Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    válasz bandus #214632 üzenetére

    Őszintén, nem hiszem hogy en ezt ennyire el tudom engedni :D Ha tartos berlet lenne akkor talan, de igy hogy igen erosen benne van a pakliban hogy saját lesz, így nagyjából ugy fogok ra vigyazni az elkövetkező 4 evben mintha mar az lenne.

    Ma voltunk meg egyszer KIA szalonban a felesegemmel, csekkoltuk meg egyszer a tipust. Mindketten egyetertunk abban, hogy sok mindenben visszalepes az accord utan, de a jelenlegi igenyeinket jobban kielegitene. A csomagter hataereset amugy, nem vagyok benne 100% biztos hogy literben az egybefuggo ter nagyobb mint az accordban (ami 460L). A mild hibrid ceed valami 520L körül van, de abba benne van par csomagter elvalaszto alatti rekesz is. A potkerek hianya meg nagyon fajo. Mondja az ertekesito, hogy van defekt javito amivel eljutok gumisig. Mondom neki az jo, de mi garantalja hogy kapok ott helyben a gumisnal ket normalis gumit az automra azonnal? :U

    A facelift nagyon jott tett a formanak, egymas mellett a ket auto kozul a regebbi egesz ossinak tunik az ujhoz kepest.

    Szinbol a lunar silver mellett tettuk le a voksunkat, eloben az nezett ki nagyjából jól + kosztűrőnek. A bronz gyönyörű a szalonban, de az udvaron levore mar rault a por es ugy kifejezetten gusztustalan. A kekkel ugyan ez a bajom, tul sotet es koszosan undi. Ezen a szurken kevesbe latszik a kosz. (Nem vagyok hetente autot mosos tipus)

Új hozzászólás Aktív témák