Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz stickermajom #139539 üzenetére

    Én is egyet értek vele, de a valóságban nagyon ritkán megy így. Ahogyan 10 másik vevő van mögötted akinél szintén pénz van és az eladó simán elzavarja a túlságosan kíváncsiskodó vevőt és eladja a következőnek aki nem kíváncsiskodik annyit. Belőlük van jóval több. Úgyhogy az eladónál lesz mindenképp a hatalom, kivéve speciális autóknál ahol nem az átlag a vevő.

    Én engedek mindent az autón, bár elvinni nem viheti átvizsgáltatni, de az is csak a távolság miatt, mivel vidéken elég messze vannak a műhelyek nekem meg nincs időm sem benzinpénzem mindenkinek megfelelni. Hozzon magával szerelőt, helyben megnézheti, van szerelőaknám is. Eredetvizsgát se csinálok, megvan a papír az előzőről, motorszám, alvázszám jól látható, ő is látja, hogy eredeti és nem bukik rajta, elégedjen meg vele.
    Ezeken kívül amit akar megnézhet a józan ész keretein belül.
    Mondjuk nem félek ilyenektől, mert a valóságban ha lesz 30 érdeklődő az autóra abból 29 nem fog se OBD-t, se átvizsgálást, se rétegvastagság mérőt, se eredetvizsgát kérni, csak nagyjából körbenézi, beül, megy egy kört én mellette az anyósban, aztán elviszi. Az autóvásárlás nagy része kb. ennyi átlag embernél. Ritka az amikor valaki nagyon átnézi, itt a topikban jellemző inkább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák