Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz htc07 #43473 üzenetére

    "1060-at nem is vettél soha 60-ért, a 1070ti pedig itthon sosem volt olcsóbb 160-nál."

    Én nem látom, hogy itt a piaci árakról értekeztél volna, hanem kerek-perec kijelentetted, hogy nem vettek sosem annyiért. Ahogy a szürkeimportot is te hoztad be, mint ultimate érv, alátámasztva a fenti kijelentésed.
    A 60 ezres példa annyiban igaz, hogy nem pont 60 volt, hanem 65 ezerrel bezárólag egy hetes időintervallumban még decemberben is vehettél mondjuk 50 darabot (lehet többet is). Ahogy szerintem összességében a topik látogatói vettek is annyit. Vagy a bestmarktól, vagy a netshoptól, ami szintén 27%-os áfás számlát állít ki, hogy azt be is befizeti-e vagy hogy honnan szerezte be a cuccait pedig legyen az ő és az adóhatóság gondja.

    65 ezres árral számolva hogy jön ki a matek a 1070 ti-k vonatkozásában? Számoljunk 160 ezres árral, mert szerinted is lehetett annyiért venni itthon (a piaci ára lehet nem ennyi volt, amennyiben piaci árnak az aktuális hónap átlagárát vesszük).2,4 db-ot lehetett venni. Számoljunk egy peches darabot (pont az a vicc, hogy az olcsó palitok és manlik egy jó része ráadásul samsung ramos is volt). 20 mh/s és 300 sol. Tehát 2.4-gyel számolva 48 mh/s és 720 sol/s. Erőszakoljuk még tovább a matekot, vagy szerinted se érdemes?

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák