Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Az ETN facebook oldalán valami hitelesitésről beszélnek amit 14 napon belül meg kell csinálni.Kérdésem az lenne hogy ha nem csinálom meg addig mi baj lehet belőle,és mi van akkor ha több fiókom van mert azokat nemtudom mind a nevemhez azonositani.Ha valaki hallot erről válaszát előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz margithid #48755 üzenetére
Mondjuk egy ip-ről miért lenne tilos belépni? Miért is ne léphetne be a feleségem az ő saját etn számlájára ugyanarról az ip-ről ugyanabból a háztartásból? (pl. nálunk ez van) Vagy a gyerekem? Vagy apám? Szóval ez azért nem ennyire fekete fehér...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
aktív tag
Szerintem is hülyeség az hogy egy ip cimről nem lehet belépni. Szerintem más lessz nekem. De kiváncsi leszek azok a fiókjaim amiket nem azonositok törlik e.
-
aktív tag
Most irtak az Etn fiók zárolás ügyében. Annyit irtak hogy a fiókot felodották. :-) És valóban be is tudtam lépni csak nekem fura ez hogy minden indoklás nélkül zárolnak egy accountot és utána magyarázat nélkül fel is oldják. Remélem nem törlik az olyan fiókjaimat amin nincs level 2-es azonositás. Lehet inkább átutalom a coinokat Cryptopiára jobban járok.
-
Ylgram1
tag
válasz Ferdzsoo #48749 üzenetére
Sziasztok!
A mostani frissítés nagyon rosszra sikerült, ha néha elindul, akkor iszonyat gyorsan meríti az akksit!!
Az előzővel semmi probléma nem volt, és 2 nap alatt hozta a 10 ETN-t, ez most nagyon gyatra.Ne frissítsetek egyenlőre!!
Android 7.1.1
[ Szerkesztve ]
Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
margithid
veterán
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz fireman123 #48750 üzenetére
Megoldottam. A bat fájlban a pool szerver címe miatt nem indította az sgminer.exe-t. Amit nem is értek, mert minden karakter megegyezett. Végül a megoldás az lett, hogy mindent kézel beírtam a miner config fájlba, a batban csak pár beállítás maradt. Működik.
-
Szőrös
veterán
Hali, srácok legutóbbi xmr váltásnál milyen változás volt? Eddig egy 6770-el is tudtam bányászgatni (nem sokat, de 7/24 megy a gép, kiegészítésnek jó), most meg nem nem nagyon csinál semmit. 2.5.1 xmr-stak-ot feltettem, jobokat kap de a h/s 0.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Ferdzsoo
addikt
Egy kicsit különben nem értem miért jó ez az ETN-nek hogy igazából a semmiért ad Coinokat.
Most értem miért oké, mert alig ér valamit, és nyomja a marketinget. De ha esetleg ez tényleg beindul és gigászi méreteket ölt, ő a semmiért (mobil bányászat) miért fog coinokat addni? Ha ez beindul és tényleg lehet majd használni is valamire, akkor ezzel hogy osztogatja a saját coinjait el is értékteleníti-.. Ezzel tutti le fognak állni, vagy épp alig fog hozni valamit a mobil májner.
Hosszútávon ez nem logikus..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
margithid
veterán
válasz Ferdzsoo #48767 üzenetére
Alapvetően ETN-nek a mobil bányászat az értelme, nem?
Lehet most még nem, de már most is 130000 aktív emberke van átlagban aki futtatja ETN alkalmazást.
Ha lesz mondjuk egyszer 10 millió, akkor lehet valóban ez lesz a bányászat és nem airdropként fog funkcionálni.
Valami változni fog tuti, mert most még keressél mondjuk napi 2 ETN-t (nekem ennyi jön Redmi Note 5-tel), de ha lesz 10 millió aktív felhasználó, akkor már lehet csak 0.01 ETN-t fogok kapni.
És tegyük fel, hogy akkor mondjuk 10$ lesz az ár -
Dr. Romano
veterán
válasz Ferdzsoo #48767 üzenetére
Nyilván ha esetleg nagyobb értéke lesz a koinnak a telón lévő virtuális bányászás virtuális nehézsége is arányosan nőni fog.
Egy asichez képest telóval minimális mennyiség túrható csak ki azok sokkal jobban értéktelenítik (főleg ha nicehashre tolják és folyamatosan dumpolják).Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tom120514 #48770 üzenetére
Én ezt értem de ha 1m ebber telóján fog menni egyszer elfogy az a mennyiség.
igazi bányászást telón nem engedhetik meg sehogyan sem, elfüstölne elég hamar minden.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tom120514 #48772 üzenetére
Én pontosan ugyanezt írtam. Hogy soha nem fog igazából bányászni. Mit értsek meg?
margithíd: nem mert a telók nem erre lettek tervezve.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Az alkalmazás inkább instant fizetésre meg tranzakciókra lessz továbbfejlesztve. Amugy az airdrop-nál azért jobb mert csak telefonokkal már 1500-at megkaparintottam. Azéet ez nem rossz effektive a semmiért.
-
margithid
veterán
Engem meg valamiért blokkolt az ETN mobil appja, nem tudok bányászni...
Please try agan from a different wifi.
Eddig is az otthoni wifiról ment, szóval nem tudom mi van... -
Ferdzsoo
addikt
válasz margithid #48779 üzenetére
Ma én is megkaptam (pedig csak feleségem és a saját telóm megy rajta semmi mahinálás az accokkal), de utána kitöltöd az a pár sort alatta hogy wifiről csinálod és melyik országból, stb, stb nyomsz egy acceptet és újra engedélyez is. Miner start és ennyi.
-
Ferdzsoo
addikt
Uha, valamiért nagyon csappan az ETN bányászók száma. Tutti valami malőr van.
-
sanzi89
addikt
Monero - Cryptonight V8 - bányászatra használ valaki SAPPHIRE Radeon RX 570 Pulse 4GB kártyákat? Gondoltam, hogy lecserélem az RX560-as rigben a kártyákat, azok kb. 500-at kaparnak darabonként. Illetve hány 570-es kártyát vinne el egy 700-as táp? Az 5db RX560-ast simán bírja.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
varmi2
nagyúr
válasz sanzi89 #48785 üzenetére
Egy rx 570 kb 700-800h/s tud általában moneron. És e mellett olyan 80-90W eszik. Egy 6 kártyás riget tuti nem visz el egy 700W táp, hisz amit mondtam, az gpu-z mérés, ami bőven nem pontos. És a tápnak sem tsz jót, ha 100% körül teker állandóan.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni
Burst helyet inkább megpróbálkozok a strojal viszont itt a gond....
Nem megy tovább a a 4 lépésnél Connection Settings... mit hagyok ki???
Eddig amit csináltam a windows tűzfalánál engedélyeztem a routernél a portot engedélyeztem.Ezt telepítettem fel: Release v7.3.4
Valakinek ötlet ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
sanzi89
addikt
válasz varmi2 #48787 üzenetére
A körítés maradna - alaplap, stb. - ezért csak 5 kártyát tud fogadni a rig. A keret is e szerint lett megépítve. De szerintem veszek 1 kártyát, méricskélek kicsit - neten írkálnak 900-1000-es értékről 570-eseknek és utána döntök. A rigek helye adott, több "nem nagyon fér el", így inkább a meglévőekben frissítenék kártyákat, mintsem újat építsek. Meg azért a napi 0.5 dollár bevételért kártyánként...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Monerot túrtam a procival elég szépen is jött közel 700 H/s-el JCE minert használva, Októberben volt valami átállás csak most lőttem be mindent ugyanúgy állítva csak v8-ra lőve 360 H/s, ez normális vagy próbáljak más progit? Rizsa 1700@4 Ghz.
/annyit javítva hogy 32biten ment átlőve 64-re már majdnem megvan az 500 de így is lassúcskának tűnik.
[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Pioneer
őstag
Hali srácok!
Valaki tud infót, az AMD Ryzen Threadripper 2990WX CPU mining hashrate-ről? (XMR, ZEC)
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
aktív tag
Sziasztok az lenne a kérdésem egy darab rx 580-al mit érdemes turni mostanában? Tudom kevés egy darab de szerintetek mi a legkedvezöbb? Most nicehash-en vagyok napi 140ft szed ki van ennél jobb esetleg? Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest