Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz [Prolixus] #1923 üzenetére

    Ja, mindig ezzel jönnek, hogy a következő játék mennyivel "nagyobb", "szebb", "hosszabb", "jobb" és "összetettebb" lesz, mint az előző. Aztán meg kiderül, hogy hiába a nagy terep, ha nem tudják azt rendesen megtölteni tartalommal. Az Inquisition esetén is az volt a legnagyobb baj. Hinterlands és a többi nagyobb térkép valóban óriási volt és szépen ki is volt dolgozva. De ha figyelembe vesszük, hogy a kapott küldetéseknek a 90%-a voltaképp arról szólt, hogy járkáltunk a térkép egyik sarkából a másikba, hogy minél tovább tartson megoldani egy feladatot, akkor az már nem volt annyira izgalmas. Ettől tartok itt is elsősorban.

    Az mondjuk már az eddig látott képek és pár bemutató trailer alapján kiderült, hogy a grafikával valószínűleg nem lesz baj (Én már előre látom, hogy az én 4 GB-os GTX 980-am valószínűleg nem lesz elég maximális részletességhez, legalább 6 gigás kártya kell majd oda még FullHD-ben is). A másik, amiből valószínűleg nem fogunk hiányt szenvedni, azok a grandiózus jelenetek lesznek, minél látványosabb akcióval és látványelemmel. De ezekre csak azért merek fogadni, mert a mai játékosgenerációnak ez kell. Robbanások, akció, brutális grafika, 4K felbontás és minden, mi szemnek és szájnak ingere.

    Viszont amire kíváncsi leszek, az a belső tartalom. Vagyis hogy mennyire sikerül a sztorit felépíteni rendesen, különösen annak fényében, hogy ugye az Andromeda nem trilógia lesz, azaz a játék vége egyben a történet lezására is lesz majd. A harmadik pontban említett Asari mentőkabin megtalálása, onnan nyomozás indítása, majd később annak küldetésként való megoldása, hogy mi történt a túlélőkkel, na, ez túl szépnek hangzik, remélhetőleg valami efféle lefolyása lesz a küldetések nagy részének.

    Ja, és azért - szép grafika ide vagy oda -, remélem, hogy tényleg lesznek más Asarik is, mert valahogy ennek a tininindzsa-maszkú "hölgyeménynek" az arcberendezése kicsit sem sikerült nőiesre. A ME3-ban szinte mindegyik vonzó volt, itt meg valahogy eléggé - hogy mondjam - fiús a külleme. Szerintem főleg amiatt, hogy olyan széles állkapcsot csináltak neki, mint egy bulldognak... Most lehet, hogy velem van a baj, de cseppet sem nőies...

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák