Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
válasz Stalker-2572 #2649 üzenetére
Igen! kijelölt zónákban kell landolnod hozzá.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
gabipaci
őstag
Szevasztok!
Nekem is sikerült beszereznem egy példányt, igaz csak kölcsönbe.
Hétvégéig lesz nálam.
Addig várhatóan végignyomom, aztán ennyi.
Nagyon szép a grafikája, a gépem könnyen megbírkózik vele.
(AMDAthlon 64 X2 4200+ Dual Core proci, ABIT KN9-SLI alap, 2 db GF 7600 GT 256 MB videokari összefűzve, 3GB RAM)
Bár nagyon tetszik a játék, annyira nem fogott meg hogy meg is vegyem.
Majd a CoD 3-atLogitech hardware tester
-
Stalker-2572
veterán
válasz Csiborbogár #2651 üzenetére
Lehet nem érthetően tettem fel a kérdést, de azt szeretném megtudakolni, hogy mi történik ha megvan mind az 5 badge?
All Black...
-
Patrick
addikt
Ma este vki 2v2? Senki?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
killipoly
aktív tag
Sziasztok!mi a gépigénye enneka gémnek?mert én fölraktam de valamiért nagyon siralmasan fut,szerintem itt nem a rendszerem lesz a hibás...7300gt-m volt eddig,az oké h azon szarul ment10-20fps-el,node egy 7600gt vel nem ezt kéne produkálni(amit most vettem)
procim:s478 intel 2magos ht-s 3ghz
ramok:2x512kingston 400 dualban
mi lehet a gond?szedjek le egy másik verziót?esetleg van hozzá patch?
(a kártám 3dmark05ben 5600pöttyöt ért el...)
kérlek segítsetek!!!!
köszi elöre is!!
-
athomi
veterán
válasz killipoly #2659 üzenetére
Huh, hát ha nagy felbontásban magas beállításokkal próbáltad a játékot mind a két videókártyával, akkor simán lehetséges hogy most is akadozik. Max felbontás 1024x768 legyen és a textúrák részletessége, modelrészletesség, mintázat megjelenítése, teljes képernyős hatások vhol min. és med. körül legyenek. Vertikális szinkronizációt kapcsold ki. Ha ez után is akadozik, akkor tényleg vmi bibi van.
-
killipoly
aktív tag
fraps eredmények(minden medium,vertikális szinkr. off)
1024x768 min:1FPS max:25FPS avarage:12,48FPS
800x600 min:4FPS max:27FPS avarage:12.36FPS(minden minimumon,vertikális szinkr. off)
1024x768 min:1FPS max:40FPS avarage:15,44FPS
800X600 min:1FPS max:40FPS avarage:18,40FPS
azért ez egy kicsit durva szerintem 5600pötty mellett...
szErintetek mi lehet? -
killipoly
aktív tag
Egy kis hasonlítási alap h nem a gépem ratyi!
FEAR!beállitás screenshotok:
1 http://kepfeltoltes.hu/view/070928/FEAR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2 http://kepfeltoltes.hu/view/070928/FEAR2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgFRAPS eredmény:min:21fps max:117fps avarage:54.16
teljesítményteszt eredménye:
http://kepfeltoltes.hu/view/070928/FEAR3_www.kepfeltoltes.hu_.jpgszerintetek?
-
Sirandrish
legenda
válasz killipoly #2662 üzenetére
a Moha nem szereti a konfigod
az ilyen dolgokra én csak annyit szoktam mondani hogy a Microfos utjai kifürkészhetetlenek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
athomi
veterán
válasz killipoly #2665 üzenetére
800x600-ban lowon bőven játszhatónak kéne lennie a játéknak, így én is keveslem azokat az értékeket amit kaptál!
"miért szerintetek kevés a RAM?énsem fullon akarom játszani de azért kisebb felbontásban csak jónak kéne lennie!"
Én nem a videókártyád ramjáról beszéltem. Ha elvisled, hogy néha beszaggat a játék, akkor az 1Gb ram elég.Majd jön vki aki hasonló konfiggal tolja mint te és akkor okosabbak leszünk.
-
AMD Power
titán
A hídnál ahol a sok páncél öklös van el akadtam. Dög nehéz és alig van lőszerem.
-
Bencus88
nagyúr
Okosan apránként is végig lehet azt a részt vinni mondjuk én is megszenvedtem vele.Aztán felvettem az aknavetőt és kirobbantottam mindenkit
-
Xelloss
tag
válasz AMD Power #2668 üzenetére
Lőszer éppenséggel akad ,de élet az kevés van távcsövesel leszedhetők a a páncélöklösök nagyon sebezhetőek ,de viszont a sebbzésük halálos is lehet...Nem is ők a legdurvább hanem hogy még rajtuk kivül tele van katonával a híd meg egy tank is van amibe 6-7 páncélöklöt kell lőni,hogy felrobbanjon...Amúgy én mikor már mérges voltam felkaptam egy páncélöklöt aztán osztodtam az áldást csak úgy repültek a katonák..
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Xelloss
tag
válasz AMD Power #2673 üzenetére
Vazzeg te mit állitotá be alapnak mer lehet hogy jó elcseszted? Én alapból távcsövesel meg shotgunal ugrottam ki . Bár sztem lehet találni távcsövest valahol,de lehet ,hogy nem akkor viszont marad az aknavető.. meg amid van még..
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
bossvico
senior tag
válasz killipoly #2665 üzenetére
Szerintem (saját tapaztalat) a játékoknak kb 1 éve a 2Gb memoria kell, hogy normálisan fusson, és ne mennjen állandóan a vinyó.
Most még elég olcsó a ram, érdemes lenne legalább 1gb-ot mellévenni.A 7600gt sajnos már sok helyen nem elég(most cseréltem le), nekem a 8600gt-t is középre kell állítani hogy normálisan mennjen.Pedig nagy rössel maxon hagytam mindent, aztán néztem a diavetítést.
Sajna mindíg ez van, állíndóan újíthatod a géped.Ha mai játékokkal akarod csapatni.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
athomi
veterán
válasz killipoly #2661 üzenetére
Kicsit utánnakérdeztem egy hasonló konfiggal rendelkezőtől:
Balinov válasza:
"első 2 pálya 1024-be mediumon,vsync off és hihg audio-val 25-30 átlagba,frarps szerint,max 45-re emléxem.2ik pálya végétől kezdve le-le esett 10-15fps-re,szal vissza kell majd vennem low-ra ha nem akarok diavetítést nézni. Az a baj,hogy nemtom a 600/1600-ra húzott 76GST vagy a 9x280-ra rángatot AM2-es SEmpi a kevés."Konfigja: Sempron 3200+, 4x512Mb ram, 7600GST (600/1600-ra tuningolva)
-
Xelloss
tag
Vazze tod milyen öléseket rendeztem jó az a shotgun föleg a házrol házra harcban...Én minden fegyverrel gyilkolásztam tehát jól ismerem őket és jó is ölök velük... Nem a hard a lényeg minden esetbe pl ha az ellenfeled messze van nem shotival gyilkolom le ez természetes.... A shoti a nazi storm elite ellen jó de csak akkor ha közel van mindig bevártam a fal mögött vagy valamilyen más fedezék mögött,hogy közelebb sétéljon és akkor bele a pofájába....
-
Thommyboj
aktív tag
Hali!
Utolsó pályánál vagyok, és kaptam az utolsó küldi, assemble with engineers ...., valami fél pályát átkutattam aztán kínok kínja után megtaláltam egy liftet amivel le lehetne menni az alagsorba hogy találkozzak ezekkel a srácokkal, na de nincs nyitva a lift, már kész vagyok idegileg, hogy most mit kellene itt csinálni már próbáltam mindent.
Aki tudja a választ azt köszönöm. -
-
Xelloss
tag
válasz AMD Power #2683 üzenetére
Ügyes vagy. Asszem most a gyártelepes pálya jön és utánna a tornyos magyarul az utolsó..Ja a gyártelepes részen keményen védekeznek és van egy csomó mesterlövész..A végén lehet majd találkozni a gépágyus nazi storm elit-el.... Kész élmény lesz majd lődd bele az egész tárat akkor nyuvad ki csak...Mer ha hagysz neki időt hogy löjjön kinyír főleg mivel közel leszel hozzá...
-
killipoly
aktív tag
hát köszi a segítséget,most ugy nyomattam hogy 800X600.minden low.így egész türhetö,de nem nagyon értem h mit eszik annyira a gépen,mert a grafikájátol egyáltalán nem vagyok elájulva...
a kártyát majd megpróbálom megrángatni egy kicsit,meg lehet elgondolkodom még 1gb ram vásárlására!
szerinted 2X512 kingston mellé milyen ramot vegyek,2x512mb vagy 1x1024mb??
-
-
athomi
veterán
-
killipoly
aktív tag
-
killipoly
aktív tag
hali!ezekröl a ramokról mi a vélemény??
http://prohardver.hu/apro/reg_ecc_ramok_eladoak_alig_hasznaltak/hsz_1-50.htmlthx
-
libus
őstag
Szerintetek miért van az hogy ha hosszabban nyomom az előre gombot és elengedem, akkor még fut a figura kb 2 mp-ig?! Néha annyira belassúl, hogy a gombok reakcióideje 1-2 másodperces lesz.
Pedig az FPS 20-25 között van full max grafikán. Néha esik le 15-re.
A konfigom: ASUS A8N SLI Deluxe, AMD Athlon 64 X2 4200+ (@2500Mhz), 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Cooler: AEROCOOL HT-101, ASUS EN7800GTX TOP, Corsair CMX4000 2x1024/500, Pioneer DVD író, LG CD író Chieftec 420 táp, Samsung SyncMaster 710N TFTPs5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz spirit007 #2699 üzenetére
Már kipróbáltam azt is, hogy visszavettem a felbontást 1024x768-ra, de a beállításokat pedig max-on hagytam, de akkor is ugyanaz volt a helyzet. Pedig ebben a felbontásban vinnie kellett volna!
Én driver gondra gyanakszom!
Már feltettem a legújabb directx-et (augusztus), a legújabb Nvidia drivert(162.18).Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest