Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz molnarpeter #149401 üzenetére
Horpadás: csak kívülről férni hozzá, így a cipőtalp nem opció sajna. 1 db horpi; profi 5-ért kihúzza, annál drágább az olcsó szett.
DPF - jó felvetés. Van még 1,5 órám.
-
EQMontoya
veterán
Napi fejlemenyek:
IS300-ra felkerult a frissen fenyezett, rozsdamentes gepteto es vezeto oldali ajto.
MX5-be bekerultek elore a ledes helyzetjelzok, vettem ra franko uj ablaktorloket (Valeo), szoval mar esoben is kilatok.Same rules apply!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #149398 üzenetére
Inkább idd el, több értelme van. Az legalább élményt ad.
Egy korszerű, jól adalékolt olaj mellé felesleges bármilyen csodaszert keverni. Sőt, sosem tudni, hogy az olajban lévő adalék és a Xado adalék hogy tűri meg egymást (nem okoz-e kicsapódást pl).Linkesítve.
#nincsbennetarcsi
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok lett egy olyan problémám hogy a most vásárolt 7 éves Splash kulcsa ami használva volt most nem nyit csak zár. Elemet cseréltem újra de ugyanaz pedig belül tiszta nem koszos vagy poros. Pótkulcs jó de mindkettő kéne. Mit lehet ezzel így csinálni?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Szilágyi84 #149409 üzenetére
Több minden okozhatja. Lehet érintkezési hiba (akár a nyomógombé akár a nyáké) vagy elvesztette a kódot (újra kell tanítani).
#nincsbennetarcsi
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Szilágyi84 #149409 üzenetére
Be kéne mérni, ad-e jelet gombnyomásra, vagy a kapcsolót magát nézni szakadásra szerintem
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Szilágyi84 #149412 üzenetére
Kódfelejtéskor add rá a gyújtást és nyomd hosszan a nyitógombot (5 sec-ig). Ha ez nem segít akkor fel kell tanítani géppel. DE ha nem jársz sikerrel még mindig lehet érintkezési hiba (ami jellemzőbb hiba mint a kódfelejtés).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Szilágyi84 #149414 üzenetére
A kulcs nem kapcsolja ki a riasztót csak a távirányító azért kapcsol be. A távirányító cserélhető/javítható vannak akik ezzel foglalkoznak.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz Szilágyi84 #149414 üzenetére
ha kulccsal zárod és nyitod akkor nem riaszt, ha gombbal zárod, kulccsal nyitod akkor igen
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Magnum_
nagyúr
Bepárásodtam. Mondom mi a fene. Klimatsiztitas es pollenszuro csere ujra, nem javul
Nezem a szelvedonel a levelracsot, elengedett teljesen, tonkrement, repedezett, letortek darabok (tipik e46).
Ms megjott az uj, regit leszedtem, alatta kikentem kis olajjal felszereltem, remelem, jo lesz minden.Aztan persze lemostam, le kellett nyugtatnom magam, melohelyen nincsenek jo hirek a jovore nezve. Kb 1 ev mulva kereshetek munkat
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz MasterMark #149418 üzenetére
Ha parasodas van, akkor eloszor a pollenszurot szoktuk megnezni.
A szelvedo alja parasodott, ott, ahol felvalt a levelracs.
-
Magnum_
nagyúr
válasz MasterMark #149420 üzenetére
Kitakaritottam alatta szepen, ugye tele volt kosszal. Otz is meg tud indulni a rozsda, takaritas utan vekonyan kikentem.olajjal, kisuoritja a vizet. A kerekdobok mogott is azzal szoktak kikenni takaritas utan (ott is nagy a rozsdaveszely)
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #149425 üzenetére
Igen, a leveleket is ezért kell kiszedni onnan a rácsról mert nem tud kiszáradni, távozni a pára és megreked.
Vagy zokniba szilikonos macskaalom és akkor nincs párásodás.
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
válasz focvis #149388 üzenetére
Ahh, értem, bár nekem az 1 logikusabb lenne, mint a Low. 1300 köbcenti egyébként, de a lényegen nem változtat, ezek szerint normális. Gondolom ezért nem mászik ki alapjáraton nagy gödörből se, mert hát szerencsétlennek méreteiből adódóan nincs alapjáraton akkora nyomatéka, lefulladna.
Saint
E36, E46 igazából jöhetne is, mert kb. népautó tonnaszám van, így van alkatrész is. Automatát talán nem rúgták le a hülyegyerekek, mert nem tud vele kilincsezni. Viszont nekem nem kell hátsókerekes autó, egyszer megindul alattam az életben nem szedem össze, nincs pénzem fullprémium gumikra se hozzá, tudtommal nem alaptartozék az ESP se, inkább meghagyom a hátsókereket a nagyoknak. -
-
veterán
válasz focvis #149395 üzenetére
Megvettem és szaGszerűen alkalmaztam a trutymót. A motor egyelőre túlélte, elhozott Zegre (~ 200 km dízelüzem).
Hogy miért?
- A hibrid időnként meglepetésszerűen* elindítja az erőforrást. Ilyenkor jól jöhet ha tényleg véd valamit.
- Muneznek általában igaza van (mondjuk a bőrápoló kefe nem létszükséglet).
- Kíváncsiság, új ingerek. Mégse cserélhetek folyton autót, télen különösen macerás.
- Nem találtam igazán negatív véleményeket a neten.* Valójában kiszámítható, de előfordul, hogy elfelejtem Pure-ba kapcsolni és bő gázzal indulok, aztán meglepődök.
Majd szólok, ha valamit észlelek. Azt írja, 1000 km kell a teljes hatás kialakulásához; jövő hétvégére megközelítem.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Bocsánat az offért
Megvolt az első igazi tankolásom a kocsival amit tudtam mérni. Egész szép eredmény
[link]
Persze full hülye adat, mert a kb másfél hónap alatt vagy 60-70-szer töltöttem
Ma mentem vele egyébként 310 km-t ebben egy töltés volt volt ami ebben a hidegben csak max 30km. Így hozott most nekem 5,2-es átlagot. Ezzel egészen megvagyok elégedve. Másfél literrel több csak mint az Auris lett volna.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
Lehet, hogy nekem is macskaalom kéne. Egy picit mintha jobban párásodnék, amióta megnyomtam az autó hátulját.
Azon a ~15 centis szakaszon alul nem fekszik fel 100%-osan a csomiajtó a kéderre, de legalább az eső nem jut be, azt már volt alkalmam tesztelni.
——————————————Saccco! Tegnap én is találtam egy kósza üvegdarabkát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mazda 323F-ről mit kell tudni? Van egy nem messze, elvileg ki van lakatolva, tehát brutálisan szita nem lehet. Mazdákról nem tudok semmit azon kívül, hogy rozsdásak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...