Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz tboy93 #108101 üzenetére
Szerintem típusfüggő, de tudok pár esetről, amikor teljesen ki volt írtva. Viszont az eddig hallottak alapján általában nem sikerül sohasem tökéletesen, apróbb jelei mindig lesznek (pl. felhígul a motorolaj, értelemszerűen műszakin is probléma lesz/lehet).
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz szőröscica #108103 üzenetére
Egyetértek amúgy, a katalizátor kivétel mellett sem vagyok. Én még megpróbálok következőre szívób.-t venni, utána meg villany, kikerülném ezt a turbós, dpf-es hullámot ha lehet.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Speeedfire #108098 üzenetére
ez most szerintem egy jó videó lett
I humbly and respectfully decline™
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #108113 üzenetére
Hogy közte hol és hogy cserélsz olajat senkit nem zavar, szóval örülni kell ennek. Audinál a longlife normál szervizek 140-160k-nál indulnak, és ez egy A3-ra/Q3-ra vonatkozik, egy A6-A8 ennek simán duplája (legalábbis szervizóradíjban).
-
stickermajom
addikt
válasz Speeedfire #108114 üzenetére
Alku kérdése a németeknél. Én pl. 5-öt kaptam az Opelre.
-
Qru
MODERÁTOR
A héten megint Speed marathon van, érdemes kicsit visszavenni a tempóból.
Ez persze engem és Black-et nem érint.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
Ja-ja, erre figyelni kell! Majd lehúzom az egyik gyertyapipát, reggel 2x is megvolt a 100 környéke a zöldhullám érdekében.
(#108095) Speeedfire: Annyi a hátulütője, hogy messze vagy mindentől (haza, család, barátok), és kb. 4-5-6 óra alatt körbeautózod az egész szigetet.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
Johnny_vT
senior tag
Szarvas holnap reggel megy vezérléscserére. Már ideje, mert nagyon nehezen bírom, hogy ne hajtsam meg...
Szombat éjszaka picit mégis elgurult a gyógyszer. Épp haveroktól tartottam hazafelé, mikor az egyik lámpánál (jobbra kanyarodtam volna fel a hídra) beállt mellém az egyenes sávba egy Ibiza. Sportkipuff, száznéhány lóerő, hülyegyerek matricák. Túráztatta a motort, mintha nem lenne alapjárat és attól félne, hogy leáll. Persze az 1.2 TSI-ből semmi sem hallatszott, csak a kipufogó dörmögött. A bulizni induló fiatalok lassan átkeltek a zebrán, jól megnézték hősünket, aki alig bírta állkapoccsal a rágózást.
Én meg
arisztokrata úriember módjáraa boyracerekkel szembeni ellenszenvem miatt úgy döntöttem kényeztetem a magam és a környezetemben lévők fülét annyival, hogy kicsit tempósabban indulok el. Tető elhúz, ablakok le. Az én lámpám hamarabb váltott, mint az egyenesen haladóké. Sárgára leugrottam a kuplungról és az öt hengert megénekeltetve felkanyarodtam a hídra. A járdán gyülekező fiatalok néztek, hogy mi a ménkű adta ki ezt a hangot, hiszen az Ibiza még mindig ott túrázik a pirosnál.Aztán 3500-as fordulat körül észbe kaptam, hogy mégsem kéne most kinyírni a vezérlést és gyorsan elváltottam. De az a gyönyörű hang, azóta is ez jár a fejemben. Mint a kisgyerek, aki előre tudja, hogy karácsonyra megkapja a LEGO űrállomást, de nem csomagolhatja ki előre...
Asszem this is a beginning of a bjutiful frencsip+1 extra: brutál jól néz ki áruházi parkolókban, utcán, mindenhol a sok kommersz VW, Skoda és német prémium között
Mivel új még a kocsi, ezért természetesen ez a világ legjobb autója akárki akármit mond és gyorsabb, szebb, erősebb minden másnál!
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
gzbotii
nagyúr
válasz focvis #108120 üzenetére
Miért autóznad körbe, talán nincs az első szupermarket/benzinkúton hideg sör?
Viccen kívül, kezd durva lenni a nyári forróság, szinte minden évben újabb melegrekord, el kell vonulni a hegyekbe/víz melléWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Találkozott már vki olyannal, hogy a középső hátsó ülés biztonsági öve meg se mozdul? (Opel Vectra C, 2004)
Ezen kívül más használható megoldást nem találtam, de ez sem oldotta meg, ugyanis hiába pattintottam vissza a támlákat, továbbra sem mozdul meg az öv.
A beragadt alkatrész alatt nem tudom, hogy mit értett a válasz adó.
Egyáltalán hol, melyik részen kellene keresnem?[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
-v-
addikt
válasz Speeedfire #108095 üzenetére
Addigra kanadaba kell, europaban is mar nagy bajok lesznek addigra a klimavaltozas miatt, tenerifet meg addigra elnyeli az ocean, meg ott delen minden megsul kiszarad etc ...
-
Qru
MODERÁTOR
De az északi részre, mert délen most nyáron is többször volt 40 fokos hőség.
mod:
Egyébként annyira nem akar senki sem északon dolgozni jelenleg, hogy komoly ösztöndíjjakat fizetnek, ha aláírsz pár évet és ott fogsz dolgozni. Erős hiány van északon orvosból, gyógyszerészből, meg kb minden érdemi szakképzett felsőoktatást végzett emberből/munkaerőből.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
válasz tboy93 #108127 üzenetére
Jól néz ki az, csak meg kell találni benne a lényeget! (Nekem sikerült az UFO Civicben is meglátni a szépet.) Szerintem az S60-nál a letisztultság adja a kinézetének egyik fő erejét. Mindenkit csodálatra késztet, ahogy monolit tömbként suhan. A személyes kedvencem pedig, amivel engem megfogott, azok a gyönyörű ívek a seggén. Egyszerűen csak áll az ember és csodálja némán indulás előtt hosszú perceken keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz BigBlackDog #108132 üzenetére
...képzelem, hogy ott állsz a parkolóban, és csorgó nyállal bámulod a kocsidat...
rip and tear, until it is done
-
Qru
MODERÁTOR
válasz zoo8800 #108133 üzenetére
És közben csóválja a farkát.
mod:
focvis: Engem a hideg már önmagában vissza tart de tény, hogy elég depresszív a nagyon rövid nappal. Télen pl ha lerobbansz tilos kiszállni az autóból, jön érted a tréler és elvontat. Percek alatt fagyási sérüléseid lesznek a -40-ben.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Nekem az ufo 6x jobban kéne, mint a volver. Kívül-belül szebb, szerintem. A 8g cockpit nagyon adja De ez abszolút egyéni preferencia. Végignéztem egy tucat középkat. autót a piacon és nekem pl. legjobban a bőrös Legacy tetszett. (tudom, hogy a 8g kompakt)
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
mod:
tboy93: Abban az ársávban nekem is a Lega sedan (mk4 fl) tetszik meg az első Mazda 6.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
válasz focvis #108134 üzenetére
Többször keresnek meg angol, ír stb lehetőséggekkel. De nincs az a pénz, amiért én ott dolgozzak.
Nagyon nyomasztó lehet. Engem már maga a hideg zavar, de erre rájön még az eső is.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
gzbotii
nagyúr
válasz Speeedfire #108138 üzenetére
Bírom a hideget és az esőt is, csak épp nem legyen több, mint +25°
Unokatesóm kint van Kanadában, már vagy 15 éve, ha itt nagyon meleg lesz, lehet az lesz a vége 😀
..és ott az üzemanyag is olcsóbbWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Declare
őstag
Ha a neten azt talalaom, hogy 2019 elejen jön a Passatnak egy facelift-je, az mit jelenthet? Marciusig? Van ott valami alakalom, ahol ezt bemutathatjak? Vagy ennek nem keritenek nagy feneket, csak jön a FL es kesz?
-
Johnny_vT
senior tag
Nekem a pingpong asztalnyi motorháztető és félig hátulról a C-oszlop íve ami nagyon bejön. Meg, hogy alacsonyabb és szélesebb (hatású?) a környező összes autónál, amitől a tetővonal is elég faszán odavonzza a tekintetet.
(#108141) Declare
Közvetlenül nagypappertől vettem, ennél nagypapperebb nem is lehetne. Aztán odalép az ember és megváltozik a gondolkodása. Még úgy is, hogy ez csak 2.4i[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Tegnap tankoltam tele, majd két hónap múlva meglátjuk (nyaralás, stb, nem sokat megyünk vele). Fél tankkal vettem, annak 8,9 volt az átlaga. Autóúton 90 körüli tempóval 7-7,5-et evett a hazaúton, azóta ment bele város is és mire tegnap kiürült 8,8-ra állt be a tankátlag. Végig klímzáva, mert megdöglünk olyan meleg van itt. De ez csak spekuláció, majd beszélnek a számok.
Sima teletankolással pont 100,01 eurón állt meg a kút, majdnem OCD-orgazmusom volt[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Igen 70. Most hogy mondod, tudok tankátlagot számolni
68,08/719,5 = 9,46... feltéve, hogy rendesen volt nullázva a trip, amikor a papa legutóbb tankolta. Szóval ja, inkább várjuk ki a teljes mérési ciklust.(#108149) BigBlackDog
Ezért jó Németországban tankolni. Nincsenek nagy számok, hogy 30 000 meg 40 000, csak szolid 100[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...