Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz szabonagyur #315328 üzenetére
Ez meg a másik felvetés: magyarban nem azért “száguldozik” a pórnép, mert megteheti, hanem vagy mert 100 helyre kell eljutnia, és emiatt siet, vagy mert olyan helyen mérik, ahol a fa eltakarja a !! mobil !! 30-as táblát lakott területen kívül (70-es volt előtte, de nem jelezte semmit a 30-ast. Ismerősnek most intéztem el , osztrák, hogy méltányossági eljárásban ne függesszék fel a jogsiját, 84-el ment, mivel bizonyíthatóan el takarja a cserje/fa a 30-as táblát, nem szabályos volt a kihelyezés, fényképpel kellett bizonyítani, amit az ő kamionos ismerőse tudott a dashcamjével, mert visszafelé jövet látszott a videón a genyóság… kalandos egy ügy)
Vateromnak, meg nekem is eddig csak ott volt Magyarországon bünti, ahol nem megfelelően volt kirakva a tábla (takarásban persze), vagy 90-ről 40-es szakasz volt kanyar után közvetlenül (építkezés, erdős szakasz) tábla mellett meg a jard elbújva mért, időd se volt lefékezni, 58/61-el mértek be mind2-ket aznap.
Nem tudok azonosulni a magyar rendőrség hozzáállásával, kint sokkal emberszerűbb, józanabb a mérés, tábla kihelyezés. (Véleményem szerint). Sokkal több a civil, mozgó rendőr, aki óra alapján is büntethet, de tahóságot, vagy visszaélést a részükről még nem tapasztaltam. Ha magyarban is joguk lenne nem hitelesített (autó órája) szerint büntetni, én nem is mennék magyarba."... hát persze ..."
-
veterán
Rbalint fórumtárssal az eGolffal mentünk egy Buda - ~ Hatvan - Buda kört autópályán heteroszexuális tempóban. A fogyasztás tök jó, valami 16 kWh/100 km, a dinamika valóban elegendő, városban vicces is.
A hatótávnak viszont odabasz ez a 130 km-es táv, még nem érettem meg rá. 🤗Szerk: végig ment a klíma, ez előfeltétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
-
lazac_
tag
válasz Peter.70 #315592 üzenetére
Meg vannak bolondulva az emberek, kánikula + jön a szeptember... Ma előttem 30-40-es tempóval, teljesen ritmustalanul, fékezgetve gurulgászik lejtőn a lámpához egy astra(?), a pirosnál már állnak ketten, ezért átsorol a kanyarodósávba, majd az együttes zöldnél odalép neki, és visszasorol eléjük. Mindenki más indul normálisan, erre a mögöttem jövő multipla felbőgeti a motort, és bejön mögém 3cm-re, hogy majd akkor leszek szíves szublimálni, vagy nem tudom. Olcsó a benya.
-
-
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #315579 üzenetére
Túl lassan szedegetitek a papucsokat?
Qru úgy úgy... DPF a barátunk mert azt hamar bemérik kint a kékek ellenben az EGR nem a barátunk. Csak azért a porlasztó az elsőszámú és nem az EGR mert ~2500-3500 között olyan mintha bekopogna az égés ha csak közepes gázt adsz. (Teli gázra kussol de enyhébb gyorsításra már kopog.) ...mostanában vettem csak észre mert majd 3 hétig nem volt se rádióm se ajtó kárpitjaim, volt időm hallani a blokkot.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Snoop-y
veterán
válasz Peter.70 #315597 üzenetére
Ram is szoktak dudalni mo-n multkor 40-es szakaszon (epitkezes orszaguton) 80-al is kevesnek erezte a mogottem levo a tempot es dudalva kozepso ujjat lengetve megelozott…
Amugy vasuti atjaron pont igy haladok at en is 2√-vel.
Sogorom se ertette amig be nem ult mellem. Hiaba Jeep az SRT futomuve alapban is olyan kemeny mint egy sport tuningolt verda.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
szőröscica
addikt
Elhoztam a gyari uj 17-es felniket, nagyon szepek. Naszut utan szereltetek is rajuk valami jo teli gumit.
Fogyi 4.1 lett, sajnos regeneralt egyet az Octavia, amugy 3.9 lett volna. M0-n meg pont megusztuk a munkalatok miatti torlodast, le tudtunk menekulni a 6-osra. Visszafele meg lattuk, hogy az M1/M7 fele volt egy baleset, legalabb 6km-es sor volt mar.
-
Snoop-y
veterán
válasz szőröscica #315621 üzenetére
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
brumi1024
veterán
Ilyen volt par hete nekem is, a Lehel utra probaltam kifordulni, folyamatosan jottek autok mindket savon, ~45 masodperce alltunk. A mogottem levo nagyjabol ennyi ido utan unta meg a dolgot es tamaszkodott a dudara. Nem tudom mi volt az elkepzeles, kimegyek a folyamatos 60-70 km/h-s sorba?
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #315622 üzenetére
Ezért lesz most:
EGR sorsa elrendezve,
teljes EGR - szívósor takarítva,
porlasztók felújítva
Felhívtam Weiszt, közölte MP-het se vigyem van hozzá próbapadja és csúcsai is. Kedden várja rendelési időben, ha csak a soroltak akkor 300. Rá néz a turbóra ha kell akkor közepet cserél ha nem akkor marad így.Lekopogom de ha mákunk van 6.-án nem a XER-t kell nyaralni vinni hanem mehet a dolog a kékkel.
Használt majd 250 ezret futott dízel, nagy csodák nincsenek a földön… De ha ezeket letudom engem már kiszolgál egy csatacsippel is.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
válasz szőröscica #315620 üzenetére
TPMS melyik rendszer, jeladós? Akkor azt is fel kell hajtani.
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #315629 üzenetére
Hungarogumi
-
stickermajom
addikt
Nekem az előbb magyarázták meg redditen, hogy mivel a statisztikák alapján Ausztriában hasonló számú halálos baleset történik 1 millió főre vetítve, ezért tulajdonképpen nincs is semmi gond a magyar vezetési kultúrával.
-
Micsurin
nagyúr
Már megtettem, J Astra közepe vagy teteje GTC-ből.
De nem lenne valid, ott is fixen kezdtem volna ezeket a köröket egy 1.7-essel. …hibátlan 10-15 éves autót senki se ad el.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
-
tototos
őstag
Ritkán veszem elő az Octaviát de akkor is lámpánál bepróbálkozik egy XC90. Ha tudom, hogy versenyezni akar akkor felkészültebb vagyok. Így csak megpróbált elmenni mellettem de nem sikerült neki
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #315642 üzenetére
De vettel/adatak a fella melle tpms-t is vagy meg csak most fogod beszerezni?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #315646 üzenetére
Sima. Kinait nem mertem, Continental/VDO az mar egy elfogadhato marka. Ha meg biztosra mennel vegyel gyarit (azt vettem vegul magamnak).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #315648 üzenetére
Bolcs dontes. Esetleg nezd meg kulfoldi webshopban vagy ebay/amazon. Ott talan olcsobban megkapod (igy vettem en is).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz szőröscica #315648 üzenetére
Ennél olcsóbban nem találtam gyárit.
Illetve még ez kellhet hozzá (*4 értelemszerűen).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest