Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz szabonagyur #268138 üzenetére

    Én ugyanúgy szeretem a HRV-t is, csak arra azt mondjátok almát körtével :)

    Arról meg nem tehetek, hogy a suzukinak csak kettes alával megy az autótervezés, és csak kisautó alapokra. Arról sem, hogy a franciák jók szoktak lenni a családi autók, praktikum, bővíthetőség terén (meg a Honda is régebben).

    De igen, a PSA autóit jellemzően szeretem - szinte minden márkánál van olyan ami kéne, meg PSA-nál is vannak olyanok ami nem kéne.

    Uccsó előtti HRV, 2-3 évig ez állt nálam első helyen: [link]
    Utódja nem rossz, bár nem az akkuk miatt kevésbé nagy durranás a bővíthetőség és tovább emelték(~2cm)/növelték a kerékméretet.
    [vezes] , mert a tc-n katasztrófálisak a képek, ill adac

    tboldi: Jaja. XP erős ajánlat volt, és azt tudta amit kell, olcsón tágas, megbízható. Nejemnek néztünk Note-ot, Splash állt nálam az első helyen TPCA törpéket, Jazzt (drága volt). Majd benyögte pár heti keresgélés után hogy neki a C3 tetszik, amit én addig kizártam, mert azt hittem a 206os testvére, de szerencsére nem. A 208at én mutattam neki, de korának egyik legjobb kisautója, nem volt nehéz kiválasztani (kia/hyundai seggpróbáig első helyen volt).

    Magamnak mindent is néztem mikor a Meganet vettem, szintén kia/hyundai volt erős versenyző még. Renault nem a szívem csücske, a M3 jó autó, de vannak benne renaultos faszságok (én a vw-hez hasonlítom leginkább hasonló gondolkosás/elbaszások akadnak bennük, miközben a psa műszakilag letisztázta a dolgokat és elment mellettük bizonyos dolgokban a családi autók technikai szintjén).

    Most az Auris TS fl már elindulás előtt is lebeszélt magáról, de vezetve még sokkal rosszabb volt, egy gagyi autó, amihez képest a M3 prémium. C4P/ST meg régóta tetszett, újonnan az i30 és a Jogger voltak versenyben, használtban meg végül megint a 308SW/C4P maradtak bent.
    Ez a kategória jól megy nekik, vagy jól ment, mert sajna ami ezekben tetszik, az utódokból a nagyja hiányzik. Nem én mondom, minden teszt ezt mondja, aki nem hiszi, mutasson ellenpéldát.

    Meg újonnan is gondoltak ilyeneket róluk :). És ne feledjük 2014ben mekkora durranás volt az i3 és a Model S!
    E COTY 2014

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák