Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz szabonagyur #283558 üzenetére

    még semmilyet, de lefoglaltam most egyet :) kis summary: egy nagyon jófej értékesítő srácot fogtam ki, tök készségesen válaszolt minden kérdésemre. ugye a kocsi lízingelve lesz, egyszerűen nem éri meg kicsengetni a teljes vételárát egyben.

    - rugalmas a lízing, igazából bármikor kiugorhatok belőle, ami tökjó, ha költöznénk, vagy lesz céges autó, vagy nem lesz rá pénz.
    - gondolkozom még, hogy éves 15k vagy 20k legyen a szerződésben. szerencsére a lízing időtartamára nézik, és van benne 5k km "türelmi távolság", ezért a túlfutásért nem kell fizetni.
    - röhögött a srác, amikor mondta, hogy a kötelező szervizeket megcsináltathatom magyar márkaszíervizben is, mert ott olcsóbb valószínűleg :D
    - délután már írtam, de felhívta a biztosításokkal foglalkozó srácot, akinek az elmondása szerint a káresemény igazolással a korábbi biztosítómtól, és egy igazolással a korábbi cégemtől, hogy nem törtem össze a céges kocsikat tudnak okosítani az itteni bonus-malus kategórián, hiába nincs már biztosítási besorolásom több, mint két éve. ez kb 50 eur/hó kedvezmény. mondjuk hiszem ha tényleg látom, de jól hangzik.
    - egy órányi tesztvezetésre tudtam elhozni a kocsit, sajna a pályáig nem értem ki vele, de tetszett. 5k km van benne és januári. több infó, ha sikeresen megkaparintom :D

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák