Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
válasz Phantomhive #16549 üzenetére
Hogy raktad fel IDE-re ? Én is fel akarom rakni he !
This is the way
-
Phantomhive
aktív tag
válasz RaZroX #16551 üzenetére
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=260594
ez alapján csináltam egy telepítő partíciót és az alól tettem fel.
ehhez kellett egy snow leopard, amiből van nekem dvd-n egy iHazard féle 10.6.6 asszem.
3 partíció kellet összesen(snow leo, installer,lion)[...] and on the sixth day God created Manchester
-
RaZroX
addikt
-
madgie
titán
Jé, az új mekkpróban az apple visszatért az nvidiához (gt 650m).
Csak megjött az eszük végre -
Phantomhive
aktív tag
Uraim...
Heroin.Újra rátoltam a combo updtatet a már amúgy 10.7.4-es osx.re.
restart után ki-be kapcsoltam a biosban az ethernet chipet, pendriveról indítottam egy ubuntut.
elindult rajta a net. kihúz, boot osx és van ethernet. azt hittem hülyét kapok.
nem ismerem a bios, mint program működését, de ha annak is van valami cache vagy ilyesmi, akkor jól kisz*patott[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Xero
nagyúr
Na mégis frissítették, de ez kutya füle.
Proci alig tud többet, Ram már most több van, még mindig egy hagyományos 1TB és még mindig 5770. Ez gáz.#16565) Máté94 : PowerMac-ek és a MacPro-k is sok esetben kaptak ilyen ezer éves kártyákat, aztán ha kellett valakinek a komolyabb teljesítmény, akkor jó pénzért vehette a Mac firmwareset.
A G4-emben mind a mai napig egy PC-s flashelt Asus V8460 (Ti4600 Nvidia) van.[ Szerkesztve ]
-
gabo89
senior tag
Az "új" Mac Pro még viccnek is rossz. Az is gáz, hogy ~300e Ft alatt nem lehet Macbook-ot, ~200e alatt meg egyáltalán semmilyen Mac-et venni.
Maradunk a Hackintosh-nál.
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Remélem lesz olyan Ivy Bridge-es laptop, ami a HP Probook 4x30S helyébe tud lépni.
blokad: örülök, hogy sikerült. Bár inkább egy Retail-t tegyél fel. Vagy majd egy hónap múlva a Retail Mountain Liont.
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
válasz blokad #16569 üzenetére
Ha retail, az nem jelenti, hogy menni fog a sleep. Csak azért javaslom a retail-t iAtkos helyett, mert érezhetően gyorsabb. Sajnos a gépeden nem fog menni a sleep. Esetleg sleepenabler-rel, de az meg elcseszheti az egész rendszert.
Örülj, hogy ennyit tud.
indul a sörös aludni
-
benyboy
tag
Scrácok!
Adott az aláírásomban a hackintosh konfig. 10.6.8 van rajta, minden működik, kivéve a kikapcs/újraindítás/sleep. Rájöttem arra, ha nem telepíten fel az APPLEBCM5751.kexet(vagy a biosba letiltom a LANt) akkor működik a leállítás/újraindítás.
Átrágtam magam a gúglin és vissza, de nem találtam használható megoldást!Valaki tudna segíteni? Előre is köszi!
-
Grizzly87
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném a szakértőket, hogy az alábbi konfiggal érdemes próbálkoznom?
Proci: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400), E0 step, Yorkfield
Alaplap: Asus P5Q Deluxe
-Északi híd: Intel Eaglelake P45
-Déli híd: Intel 82801JR ICH10RRAM: 4X2GB - OCZ Reaper HPC OCZ2RPR11502G
VGA: Gigabyte Radeon HD 4870(RV770 XT) 1GB GDDR5
Merevlemez: Samsung SpinPoint F1 HD103UJ
DVD: ASUS DRW-2014S1
CD: TEAC CD-W540EHálózat:
-Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
-D-Link AirPlus G DWL-G510 Wireless PCI Adapter (rev.C)Jelenleg Win7 64bit van.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Az út ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér...
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam az első és Második hsz-t, de azért lenne pár kérdésem:Erre a konfigra nekiálljak telepíteni szerintetek?
AMD Phenom II X2
ASRock 760GM-GS3
Sapphire Radeon HD6770
Hangkártyát az alaplapit használom.Melyik verziót telepítsem illetve honnan tudom megszerezni azt?
Windows 7 Mellé feltudom telepíteni egy külön Partícióra?Köszönöm:Attila
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Xero
nagyúr
Hoppá-hoppá! Jövőre új Pro gép? Végre!
Talán még több hw-t hoz képbe.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani nekem valami jó Mac OSX Lion témát Win7-hez?
Hackintosh az én gépemre reménytelen, szóval csak ezzel próbálkoznék...Köszönöm előre is!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
odessa32
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy egy AMILO Pro Edition V3505 laptopra snow leot lehetne-e telepiteni??? Ha esetleg tud valaki segiteni megköszönném.Bocs, vizibicikliről vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest