Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz brumi1024 #98200 üzenetére
Bármi amimben felismerhetően nagyobb a motor mint 2.5 v6, kiváltja a hamegelőzömporcosodik érzést minden erre alkalmatlan gépjárműből/tulajból de különösen a 4=> hengerszámú economic modellek körében, turbó és minden fittyfene nélkül.
Ez az én kb 20 éves tapasztalatom a nagy motorokkal szerelt autóimmal.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rbalint88
addikt
válasz brumi1024 #98200 üzenetére
fehér az egész flotta (van egy pezsgő színű range is, azt is befóliázták fehérre), így "ródprezencileg" hátrányos helyzetből indul szerintem, feketében tuti menekülnének előle. (mondjuk én leszarom, alapból megengedett felett megyek, ha van hova, akkor kihúzódok, de ha sor van, nem satuzok be egy kamion mögé semmilyen őnagysága miatt)
-
-
Bár így lenne. Ha pályán óra szerint megyek 135-tel, akkor is megelőz ha kigyullad a motortere. Városban meg kifejezetten arra utaznak hogy bevágjanak elém és akkor kezdjenek lassan haladni. Ez van napi szinten sajnos
De lehet h csak én váltom ki tényleg, hogy szabálykövető vagyok.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
brumi1024
veterán
Ezek valahogy sosem próbálkoznak, mindig az Ignácok jönnek. (F15 van amúgy, nem E70)
(#98203) rbalint88: Az meg a másik, a Jaguaroknak kevesebb roadpresence jut itthon, pedig szerintem itthon átlagosan erősebbek, mint a német megfelelőik (kisebb motorpaletta, kevesebb szomszédnak vett modell). Az offra: Ez a normális hozzáállás szerintem.
(#98202) bitpork:
[ Szerkesztve ]
-
-
BigBlackDog
veterán
Volvóka nyáriasítva, illetve felkerült egy réteg Fusso is.
Így, árnyékolókkal egész olyan kinézete van 5-10 méterről is, mintha fóliázva lenne a hátsó része. Szerintem nem áll rosszul neki.
És hiába sötét színű ez is, mint a Civic, ennek a szellőztetése lehűti fél perc alatt az utasteret (pedig nem fúj hidegebbet a Civicnél érzésre). Bár sokat számíthat szerintem a hátsó szélvédő árnyékolási, illetve a B oszlopokban lévő rostélyokból is azért ömlik hátra a hideg.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Szerelőnél elvégzett munkára mennyi garancia időt szoktak adni? Nincs egy éve se, hogy javították. Tavaly beszámoltam a vag topicban, hogy a klíma belső elpárologtatót kicserélték az Antarktisznál. Szvsz lehúzós banda.
Most viszont úgy néz ki, hogy ismét nincs benne kellő kakakó. A hűtőmben hidegebb a levegő, mint amit a kocsi klíma nyom.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
brumi1024
veterán
válasz BigBlackDog #98211 üzenetére
Szép
Nyárigumit nem raksz rá?
-
-
brumi1024
veterán
válasz BigBlackDog #98214 üzenetére
Ja oké, ezen a képen olvastam a hátsót Primacy Alpinnak.
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #98214 üzenetére
Nekem még nem sikerült kipörgetnem a 119 nyulammal, bár igaz, hogy a padlóval elindulást állóból még nem próbáltam.
-
Szeretném itt és most jelezni, hogy ha a malac hőgutát kap, számon leszel kérve!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Speeedfire #98212 üzenetére
Mit csináltak pontosan? Csak arra van jótállás.
Ha bármilyen más részen öregedett el valami akkor ez jogilag más szerelés.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
BigBlackDog
veterán
válasz bitpork #98220 üzenetére
Ugyan már, Anasztáziára vigyázunk!
(#98217) [vilike]: Hát, nem nagyon gondolkozok csipszen. Így is bőven elég a nyomaték, sőt kicsit sok is a hirtelen ébredő erő. Ha lehetne, akkor inkább 15-30%-al kisebb nyomatékot, de nagyobb tartományban kérnék karácsonyra.
(#98218) rbalint88: Nálad kb. mennyi is a lovak/nyúlmókusok száma most? Váltó, hajtáslánc hogy bírja? Lett valami erősítve?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz BigBlackDog #98225 üzenetére
Nem voltal ott csut.? Na, ugy birja a valto
Csak viccelek, rbalint88! ☝️
I humbly and respectfully decline™
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #98225 üzenetére
Tekintve, hogy kb fej-fej mellett megy tomcsi leonjaval, igy olyan 175-185 loero kozott es 360-380Nm.
Nem lett erositve nagyon semmi, a kuplung kevlar, meg a turboban erosebb a csapagy es a tengely.Saint: azaz! 😂 meg a fustszuro se birja 🙈
[ Szerkesztve ]
-
válasz Speeedfire #98228 üzenetére
Akkor még ott a klíma teljes külső szereléke. Egy használt autónál a tömítések bármikor engedhetnek - ha a szerelő műhely korrekt akkor meg fogja mondani ha garis.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MurdR
veterán
Miért nem fóliáztatod le?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
BigBlackDog
veterán
válasz Speeedfire #98236 üzenetére
A Volvo nem récsingel.
-
Magnum_
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
válasz BigBlackDog #98237 üzenetére
Pedig szokott az is. [link]
Bálintnak nem volvoja van most az alfa után?
Saint_: Na az már szégyen. Ki is kapcsolom a netet mára.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #98236 üzenetére
Nincs tartalék.
Ja, meg a kövér Qru is bent ült, el is felejtettem.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
gooool
őstag
Most mentunk el Karotta haza elott es ott allt elotte az Emharom...mit ne mondjak, kene.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
szentkuti11
addikt
válasz tboldi #98246 üzenetére
Pont az E36, amit szinte meg sem lehet különböztetni egy M-csomagos sima kupétól?
Karottáé tényleg elég szexi, mert abba tényleg belelátod, hogy úgy ahogy van, féltés nélkül alkalmas arra, amire kitalálták. Szerkezetileg egyben van, de mindenhol olyan apró hibák, amik a napi használatban állandósuló parát irtják ki teljesen. De ha már megjelenés és M3, akkor nekem csak E30 vagy E46.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz szentkuti11 #98247 üzenetére
Éppen ezért tetszik. Sleeper.
-
stickermajom
addikt
Vin-info egy kinézett autóra egy káreseményt ír az elejére még 2011-ből 300000-335000HUF kárértékkel. Ez mi alapján számolódik? Ennyit fizetett a biztosító? Most akkor ez sok vagy kevés?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz stickermajom #98249 üzenetére
Vedd figyelembe, hogy egy kompakton ennyiből már kijön több dolog az elejére, de pl. felszereltebb autó esetén egy lökös és xenon fényszóró pöcök törés miatt cserélve is hasonló tétel. Évjárat, típus? Amúgy meg körbe kell mérni, ez csak azt jelenti, hogy biztosan találsz majd valamit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest