Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
válasz Sz.Miki #4736 üzenetére
Fentebb írtam hogy volt szerencsém S750-hez is és Geniushoz is!Hát olyan hatalmas különbség az S750 és a Logitech közt nincs hangzásban de a hangerő az bizony jelentős különbségű.Az S750 valamiért kicsit halknak tűnt nekem a mély is erőtlen volt amúgy szépen szól de könyörgöm ha 7x70W-os és 210W-os a mély akkor miért kunkog? Tisztának tiszta a hang ami kijön de semmi erő semmi normális hangzás!A Logitech meg mostmár digitális kábellel eléggé jól szól sőt.Hangos is tisztán is szól és a szolgáltatásait kiemelném én is nagyon tetszik az egész szettCsak 1 bajom van és azok pedig a szomszédok.Valamiért csúnyán anyáznak mióta megvettem. Én ezt a szettet javaslom de kérdezz meg másokat is.
HPet: Genius olcsó abban az árban jó vétel.Ne hasonlítsd a Logihoz kérlek mert nagyon messze vannak egymástól.Óriási a különbség a 2 szett közt.Hangzás,dinamika,térhangzás,hangerő,dekóder,THX,DTS,96/24.stb,stb.
[ Szerkesztve ]
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
HPet
csendes tag
válasz ludasmatyi #4751 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Nem állt szándékomban egymáshoz hasonlitani a 2 technikát.
Viszont e 2 hangrendszeren kivül nincs más ami szóba jöhet számitástechnika terén.
Gyakorlatilag igy lehet meguszni súlyos költségeket házimozi létrehozására.
Erre van pénzem,egyenlöre,de nem is vagyok elfogult hi-fi 'istenitö'.
Nekem még nem voltak ilyen hangsugárzóim.
Viszont nem szeretnék otthonra,görcsös vagy éppen suttogó magasakat és közepet,tompa,halovány és kopogós mélyeket, ezért is kérdezem a kettö közti külnmbséget,de mondjuk ez fül függö is.
Lehet túl sokat várok el.
Viszont ha a logi ennyire sokkal szépen, eröteljesen, és mélyeiben dinamikusan szól azt fogom választani.
Egyébként valaki mérte már a sub átviteli tartományát?
Mi a legkisebb Hz amit kiad magából a valóságban, arra lennék még kiváncsi.Nos akkor ahogy irtad a genius 6000-ben nincs is dekoder ?Mert ha nincs az nálam nem jöhet számitásba.
Sajnos a szomszédokra csak 1 megoldás van.
Rendelni kellett volna hozzá 1 csákányt is -
Riddick77
tag
A Logitech Z 5500 as a kategóriájában verhetetlen. Ha,megfelelő hangforrásra kötöd rá.pl egy Asus Xonar D2,vagy egy Xbox 360 , valami hihetetlenül jól szól. Ezekre a rendszerekre azért nem pakolnak magas meg külön mély kiemelést ,mert mint egy hifi eszközön felesleges,mivel csak rontaná a természetes hangzásképet. (A login is csak a sub hangerejét lehet állítani)
A Xonar hangkártyán van kimondott HIFI mód is ,azzal összekötve egy flac,vagy 320 as mp3is valami hihetetlenül szól! Két haveromnak úgy kellett vissza tolni a szemeit ,mikor meghallgatták így a rendszert nálam. ;)
Az xbox 360-on mikor összelőttem,az első hetekben mindig forgolódtam a szobában,hogy ki van mögöttem,mert a Halo 2-3 ban a fegyverből kihulló töltény hüvelyek körbepattogtak a szobában,de olyan élethűen ,hogy azt hittem valaki van mögöttem!
KL
-
ludasmatyi
tag
Nekem elhiheted jól jársz a logival minden hang megvan szépen tisztán én a transformerst lestem meg hát nagyon tetszett minden hang a helyén pláne mióta a digitális kábelt megvettem.Pilisen lakom gondolod eljössz meghallgatod hozhatsz tesztre zenét filmet bármit bár nekem is van pár DTS-es filmem koncertem! Itt vedd meg és jól jársz olcsó is és korrektek is:[LORD]
[ Szerkesztve ]
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
HPet
csendes tag
Köszönöm szépen a hozzászólásokat
Igy már tetszetősebb.
Viszont irtátok hogy nem mindegy milyen a PID-je
Hogy is van ez?
Az mit takar ? -
ludasmatyi
tag
Állítólag nem mindegy milyen a Pid vagyis széria hogy jobban értsd!Kérdezd Játékost vagy Balika 911-et ők jobban értenek ehhez.Játékos azt mondta az én szériám a jobb fajta.Ezért írtam a bolt nevét mert ott még van ebből a szériából.
-
HPet
csendes tag
Oké köszi
-
Kis zöld izé
senior tag
-
törölt tag
válasz ludasmatyi #4756 üzenetére
A PID témához sajnos semmi érdemit nem tudok hozzászólni, a dolgoknak ezt a vetületét abszolút nem követtem figyelemmel.
-
Játékos
addikt
válasz Kis zöld izé #4758 üzenetére
Friss, de általában gyorsan tanul...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Valério
csendes tag
Sziasztok! Fukar helyen belehallgattam a Zébe, és feltűnt, mennyire irányérzékenyek a szatellitek. Halkan hallgatva kötelező a pontos beállítás, ez nekem szimpatikus, mert a rossz szobaakusztika nem annyira zavar bele a magas tartományba, ezáltal is a térleképzés pontosabbá válik .... A szub - prózánál - nem volt zavaró, csak "meleg levegő"
-
CabalX
aktív tag
válasz ludasmatyi #4756 üzenetére
Akkor már 2 embert szeretnek Pilisen a Z-5500 miatt.
Mondjuk én még nem harcoltam a szomszédaimmal, de az első elhúzodó "tücc-tücc"-ös éjszakán "megszerettetem" velük a Metallica-t az fix.PID-t tekintve pedig a legtöbb probléma itt a fórumon a 8xx-es szériával volt, persze általánosítani nem lehet, de a 7xx-es szériára ahogy én a vásárlás elött átfutottam kevesebb a panasz.
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
válasz ludasmatyi #4751 üzenetére
Köszönöm! Már eldöntöttem Logi Z-5500 lesz belőle már csak kell valami ocsó és megbízható hely.
-
bangyika001
csendes tag
Sziasztok! 4716-os hozzászóláshoz esetleg valaki tudna választ adni? Fontos lenne.
Előre is köszi!Gigabyte GA-P55-UD3, Core i5 750, 2x2GB Geil Value 1333MHz, Saphire 5770 1GB, 500GB WD, BENQ G2220 HD, Logitech X - 530
-
törölt tag
válasz bangyika001 #4765 üzenetére
Persze, rá lehet kötni, s menni fog az 5.1!
Van rajta analóg, coax, s optikai bemenet is, a DVD lejátszó megfelelő kimenetével kell összekötni.
[ Szerkesztve ]
-
Valério
csendes tag
-
ludasmatyi
tag
válasz Valério #4767 üzenetére
EZ lol micsoda Mcgyverek élnek a földön ez cool.Tényleg ötletes megoldások már csak hegesztőtrafó kéne és mehetne is a móka!
-
Játékos
addikt
Sziasztok pajtik!
Kerestem DTS hanganyagokat, szerencsére találtam is egy rakásnyit! Nem tudom, mindenki hallgatott-e már zenét DTS-ben, aki nem azonnal tegye meg! Beszarás, mennyire szépek! Különböző stílusokat hallgattam, mindegyik meggyőző volt!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Draken
őstag
Legolcsóbb hely ahol lehet kapni: itt
Nekem már csak egy hangkártya kellene (xonar vagy x-fi nem tudom melyik lenne a jobb) aztán belehallgatok egy két dts zenébe én is
-
atika88
senior tag
Sziasztok! Egy kis(nagy) segítség kellene! Van egy Z-5500 asom olyan 2éve már! Tavaly nyáron volt egy garis cserém (a régi széria volt és érzékeny volt pl a lámpák kapcsolására)! Azóta szolgál(t) a mostani, nem tudom, h van e tapasztalatotok vele, de az utóbbi napokban ha zenét hallgatok, vagy akár filmet nézek gépről (még dvd lejátszón nem próbáltam h csinálja e) de egyszer csak gondol egyet a cuccos és fülsiketítően hangos sistergést ad ki minden magas hangszóróból de úgy h közbe megy a zene és azt szinte nem is hallani mivel szinte üvölt a sistergés (a hangerőt hiába veszem le, a sistergés marad úgy)! Szerintetek mi lehet a gebasz? A problemát úgy tudom megszüntetni, hogy kihúzom a hálózati adapter majd vissza az egész, és utána szépen csöndben van! A gépemre optikai, a dvdre coaxal van kötve! Nos rem érthetően tudtam fogalmazni! Próbáljak meg egy hangkari driver frissítést? Én úgy érzem ez hardveres hiba lesz vagy nemtom! Kérem aki segíteni tud írjon! Köszönöm Szépen!
-
grunge
addikt
tetszik nekem is ez a szett! eddig csak egy 'hüyle azért nem vagyok' boltban láttam müködés közben. ott mondjuk nem jött be a terem vacak akkusztikája miatt, de szivesen hazahoznék egyet jelenleg z-640el tolom már joideje, avval az a 'problémám' hogy nagy hangerön erötlen lett a mély, mintha puffogna vagy nem tudom...néha alacsonyabb hangerön is produkálja, de nem mindig.(mi lehet ez ) szoval lehet csre lesz belöle és ez az egyik kiszemelt
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Valério
csendes tag
-
Kleroo
veterán
válasz Viktor26 #4781 üzenetére
Ingyenesek, de nem bemutatók......
Még most is queent ajánlanék, mint sokszor máskor. elképesztő,hogy milyen jó minőségben megmaradtak az anyagaik. dts 96/24es greatest hitsük megvan. freddynek konkrétan MÁS hangja van,mint amit megszoktam elképesztő a különbségHodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
válasz atika88 #4772 üzenetére
Nálam eddig kétszer csinált ilyet, de miután megigazítottam a gép mögött levő kábeleket, megszűnt. Nálad lehet, hogy kontaktos a csatlakozója - nyomj bele egy kis WD-40-et, az orvosolja, ha ez a hibája!
szerk.: A SoundTouchból a mélynyomóba érkező kábelre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
a centert fel elhet erösiteni egy tft tetjére, vagy marad a falra rögzités?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
TuTa86
tag
Sziasztok!
2,5 éve használom kb. a szettet, soha semmi gond ne volt vele. Tényleg mindenkinek ajánlani tudom aki nem akarja vagy nem tudja telepakolni a helyiséget nagy hangdobozokkal, de normális hangokat szeretne hallani. Nálam így néz ki ha esetleg valakit érdekel:
üdv. TuTi
[ Szerkesztve ]
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
grunge
addikt
válasz #72042496 #4797 üzenetére
pont elé nem szeretném tenni, szükségem van a helyre az asztalon (polc sincs) már a mostani z-640el is az a legföbb bajom, hogy csak a centernek nem lehet forgatni a talpát, igy falra sem tudom csavarozni különben tutira nem gondolkodnék a cserén, a szobát már ez is rendesen bezengi
Sz.Miki: köszi, kiváncsian várom
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
TuTa86
tag
Igaz ami igaz! Eddig egy 20nm-es helyiségben volt, de át lett alakítva a lakás és ide lett "deportálva" a masina. Annyira nem vészes csak a térhangzás kevésbé érvényesül sajnos, mint nagyobb térben.
[ Szerkesztve ]
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
Sz.Miki
őstag
Nos akkor itt vannak a várva várt képek!
[link]
[link]
[link]Tegnap óta én is Z-5500 boldog tulaj lettem Pid R750. Eddig sem panaszkodtam mert egy Z-5400-am volt ami szinétn nagyon korrekt cucc!
A center hangszórók megoldása ugyan úgy működik a Z-5500nál mint elődjénél!
Hozzávaló:
LCD monitor
Z-5500
Papír írószerben kapható plastic ragasztó!! (iskolából jól ismert nyelvtanárok előszeretettel használják, hogy a cetliket a táblára ragasszák)...Azért jó ez a plastic mert kézben megpuhul viszont szép egyenletesen felvittem a monitor tetejére és ott meg kikeményedik.
Bízhattok bennem, mert a z-5400-am 2 évig használtam így és egyszer sem esett le, sőtt még a monitor is felborítható vele együtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest