Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
Üdv! Kicsit rég jártam erre...
Hydra! Neked külön bocs, amiért nem válaszoltam, de ''kicsit'' elhúzodott a szombati németországi kiruccanásom... Holnap írok.
Tettem fel viszont szép, új nyitóképet a weblapomra [link]. Lehet megnézni, véleményezni!Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
-
rémisanyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagyon jó állapotban lévő (1-2-szer használtam), mondhatni új SB-29s-es makro vakum ELADÓ!!!!
80 ezer froncsiért megszámítom bárkinek.
Ha érdekel írj a taskovics@gmail.com-ra
További jó kattogtatást -
rémisanyi
csendes tag
Ja, és ugyanitt egy SB-28-as is.
Ha esetleg az érdekel valakit.
Üdv -
Mercutio_
félisten
válasz PhilBrick #2204 üzenetére
Az utolsó lett a legjobb kár, hogy a virágok kiégtek, bár itt nem annyira zavaró.
Nálunk kinyílt az ablakpárkányon egy ilyen zöccség
[link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Kitobival, kézből
[link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Az előbb repült a monitor mellé kitobi+36mm-es közgyűrű
-
Mercutio_
félisten
Hogy mennyit dob a közgyűrű a kitobin: Az előző képen lévő lepkének kb 1,5 cm a szárnyfesztávolsága
Ezt lehet, hogy még vágni kellett volna?
[link]
[Szerkesztve]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
biggamer
veterán
Mit akarsz, nagyon jók lettek ezek.
Én is lőttem ilyen kardos lepkét, jó is lett a felvétel, csak sajna annyira szakadt, sérült volt a szárnya, hogy nem tettem fel sehová a képet.
Itt neked szép a lepkéd, nincs rajta sérülés, meg jó a háttér, meg jó helyen landolt le.
Úgyhogy nincs miért szomorkodnod.
Mercutio_
Jó a makróid, főleg a hangya bábos, meg az utolsó virágod tetszik.
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BEE
addikt
Köszönöm a véleményeket mindenkinek !
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Kovido
tag
Sziasztok,
Nikon D80-hoz Nikkor 60/2,8D Micro obi jó választás macrozáshoz? Esetleg még gondolkodom egy 70-300VR+Raynox DCR-250 megoldáson is. A 70-300 mindenképpen meglenne, mert kell egy jó tele, viszont macrozni is szeretnék. A kitobi 18-135, közgyűrűt nem szeretnék alkalmazni. -
-
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! DCR-250-ese nincs valakinek véletlenül eladó? Esetleg +10 dioptriás 58mm-es előtétlencse is érdekelne, vagy jobb Raynox univerzális makró! Írjatok privit vagy mailt!
[Szerkesztve] -
Mercutio_
félisten
A kitobitól sajnos több nem tellik, de már beszereztem egy SMC Pentax-M 50/2.0-ás manuálobit még egy olcsó közgyűrű kell hozzá és megvan a ''makró obi''-m
Pókoskép: F10 expó: 1/250, iso:200, az af a potrohára ''harapott rá'', így a szeme nem elég éles.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zed44
tag
Köszi! A Sonnar-om M42-es (egyébként beugróblendés, csak ezt a K100D nem tudja lekezelni). Hanem valóban szép napsütés volt, és bár F22-nél a kereső még így is elég sötét volt, de azért még lehetett érzékelni az élességet. A fotóalany meg szerencsére türelmes volt.
Nézegettem a most belinkelt képeidet, szép éles, részletes képek. Lentebb olvastam, hogy makróobit használsz, ez pontosan milyen típus? Egyébként tapasztalatom szerint a Sonnar+dcr250 egész jó eredményt ad (csak a használata kényelmetlen), a 18-55 kitobi+dcr250 viszont, hm, hát ''nem az igazi''. A megvilágításon én is gondolkozom, a beépített vakut ki kellene váltani valamivel. -
BEE
addikt
[link]
Egy ilyet szereztem használtan.
1:2-es nagyítású, de most rátettem 56mm közgyűrűt és a beépített vakuval dolgoztam.
A beugróblendét azért kérdeztem mert a Praktica bajonetet át tudtam úgy alakítani,
hogy kezeli a blendét a Pentax váz.
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Mercutio_
félisten
Mennyiért lehet egy ilyet kifogni, és honnan?
Jah, 50-es obi ideiglenes megoldás, de amíg nins keret egy makróobira, addig ezt találtam kiEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Shape
aktív tag
Sziasztok!
Engem is érdekel a makrózás, de sajnos a gépem nem király ebben a témában (Fuji Finepix 5600).
Nézegettem makró lencséket a neten, amik elviekben jók elehtnének a gépemre (55 mm-es, ha jól emlékszek).
Több típust is láttam. Az egyik, amit sok helyen emlitenek az a Raynox DCR 250, ami ha jól láttam 1 lencsés cucc.
Láttam viszont olyan lencséket, amik több darabosak (+1,+2,+4,+10 dioptria). A kettő kb azonos árban van, talán a több lencsés egy kicsit olcsóbb.
Használt már valaki ilyen lencsesor-t? Jól használhatóak vagy megbízhatóbb az 1 db raynox?
Előre is köszi -
Jinxx
senior tag
A készletet variálhatod, annyit raksz fel amennyit akarsz (minden darab ront a fényerőn, és a minőségen), viszont a raynox minőségibb cucc, kevesebb színhibával, és kevesebb minőségrontással. Személy szerint a raynoxot venném meg, sokan használják itt, és szép képeket láttam tőle. Barátnőmnek van egy +10d-s hama makrólencséje, ha valami túl fényes, vagy színes, iszonyatosan elkezd CA-zni, és nézhetetlen képek születnek vele.
-
Hacker75
aktív tag
Makrós kérdésem lenne: 75-300 + DCR-250, valaki makrózott már ilyen összeállításban??
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
Shape
aktív tag
akkor kezdek egyre jobban a raynox felé hajlani. Csak még ki kell találnom, hogy fogok-e annyit makrózni, hogy megérje egy ilyen ''cucc''-ra beruházni. Láttam fotós oldalakon egy nagy csomó képe vele, és tényleg szépek lettek (bár nyilván sokat számít a fotós ügyessége, ami nekem még annyira nincs meg )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest