Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz Stylewars_kp #219282 üzenetére

    Szar volt, tipushiba az is. Most lett cserélve.

    #219285Qru

    Pl én. Bár persze az enyémben van, de nemigazán érdekel. Ha annyira meleg van és városba kell menjek és tudom h dugó lesz-akkor úgyis motorral megyek. :D

    Pl ha facér lennék én simán megvenném ezt motorozás mellé esőkabátnka tökéletes. Mivel én se mennék többet 5 ezernél/évben autóval.

    #219288Stylewars_kp

    2 hete vettem hugomnak egy Citroen Xsara VTS-t. Elektromos ablak elöl, sebességfüggő szervo, digitklima, esőszenzoros ablaktörlők, 140 LE, ülésfűtés etc. 300ért :) De össze-vissza volt verve a sarkain és 260 ezer kilométerrel.

    #219285Qru

    Nem nagy baj az se, ha nem viszik el. A 690es ár egy kicsit azt is tükrözi, hogy nem feltétlen eladó. Csak nem igazán tudom, mit kezdjek vele akkor. Elkótyavetyélni nem akarom, poénpálya autót lehetne belőle fabrikálni, de arra meg sajnálom szétszedni. Hirdetem egy pár hétig ennyiért és ha tényleg 0 érdeklődő akkor lejjebb viszem sztem.

    Mondjuk most h ezt igy leirtam az villant be ha nem vinnék el akkor oda adom a hugomnak és a citroenből csinálok pályaautót. Az már úgyis összevan verve, és 140 ló. :D

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák