Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz Attix82 #83643 üzenetére

    oké de számold ki mikor megjelentek a 30xx szériás kártyák "amikor még nem ment fel az ára ,már akkor mennyi eth tudott volna venni azoknak az árából 300-500 euro körül volt szeptember környékén az etherium ára. Már akkor kapásból 2db eth-t vehetett volna / kártya.
    Arról nem is beszélek ,hogy mivel kilőtt az árfolyam minden egyes kártyával közel 8-9 ezer euroja lenne a zsebébe nyilván annyival kell ezt megszorozni ahány kártya van. Én nem tudom ,ki hogy van vele ,de szerintem 2db eth-t/kártya nem tur olyan pár hó alatt ki....Arról nem is beszélek ha esetleg eladta volna a csucson és most visszavette volna a többszöröse lenne eth mennyiségben.Amit valószínű a kártyák egész életükben nem fognak tudni kitúrni.Persze senki nem tudja ,mit hozz a jövő , és jelenlegi hozam még ingyen áram mellett sem buli,ahogy Rick4 is írta.

    (és hallkan mondom,hogy azt mondtad nem sokan fektetnek be 1 misit, ez kb olyan hogy sok embernek sincs 10-100db videokártyája bányászatba ,mivel nem tud abba sem befektetni annyit, ahogy pl koko is írta most senki nem vesz semmit akinek esze van,max az akinek tényleg van pénze)

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák