Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah végre énis játszom a gamet első ránézésre elég korrekt de azé amikor rámjönnek 10en lelvöm őket aztán még 10en és igy tovább és igy tovább az durva
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
Ijjjjj. de jót játszottamUtolsó pályán vagyok hát mitmondjak nem egyszerű.Azt hiszem azt már holnap fogom kijátszani.Ja és csomó fegyveremnek a skillje nincs még 3-ason.Ha előröl kezdem akkor megmaradnak a skillek vagy előröl kell megint mindent?
-
Xelloss
tag
válasz Bencus88 #2605 üzenetére
Megmaradnak.Én mindent felfejlesztettem elég jó kis bonuszokat kapsz pl távcső,nagyobb tár meg gránátvető , nagyobb tüzgyorsaság,gyorsabb újratöltés stb...Ja meg ha leütöd az ellent akkor az ütésböl származó bonusz egy kis tőr lesz hatásosan lehet vele a nácikat kinyirni ha túl közel vannak vagy épp újrakéne töltened...Amugy láttam benne jó pár bugot mialatt végigtoltam megnyultak az emberek ha beakadtak valahova,amugy majdnem kétszer csak az utolsó pályát nem akartam végig szenvedni megint ,de az utolsón kivül minden pályát vagy 2-3-szor végigtoltam...
[Szerkesztve]"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
ent
őstag
Multizik vki még?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Balinov
titán
üdv
grand-dal tolom,2-ik pályán a romoknál kaptam rá bónusz gránátvetőt.Hogy lehet vissazváltani gránátvető nélküli módba a fegyvert?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Bencus88
nagyúr
Jeee mission complete.Enyi volt a medal végigtoltam.Megérte az új gépet nagyon tetszett igaz utolsó pályán volt, hogy nem találtam a megfelelő útat.Most ha újra át akarom vinni kezdek egyet előről akkor a fegyó skilljei megmaradnak vagy csak akkor ha maponként amelyiket választom.
-
Xelloss
tag
válasz Bencus88 #2613 üzenetére
Ez kérdés volt? Csak mer a kérdöjel lemaradt.Minden megmarad már mondtam.Nekem is bejött nagyon hangulatos vannak benne kis jelentek is pl a egyik társunk megsérül és mondják neki menjen haza.de csak azért is velünk akar ugrani meg az utolsó pályán leszakad a pilotafüke engem meg egy társam kisziv a légnyomás .
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Djuree
félisten
tudtok valamit a 2.0-ás shader peccsről?
honnan lehet leszedni ill. működik-e rendesen?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Xelloss
tag
válasz Bencus88 #2617 üzenetére
Ja. Bocs félreértetem amugy gondoltam hogy eltünik ha újrakezded szinte mindenhol igy van,de amugy az elsőpályát betöltöd hardon akkor ment volna tovább és azt is kijátszásnak számithatod,de végülis igy is lehet legalább van kihivás újra megszerezni mindent csak most nehezebb körülmények között.
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
bossvico
senior tag
Hejj ez de rövid volt.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Xelloss
tag
Ja azokat shutival lehet a leghatásosabban sebezni,de igy is 2-3 töltény mire kinyuvad mp40-böl 30-40 gólyotol nyiffan csak ki..Azokon páncél van vagy mi?Amugy az aknavetős is nagyot sebez de könnyen sebezhető valamit valamiért ugyebár.Amugy a gépágyú már eleve gyanús volt a gyártelepes pályán mikor elöször megjelent le is kapott mindenkit melőlem..
-
kisninja
őstag
Sziasztok most bukkantam rá erre a topicra, véleményem szerint ez volt a leges legrövidebb játék ám nagyon élveztem. Lehet újranekiálok hardon.
Valaki nagy mohás, leírná időrendben visszafelé megjelent játékokat mert egy időben elmaradtam és nem emlékszem melyik maradt ki.
Ezeket a játékokat viszem végig a legszívesebben, számomra ennél jobb nincs max a crysis, farcry .... de ezek más tészták.
Asszem ráérősenn 2-3 nap alatt vittem végig napi pár óra játék mellett.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Stalker-2572
veterán
Na végigvittem... utolsó pálya elég sz@r, de tényleg. Mi értelme volt ezeket a gázálarcos izomagyakat beletenni
Egyébként mire kapja az ember a küldetések végén a csillagokat? Volt ahol nem kaptam meg mind az 5-öt
Ha megvan mind az 5 skill landing badge vagy mi a szösz jár érte bónusz?
Legjobb fegyverek:
MP44
G43 scope-al
Stg scope nélkül
Shotgun upgrade2 utánAll Black...
-
djyuri
őstag
Üdv!
Jólvan....akkor megnyugodtunk haverrel....8500Gt-vel próbálta,de gyakorlatilag is élvezhetetlen
Sznob haver X1900XT-je viszont fullosan vitte...már vagy kétszer végigtolta...
Ha lesz is új gépem,akkor sem fogok tudni vele itthon nyomulni....nem lesz jobb nekemsem 8500GT-nél..
viszont hamarosan mek látogatóba sznob haverhez majd letolok pár mentést -
AMD Power
titán
Végre meg van ez a király játék! 5 perc és már nyomom is!!
-
AMD Power
titán
Nagyon komoly ez a játék. Mindent fel toltam fullra.
Nagyon szép a grafikája. Kicsit furcsa még de jó lesz.
1024*768 Fullon AA nélkül kaptam átlagban 71.974 FPS-t.
-
ent
őstag
8000 Ft + 900Ft postaköltségért vkinek nem kell egy jogtiszta airborn?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
djyuri
őstag
Naja....még csak egymagos procival küzd a havernál a cucc...egy biztos...a 6600gt-nél erősebb a 8500gt....legalábbis játékokban...itt már kitudott ugrani a repülőből a haverom
De a 6600gt-nél ott rednerering hiba és csá....persze ez volt a jobbik eset és nem kellett resetelniAmúgy felülnézetes stratégiai játkokban látszik igazán a különbség...amikor lemegyünk közelítéssel a "katonák" közé....nah ott derül ki egy vga....
Szerintetek egy SLI 8800GTS milyet üt?....munkatársamnak az van E6400-al párosítva....szegény csak filmeket ír és tele van pénzzel...de nem is játszik....megbeszéltük,hogy majd kiugrok hozzá egy-két programmal,mert a nero-t használja még mindig és az ugyebár köztudott,hogy limites éa 3 óránál nem nagyon hajlandó hamarabb megcsinálni egy dvd-t...nah majd ott nyomok egy screenshoot-ot
-
Patrick
addikt
2v2 valaki most?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #2631 üzenetére
Mire kapja az ember a küldetések végén a csillagokat?
Ha megvan mind az 5 skill landing badge vagy mi a szösz jár érte bónusz?
All Black...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest