Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz gzbotii #131497 üzenetére

    Én is sajnálom nekem is újak, de arra a kevesebb, mint ezer Km-re amit megyek ezzel a kocsival nyáron, azt a pici távot amit megfut a két város között 90-nel, én nem cserélem le. Négyévszakosból meg még mindig csak a drágák amik igazán jók, majd pár év múlva ha már 15 ezerért kapni lehet tényleg jó négyévszakost akkor majd azt veszek, addig marad a téli egész évben. Nyárit egész évben meg nem fogok használni.
    Figyelni kell rá kicsit, de amúgy sima ügy. Vidéken el lehet így kóborolni kis távokat, ha messzebb megyünk nem az én autómmal úgy se.

    Budapest sportos közlekedésére valóban alkalmatlan a téligumi, ledarálódik egy nyár alatt aztán a következő télre már sokkal rosszabbul tapad. Elsőkerekeken nagyon amortizálódik, a lámpáknál a nagy kigyorsításokat, meg a "nagy" sebességű éles kanyarbevételeket kettesben, azt nem igazán szereti, hallani ahogy darál a lamella hiába van az előírt nyomásnál 0.2 barral több fújva akár, de vidéken nyugodtan elfut ahol nincs az ember valagában hazasiető 300 autós és nem úgy kell kipadlózni minden lámpától, kereszteződésből.

    Azt sajnálom a legjobban Magyarországban, hogy nincs normális hegyvidéki területe ahol sokáig hó van és nincs település se ilyen helyeken, pláne nem nagyobb. Nekem az tetszik, szeretek hóban menni, de ez jutott.

Új hozzászólás Aktív témák