Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz Dr. Romano #48902 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy azokat amiket MPH-n tudok turni és egyszerú rá átállni ara átkattintok, de azért eléggé bekorlátoz. Másik poolt meg nem szeretnék választani kényelmesebb vagyok egyszerűségre törekszem.
Bár ha máshol is lehet egyből ETH-ra vagy BTC re váltani akkor még jó mint pl nicehash..,Plug and Pray... :)
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #48891 üzenetére
Rossz döntés volt, a Bsod kevesebbet hozott mint a Coinblockers, megyek vissza , ....tanulság: ne ugrálj feleslegesen mert csak fárasztod magad (azaz kevesebb coint kapsz)
-
mepet
addikt
válasz Iginotus #48905 üzenetére
Magyarországi beszerzésről a vegán fórumban volt szó anno.
Bitcointalkon egész sok infó van, de értelmes algókhoz csak fizetős szoftvert találtam. Már a devfee sem elég nekik... Azt írják 17-20$/kártya/nap a profit jelenleg. -
Iginotus
addikt
Ezt az oldalt én is megtaláltam.
Van egy eladó budapesten (Cripro adok veszek facebookon árulja.)De nem tudok egy calkulátort sem amivel tudok számolni. Az általa felsorolt algoritmuson nekem nem mondanak semmit... Tehát ha már 4000 dollár tobb mint 1 milla egy kártya akkor tudjam mit veszek
A srác aki árulja állítólag bontatlak... Kiváncsi lennék rá...
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
tom120514
őstag
válasz Iginotus #48907 üzenetére
3500-4000 USD áron áram és minden egyéb nélkül most minimum 200 nap, majdnem 7 hónap elég sok a kriptovilágban. Hétköznapi embernek ez használható másra? Piaca van ennek?
... most jut eszembe, ha ad valaki nekem 4000 dollárt, befektetem (de titok hogy mibe) és adok neki napi húszat... egy darabig, aztán ha csökken a jövedelmezőség, akkor kevesebbet, lehet hogy 2 hónap múlva már semennyit
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
aktív tag
Mi van már itt! Nem semmi Eth 50k mi lessz a vége ennek? :-)
-
Ylgram1
tag
Sziasztok!
Kisebb coinok bányászatához milyen kártyát ajánlanátok?
Az lehet, hogy a GPU érzékeny coinok esetén egy 1070ti jobban termel, mint egy 1080?
Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
fireman123
őstag
válasz Ylgram1 #48914 üzenetére
Ebben a kalkulátorban nézd meg a hash értékeket 1070Ti-nél és 1080-nál is, nekem 1070Ti van, amit túrtam eddig annak a hash-ét nagyjából jól mutatja.....
-
Dr. Romano
veterán
válasz Iginotus #48916 üzenetére
Annyiért kb ezt a fiatot lehet vinni
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dexar007
veterán
-
senior tag
válasz Dr. Romano #48918 üzenetére
ilyenem van..
-
Darthforce92
tag
Innen kellene most kilőnie az eth-nak 800 dollárra .
-
Dexar007
veterán
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Darthforce92 #48922 üzenetére
Még lemehet 4000-ig és várjon jövő hét közepéig, aztán mehet felőlem is.
Ígyvan ez különben tényleg nem más mint diszkont áron bevásárlás.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
őstag
válasz Darthforce92 #48922 üzenetére
Én azért még bízok a BCH-s srácokban, vennék ezt azt.
-
Dr. Romano
veterán
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Qrcy
csendes tag
válasz fireman123 #48891 üzenetére
1070 Ti - 24h: 153.9127
Ez régen 60-80 volt így jó lehet
Köszönöm a tippet!Qrcy
-
Iginotus
addikt
Hum megjelent az rx 590.. Sehol sem találom mennyi az mh/s-e
Valaki kisegítene? Vagy ugyanannyi mint 580?Plug and Pray... :)
-
Ylgram1
tag
Alza jóárasította a Sapphire RX580 Nitro+ 4GB-t!
Még egy pár évig elketyeg.
Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
koko52
nagyúr
válasz Speed® #48936 üzenetére
Ilyen akció esetén egy felhasználó egy hónapon belül egyet vehet.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Speed® #48942 üzenetére
Most vettem alzán monitort AOC 32' 1440 IPS. 57-ért volt 200db. Visszaszámlálás volt reggel 9-ig. Ott ültem 8.55-kor. A pillanatban már 36 elfogyott, majd egy órán belül mind. Másnap gondolom a beragadt, lemondott megrendelésből volt 56, másik reg.-el behúztam még egyet.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Tamás9x #48945 üzenetére
Ahhoz minden vásárláshoz kijelentkezel, átjelentkezel, rendelési procedúrát végigviszed még regisztrálva is minimum 1 perc a rendelés. E-mail cím sem lehet azonos.
-
koko52
nagyúr
Az pont 7000el olcsóbb, kettőnél 14 ezerrel. Nekem az pénz. Veheted 71 - ért is máshol, az is csak 7000-el drágább mint oázisban, de hát nem számít nem nagy akció!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest