Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz shteer #49422 üzenetére

    4 × Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50GHz

    De kipróbáltam már a gamer gépemből kivett i5-7600K-val is. Kicsit később hullott ugyan szét, de a végeredmény ugyanaz lett. Szerintem mindegy, hogy milyen CPU-ról van szó. Ha záporoznak a hibaüzenetek, akkor előbb-utóbb túlcsordul a buffer. Annyi, hogy az erősebb proci, kicsivel tovább tudja ezt kezelni.

    (#49424) shteer
    Erről a ram dologról nem olvastam. Tudtommal a Hive ezt kezeli virtuális memóriával.
    Egyébként a telepített 4 GB-ből 1.6-1.7 szabad. Ettől függetlenül beletehetek egy másik 4 GB-s modult.

    (#49423) Ylgram1
    Tudtommal csak Nvidia+Intel frigy esetén áll fenn ez a hiba.

    A tápkérdés érdekes. YT videóban pont kiemelik, hogy nem használták a plusz betápot, mert nemigen vették észre, hogy bármit is érintene. Az Asrock H110 BTC pro+ rögtön post után figyelmeztet, ha nincs valamelyik molex bekötve, és nem engedi a boot-ot a lap. Ennél az Asus B250 Mininig-nél nincs ilyen.

    Egyébként pont tegnap füstölt el az a molex ág, ami az alaplap pci-e portjaira adott volna plusz tápot. Pedig semmi más nem volt a Coolermaster V850 azon ágán. Egyáltalán nem lett volna indokolt a dolog. Mindig figyelek az egy ágy max 2 gpu-ra. Esetleg hagyjam ki azt a B-blokkot (a 2. 6db-os szekcióról van szó), és használjam a C blokkot?

    "Ami mindenképp fontos a stabilitás szempontjából, hogy az alaplapon lévő összes MOLEX v. SATA táp be legyen dugva, Ráadásul ugyan abba a tápba!"

    Asus B250-nél úgy van, hogy van a lapon 3 szekció (A, B, C). Mindegyik külön ATX 24p és Molex betápot kér. Ez esetben feltételezem, hogy nem igaz a 2. mondatot. Tehát külön tápokról kell a Molex-eket ellátni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák