Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHONNY 79
aktív tag
Nemrég vettem meg ezt a játékot és volna vele egy kis problémám.A dvd meghajtó amint elkezdi beolvasni a lemezt kékhalállal lefagy a gép.Az öcsém gépén is ugyanez a szitu.Valaki találkozott már hasonló problémával?
-
zoltanz
nagyúr
Jó kis game, külön tetszenek a karakterek mozgásai.
-
zoltanz
nagyúr
AF -et tényleg nem támogatja a game, de van MSAA (érdekes mert UT3 -ban nincs pl.)nállam.
[ Szerkesztve ]
-
beretta12
csendes tag
Szasztok!!
Most telepítettem fel a Medal of Honor: Airborney-t és minden jól ment.El akartam kezdeni a játékot mikor ki írta hogy egy könyvtári elemi vagy mi nem megfelelő!Aki tud segítsen léci hogy ezt le lehet-e tölteni valahol vagy mit csináljak!Előre is köszi! -
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Nekem is ezzel a physxes baromsággal van gondom. Minden programot leszedtem, letakarítottam minden fájlt amit csak lehetett, de az a patkány még mindig azt adja ki, h frissebb verzió van fenn.
Esetleg még valami ötletet valaki tudna adni?
Köszi!
-
ogi88
tag
Sziasztok!
Most szeretnék játszani ezzel a játékkal.Kérdésem az lenne,hogy feltelepiti a játékot és rámék a befelyezés gombra és letörlödik a játék?Miért van ez? -
Hunork
veterán
Üdv!
Na, jó, kezdek bepipulni...a játék eredeti, Origin verzió, a letöltős, nem dobozos. Azon már túltettem magam, hogy hangok terén egy nagy fos, de ma leültem, gondoltam, adok egy esélyt neki, és a folytatást választottam, ami azzal járt, hogy elölről kezdte a pályát, hát az már nonszensz...kérem, segítsen valaki!
Ez az első pálya, mikor légvédelmi lövegeket kell megsemmisíteni, melyet meg is tettem már, ennek ellenére elölről kell csinálnom megint...WTF van most? Megvettem, és cserébe szívatás megy???Az első pályáról van szó, mikor ki kell iktatni a lövegtornyokat, ezeket megcsináltam, majd jött az újabb feladat. Ekkor kimentem a menübe, legutolsó ellenőrző pont mentése, majd kiléptem, és most vettem elő, egy kis lazulásnak, főleg, hogy teljesen magyar...erre az egész küldetés elölről kezdődik!
Vagy: csak teljes küldetéseket ment??? Ilyen kevés a checkpoint??
Segítséget előre is köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Bencus88
nagyúr
Én is két napot szenvedtem mire indulásra sikerült bírni.
A grafikai beállításokat hol tudom beállítani? Mert emlékszem egyszer indulás előtt feljött az ablak de mióta felraktam a Physx-et azóta elindul és annyi. Valahol be lehet állítani?
-
apevia
aktív tag
Sziasztok .. Fel raktam a játékot és azt írja hogy PhysX telepítés szükséges !
A legfrissebb driver van fent a gépen és van benne PhysX is ! de még sem indult !
A legrosszabb amikor el indítottam a játékot először azt írta ki hogy a gépem nem megfelelő a játék futtatásra ! WTF
Tud valaki meg oldást ?
Segítségeteket előre is Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
mikrosuttii
aktív tag
-
52utas
csendes tag
Üdv mindenkinek
Segítségre van szükségem merte megvan az eredeti játék de nem tudom feltelepíteni az után hogy elindul a telepítés az PhysX és vége van nem megy tovább miért valaki segíteni nem tudna ebben a problémával
-
xFreex
aktív tag
Ezt akkor csinálja, ha van fennt valami másik PhysX. Nálam fent volt az NVidia PhysX (jóval frissebb) és amíg le nem kapartam nem tudtam feltelepíteni az Airborn-t. Valamiért csak akkor megy, ha a sajátja van fent.
[ Szerkesztve ]
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
52utas
csendes tag
És mivel kapartad le
-
vlaci79
senior tag
Játék által használható processzor szálak korlátozása.
8 vagy több cpu szál korlátozása 4-re (1,3,5,7): 55
16 vagy több cpu szál korlátozása 8-ra (1,3,5,7,9,11,13,15): 5555C:\Windows\System32\cmd.exe /C start /affinity 55 ("elérési út"\moha.exe)
Használható: parancsikon, win+r (Futattás), parancsor
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest