Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Le Mans Ultimate
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Üdv! Nem tudja valaki, hogy kijött-e az osx 10.6 PC-re ? A 10.5 megvan de nekem a 10.6 kéne
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Erre a Konfigra raktam fel az OS X Snow Leopard-ot:
Alaplap: Intel Gigabyte G41M-ES2L
VGA: (alaplapi)
RAM: 3GB DDR2
CPU: Intel Celeron E3300 (2 magos)Az lenne a problémám, hogy csak alapértelmezetten ismeri fel a videókártyát, és igy csak 1024*768-as felbontást lehet beállitani. Az lenne a kérdésem, hogy valami Driver/Software van amivel át tudnál állitani a felbontás (1360*768-ra) ? Fontos lenne! Előre is köszi!
This is the way
-
RaZroX
addikt
válasz RepeatSector #6033 üzenetére
Köszi!
Egy ideje már bajlódom vele.. nekem ezek sosem mentek.
az utolsó 3 lépés nem akar sikerülni...
Esetleg te tudsz, vagy tudsz olyat aki részletesen tud ebben segiteni ?This is the way
-
RaZroX
addikt
Mitől lehet az, hogy ha feltelepítem a 10.6.6-os frissitést, onnantol az összes böngészö folyton lefagy ?!
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy os x-re van valami program ami tudja futtatni az ".exe" fájlokat ? (Mint pl Linuxra a Wine) Előre is köszi!
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Van egy NVIDIA GT210-em. Van valami driver snow leopardhoz ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! os x 10.6-ot szeretnék feltelepíteni. Megoldható, hogy működjön a PS/2-es bill ? (Egyátalán nincs usb-s billem, szóval már a telepítéskor ezt kéne használni)
This is the way
-
RaZroX
addikt
Ja és még egy kérdés.. sajnos csak Wifi-n tudom megoldani az internetet, de a TP-LINK TL-WN722N-hez nemtudom hol találhatnék megoldást.. valaki tud segíteni ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! os x 10.6-ot szeretnék feltelepíteni. Megoldható, hogy működjön a PS/2-es bill ? (Egyátalán nincs usb-s billem, szóval már a telepítéskor ezt kéne használni)
----Na ez annyiban módosult, hogy sikerült részben működésre bírnom, mert telepítéskor beállítottam, hogy PS/2-t is telepítsen. De a bill csak akkor megy, ha minden bekapcsolás után kihúzom és vissza dugom a kábelt. Tud valaki erre valami megoldást ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Letöltöttem egy GTS250 kext-et. Hogyan tudom a legegyszerűbben telepíteni ? Még sosem csináltam.
This is the way
-
-
RaZroX
addikt
TP-LINK TL-WN722N
Van egy ilyen USB-s wifi eszközöm és szeretném működésre bírni de sehogy nem sikerül..
Valaki tudna segíteni ?This is the way
-
RaZroX
addikt
Feltettem egy Virtuális XP-t de nem engedi feltelepíteni az NVIDIA drivert. Ez mitől lehet ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Na leteszteltem ezt a Parallels-t. Tényleg nem érdemes játszani vele mert cod4 12fps.. szoval értelmetlen lenne megprobálni crysis2-t. Bár nagyon tetszik hogy most minden működik mert mennek a windowsos és a mac-es dolgok is. Tulajdon képpen a Crysis 2 miatt akarok csak windows-t egyébként Mac hívő vagyok
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Van egy 500GB-os vinyó a gépemben, és ketté van vágva.
Egyiken a Snow Leopard fut, másikon adatok vannak.
Amin az adatok vannak azt sajnos csak olvasni tudom, írni nem. Fent van MacFuse, de nem tudom, hogyan tudnám megoldani, hogy írni is tudjak rá. Ebben kérnék segítséget.
Előre is köszi!This is the way
-
RaZroX
addikt
Valami kikapcsolás időzítő programot tud valaki ? (mint pl az AMP WIN OFF.. csak ugye mac-re)
This is the way
-
RaZroX
addikt
Van egy 500-as vinyóm, ketté van vágva, 200 gigás partíción van a mac, 300-ason meg az adatok. Eddig oké. Hogyan tudok felvarázsolni egy Win7-et, hogy ne keljen egy partíciót sem formáznom ? (szóval hogy minden megmaradjon) Egyátalán lehetséges ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! 10.7 Lion-t már átírták pc-re ? Ha igen akkor mennyivel jobb mint a 10.6 ? Hardvertámogatás valamiben változott ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Már régebben is kérdeztem de nem született megoldás, szóval most hátha...
A lényeg, hogy egy TP-LINK WN722N usb-s wifi eszközt szeretnék működtetni Snow Leopard-on. Kext-et nem találtam, más wifi eszköz kext-je se viszi. Ha bárki tud bármi megoldást légyszives írjon!Előre is köszi!
This is the way
-
RaZroX
addikt
Mellesleg van fejlemény a 10.7-el kapcsolatban ? Van már olyan kiadás ami rendesen megy PC-n ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
válasz cadmester #6547 üzenetére
Magyar a Lion ??
Nekem erre a konfigra kéne 10.7 ->
Intel Celeron E3300 2x 2.50 ghz
3GB DDR2 ram
NVIDIA GTS 250 1GB
Gigabyte G41M-ES2L (alaplap)
mennyire oldható meg ?
Ja és még valami.. 10.6.x -en nem lehetett működésre bírni az USB-s Wifi eszközt. (TP-LINK WN722N) Erre van esélyem ?
Na meg nekem PS/2-es billem van..[ Szerkesztve ]
This is the way
-
RaZroX
addikt
Hello! Haverokkal kitaláltuk, hogy Red Alert 3 és Command & Conquer 3 lanozunk, hamachi segítségével. A kérdésem az lenne, hogy ha nekem egy os x 10.6.x van a gépemen, és nekem is fent van a hamachi, a hálózat rendesen fog menni ? Mert többieknek Windows van a gépükön és nemtudom, hogy a 2 között, hogy megy a hálózat megoldás.
Előre is köszi!
This is the way
-
RaZroX
addikt
Red Alert 3-at felraktam, patcheltem 1.06-ra és amikor ilindítom a játékot fekete kép.. várok.. kilép a játékból és kiírja hogy "Launch Failed"
Valaki tud megoldást ? Videóban láttam hogy másoknál megy gond nélkül..This is the way
-
RaZroX
addikt
Na a Red Alertről egyenlőre lemondtam, most egy olyan probléma ütette fel a fejét amit nem értek. Szokás szerint szépen futott a rendszer villám gyorsan, és nemtudom mért de most egy ideje belassult a kezelőfelület.. mármint akad. (Tudni kell hogy elég sokat másolgattam és telepítettem mostanában). A lényeg, hogy ujra indítottam vagy 3x, de semmi. aztán ujra fetettem az "NV Enabler" hátha az segít, de semmi.
VGA: NV GTS250 1GB
CPU: Intel Celeron E3300 2x 2,5 GHZ
RAM: 3GB(hátha lényeges)
Előre is köszi!
This is the way
-
-
RaZroX
addikt
válasz bmwk1200s #6574 üzenetére
Azthittem Windows párti vagy
Na mindegy a lényeg, hogy nézd meg a Wifi és a Lankártya típusát. Ha ez megvan keress hozzá KEXT-et (ez olyasmi mint windows-ra a driver, és google segít megtalálni) ha letöltötted, egy bizonyos "Kext Helper" nevű programmal feltelepíted a kexteket, majd ujra indítod a gépet.Ha nem találsz Kext-et sehol akkor vagy támogatja a mac alapból és csak reinstall kell, vagy pedig egyátalán nem használható mac alatt. (én ugyan így jártam a wifi-vel, egyszerüen nem megy os x-en)
Sok sikert!
This is the way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- BestBuy topik
- Le Mans Ultimate
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest