Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz Attix82 #83633 üzenetére

    A napelemmel sem olyan felhőtlen a dolog,mivel a rig ventilátorok és miegymás folyamatos karbantartásra cserékre szorul. Amiről korábban szó volt, hogy van akinek kitermelte már a kártya árát a bánya egy dolog, ezeket a kártyákat most még piacra lehetne rakni és érne xy összeget, viszont 1-2 év múlva már közel sem biztos, hogy annyit fog érni. A profit amit termel még ingyen árammal is nagyon kevés ,és valószínű ,hogy nem hozza be a hardwer amortizációkat. #83632fireman123 teljesen egyet értek veled, nagyon sokan hisznek benne majd lesz új valami ,és lemegy a diff és majd újra fogják kaparni stb ezért nem is szakadt még be a piacon rendesen a kártyák ára. Viszont pont a lényeg az is,hogy venni már jobban megéri mint túrni nem csak most a jövőben is valószinű mivel mindenhol emelkedtek az áramdíjak és ezek már olcsóbbak nem lesznek.Ráadásul azt sem tudni tényleg melyik coin fog majd a jövőben megugrani. Senkinek nincs varázsgömbje ,lehet várni szép türelmesen (amortizácio minuszos) vagy kaparászni veszteségesen itt hozzájön még az áram is ha ép nincs mert van napelem akkor is amortizáció mind2 oldalon van a napelem is és a hardwer is.

    már az alternativ bányászaté a jövő ami alig fogyaszt ,de szépen termel cserébe pedig valami hasznos tevékenységet csinál az adott masina

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák