Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Blyan #1874 üzenetére

    Csak addig nem létezik ott, amíg oda nem visszük. Amúgy mivel az Andromédában is ugyanazok a fizikai alaptörvények vannak (furcsa lenne feltételezni, ha nem így lenne, de még ha nem is teszünk ilyen feltételezést, akkor is biztosak lehetünk benne, hogy drasztikusan nem térhet el az ottani fizikai, különben kb. semmi sem működne rendesen ott...sem a technológiánk, sem a biológiánk, lévén atomi és szubatomi szinten a kémia/biokémia és így a biológia is az alapvető fizikai - termodinamika, qvantummechanika, elektromágnesesség stt - törvények alapján működik), nem ördögtől való feltételezni, hogy arrafelé is alapelveit tekintve hasonló technológiákat fejlesztenek ki, mint amilyenek nekünk vannak. Ez ráadásul egybecsend az előre predesztinált evolúciós dologgal amiről szó volt (annak is a közös kémia az oka), tehát a közös fizika miatt nem lenne meglepő, ha hasonló technológiák fejlődnének ki. Plusz ha nem így lenne, a játék olyan elemeit reálisan nézve lehetetlen lenne megcsinálni, hogy full idegen bolygókon olyan dolgokat találunk, amiket visszaküldünk elemzésre, és később ezt felhasználva új dolgokat csinálhatunk magunknak vagy fejleszthetjük a jelenlegi cuccainkat (márpedig ilyesmi lesz a játékban, ezt tudjuk).

    "Mondjuk nekem már az is erőltetett, hogy minden külső indok nélkül elindul egy ilyen közösségi kezdeményezés egy másik galaxis meghódítására"

    Narratív szempontból szerintem is eléggé irreális ez a sztori, de hát tudjuk, hogy valójában miért mennek felfedezni. ;] ME3 vége és ilyesmik ugyebár...

    "Mi leszünk a "proteanok" akik elviszik a technikát az Andromeda őslakosainak - meg a tüzes vizet. Galaktikus Kolumbusz Kristóf ( vagy Vespucci, Cortez stb)"

    A Kett-nek vannak lőfegyvereik, plusz láttuk azokat a robotszerű csápos-polipszerű akármiket is. Kétlem, hogy nekünk kellene elvinni a "nagy fejlett" technológiát a "primitív" őslakosoknak, mint ahogy Kolumbusz vagy Vespucci tette (persze még ez sem igaz, hiszen tudjuk, hogy a dél-amcsi indiánok bizonyos tudományokban eléggé fejlettek voltak...). Lesz ott bőven már fejlett technológia.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák