Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    válasz Integra #2728 üzenetére

    Ebben neked maximálisan igazad van, de mire én összekuporgatom a pénzt az RS2re, addíg, az biztos hogy nem 100ezret keresek.:DD Mert ugye itthon nem lehet kapni, németből, behozni meg elég olcsó:D, mint tudjuk. Annyira szerintem ezeket nem lakják le de ez iagzából mind1. A legracionálisabb megoldás venni, itthon egy 1.9TDI 80ast kint venni egy ugyanolyan RS2t, és pakolgatni a redszámot.:D De ez egyenlőre szép álom.

    Viszont egy 80coupet azért nem mondanék annyira rétegautónak, arról nem is beszélve hogy pl. a tankoláson kívüli fenntartása szerintem olcsóbb mint a egy Hondának. Mert borzalmasan igénytelen pl. a 2.0es vagy a 2.3as motor.
    A3am soha nem lessz, ezt botitékolom:D, az A4eket nézegettem, de abból is valami erősebb kéne, és így visszértünk oda ahonnan kiindultunk.:)
    Meg ezért pl. egy Corradora sem mondanám hogy annyira rétegautó, és ha mondjuk nem a G60as hanem a 2.0 16V t veszed akkor a fenntartása meg az alkatrészellátása sem olyan egetrengető.

    De igazából mondom a legjobb megoldás az RS2 + 1.9TDI egy rendszámmal. És magunk közt mondva szerintem olcsóbb is mintha kifizetnéd a 2.2es motorra a regadót.:)

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák