. Amennyiben fedezékből akarsz "taktikusan" lelövöldözni pár németet azok mindig újratermelődnek. Tehát állandóan nyomulni kell az ellennek, mint a bolond... ehhhhh
Szerintem még normál módban is nehéz... (legalábbis a COD 1-2-höz képest, amit épp a napokban játszottam újra) Bár nem vagyok egy nagy FPS isten, de pl. a Bioshock nekem shooter szempontból is jobb, mint az Airborne. Mondjuk valszeg érdemes lenne kikapcsolni a blur effektet... -
athomi
veterán
Hát én nem nevezném nehéznek. Normál módban borzasztóan könnyű a játék. Aki egy kicsi kihívást akar az nehéz módban játszik.
Én is figyeltem, hogy a flakturmos pályán egy kis helyiségből özönlenek az emberek. Benéz az ember és bent vannak 5-en. Gyorsan kiszaladok, fedezékbe megyek, majd mind az 5-öt lelövöm. Erre megyek fel a lépcsőn és ismét jön még 5. Kinyírom őket és mikor bemegyek még mindig bentvan 5.Nem vettem észre, hogy az 1.1-es patchtől okosabb lenne az MI.
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
válasz Balinov #2838 üzenetére
na,tegnap kerestem,de istbiz nem találtam,hol kell állítani a blur-t. 1.1-es patch fennvan. tudnál adni screenshotot?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
kezd érdekes lenni,remélen nemjárok úgy,mint a Race WTTC topikba,hogy teljes 06-ról beszéltem,mig a többiek a 07-esről..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
athomi
veterán
válasz Balinov #2846 üzenetére
Közben kicsit kutakodtam a menüben és rájöttem. Mivel magyar a menü így kicsit máshogy fordították a dolgok, mint ahogy kéne.
Főmenü--->Options--->Gameplay
Futás effekt: offÍgy már ki lesz kapcsolva. Különben sztem, így realisztikusabb is. Sztem nem sprintel annyira az a csávó, hogy minden szétkenődjön.
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest