Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok.
Köszönöm az infókat mindenkinek aki segített információkkal, szerencsére most már az utolsó windows-os gép is száműzve lett a családból. Szülőknek telepítettem fel, minimális dolgokat használnak, böngésző, Skype. Én elég régen használtam linux-ot, de meg kell hogy mondjam elég rendesen össze van rakva. Személy szerint egy harmadik op rendszert használok nagyon régóta, de ha valamilyen okból váltanom kellene, az nem is kérdés hogy a Linux lenne.
-
törölt tag
Használ valaki közületek "Wayland"-en OBS-t?
Nekem nem sikerül beállítanom, hogy megjelenjen a screen.Az alábbiakat csináltam:
1. A /etc/environment fájba beírtam a "QT_QPA_PLATFORM=wayland" paramétert
2. Felraktam a "qt6-wayland" csomagot
3. OBS-en belül a PipeWire screen megosztást választottam kiAz első kettő pont azért kell, hogy egyáltalán elinduljon az alkalmazás Wayland-en.
Viszont sajnos csak fekete képernyőm van, miközben megjelenik a ScreenShare ikon a DE felső sávon.
Mi lehet az oka, hogy nem látom a desktopot az OBS-en belül? (x11 alatt rendben megy) -
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Ubuntu 22-t használok épp és nem megy a hyperthreading miután bekapcsoltam biosban.
Hogyan tudom aktiválni?
KösziNick: HE_Storm
-
törölt tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam és nem találom a megoldást a problémára.
A laptopomon a Chrome/Opera browser video gyorsítás nem aktív az nvidia vga használatkor, kizárólag az intel vga esetében.
Ez azért problémás, mert a laptopot külső monitoron használva mindíg az nvidia az aktív, ezért fontos volna, hogy ilyen esetben is renben működjön.(Arch/Gnome/x11, Nvidia zárt driver v530)
Ha az iGPU-val (UHD630) indítom el a böngészőt, akkor rendben működik a video gyorsítás:
Ha a dGPU-val (rtx2060 mobile) indítom el a böngészőt, akkor nincs semilyen gyorsítás.
Hogyan és mit kellene beállítanom, hogy nvidia esetében is legyen a böngészőkben (Chrome/Opera) hardveres gyorsítás?
Köszönöm.
Fura módon a vainfo sem akar működni:
$ vainfo
Trying display: wayland
Trying display: x11
vaInitialize failed with error code -1 (unknown libva error),exit
Nem tudom, ez számít-e valamit.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #22163968 #89855 üzenetére
Az Intel IGP az vaapi-n keresztül megy, az nVidia zárt drivere meg vdpau-t használ. A gond az utóbbival van, azt nem tudja használni a Chrome. Erre van egy
vdpau-va-driver
csomag, itt [link] azt írják ennek valami "patchelt" verziója kell de azzal sem megy minden formátum.
Nézd meg a cikket, meg pár friss kommentet a végén.Firefoxhoz csinált valaki vaapi drivert, ami az nvdec-et használja: [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #89856 üzenetére
Megnézem, elolvasom, köszönöm a linket.
A fura az egészben az, hogy desktop gépen (gtx1660) ugyanezen az OS-en kizárólag az "nvidia, nvidia-utils, nvidia-settings, opencl-nvidia" csomagok vannak feltéve és elméletileg rendben van a gyorsítás. Ezért azt hittem ez rendben lesz a laptopon is.
De tévedtem.Amúgy firefox esetében van valami olyasmi lista, mint chromium esetében a "chrome://gpu" ?
Találtam egy ilyet: "about:support"
De kicsit sok info van itt ahhoz, hogy megtudjam, aktív-e a gyorsítás.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz #22163968 #89855 üzenetére
Először is fent kell legyen az nvidia-utils csomag, másodszor az AUR-ból szükséged lesz a libva-vdpau-driver-vp9-git csomagra. Hogy működik-e nem tudom, tekintve hogy több mint egy éve frissítették (AUR csomag lévén).
Chormiumban meg a chrome://media-internals -on nézzed, egy másik lapon mennie kell videónak, hogy a Player Properties megjelenjen.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
törölt tag
Most desktop gépen vagyok, amire csak a fentebb említett nvidia csomagok vannak feltéve és a chrome://gpu szerint van video gyorsítás.
Elindítottam egy random YT video-t és megnéztem a Player Properties-t.
Ránéznél kérlek, hogy ilyesmit kellene-e látnom majd a laptopon is?
Itt tényleg van gyorsítás? [kép]A libva-vdpau-driver-vp9-git még itt sincs feltéve, természetesen felrakom, ha tényleg kell, de szeretném lekövetni/megérteni a kapott adatokat, hogy lássam a változást.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz #22163968 #89860 üzenetére
Nincsen.
Ezekkel a kapcsolókkal indítsd el a chromiumot (terminálból):
--enable-features=VaapiVideoDecoder --disable-features=UseChromeOSDirectVideoDecoder
A
kVideoDecoderName "VDAVideoDecoder"
és a
kIsPlatformVideoDecoder true
kellene legyen, akkor van.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz szbalogh #89858 üzenetére
Akkor tegyél fel valami benchmarkot, ami ezt jól megmutatja. Pl az ingyenes Geekbench, vagy a wine-vel remekül futó Cinebench 23.2 portable-t.
Nem tudok olyanról, hogyha a bioszban engedélyezed a HT-t, akkor az ne menne.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
szbalogh
addikt
válasz CPT.Pirk #89862 üzenetére
A hardinfo-t futtatom de csak 36 magot ír.
Az lstopo se ír két szálat magonként.
Nem a benchmarkok érdekelnek, hanem az, hogy amire nekm kell ott számít-e
18 és 36 mag között majdnem feleződik egy bizonyos feladat ideje. Egy másik programmal windows alatt alig van különbség, ott tényleg nem volt értelme, de itt nem van rá esély, hogy sokat segít.Nick: HE_Storm
-
törölt tag
Aha, hát felraktam a "libva-vdpau-driver-vp9-git" csomagot is, gond nélkül fordult, de mégsem tűnik gyorsított videonak.
Viszont valami hiányzik a chrome-nak:$ google-chrome-stable --enable-features=VaapiVideoDecoder --disable-features=UseChromeOSDirectVideoDecoder
libva error: vaGetDriverNameByIndex() failed with unknown libva error, driver_name = (null)
-
BoB
veterán
válasz #22163968 #89864 üzenetére
Próbáld meg a vaapi backendnek a vdpau-t forszírozni (terminálba ezt másold be):
export LIBVA_DRIVER_NAME=vdpau
(ez csak újraindításig tart egyébként)Illetve a libva-vdpau-driver hivatalos tárolóban elérhető csomaggal is próbálhatod.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz lev258 #89866 üzenetére
lscpu
Architecture: x86_64
CPU op-mode(s): 32-bit, 64-bit
Address sizes: 46 bits physical, 48 bits virtual
Byte Order: Little Endian
CPU(s): 36
On-line CPU(s) list: 0-35
Vendor ID: GenuineIntel
Model name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2686 v4 @ 2.30GHz
CPU family: 6
Model: 79
Thread(s) per core: 1
Core(s) per socket: 18
Socket(s): 2
Stepping: 1
CPU max MHz: 3000,0000
CPU min MHz: 1200,0000
BogoMIPS: 4589.66
Flags: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mc
a cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss
ht tm pbe syscall nx pdpe1gb rdtscp lm constant_tsc arc
h_perfmon pebs bts rep_good nopl xtopology nonstop_tsc
cpuid aperfmperf pni pclmulqdq dtes64 monitor ds_cpl vm
x smx est tm2 ssse3 sdbg fma cx16 xtpr pdcm pcid dca ss
e4_1 sse4_2 x2apic movbe popcnt tsc_deadline_timer aes
xsave avx f16c rdrand lahf_lm abm 3dnowprefetch cpuid_f
ault epb cat_l3 cdp_l3 invpcid_single pti intel_ppin ss
bd ibrs ibpb stibp tpr_shadow vnmi flexpriority ept vpi
d ept_ad fsgsbase tsc_adjust bmi1 hle avx2 smep bmi2 er
ms invpcid rtm cqm rdt_a rdseed adx smap intel_pt xsave
opt cqm_llc cqm_occup_llc cqm_mbm_total cqm_mbm_local d
therm ida arat pln pts md_clear flush_l1d
Virtualization features:
Virtualization: VT-x
Caches (sum of all):
L1d: 1,1 MiB (36 instances)
L1i: 1,1 MiB (36 instances)
L2: 9 MiB (36 instances)
L3: 90 MiB (2 instances)
NUMA:
NUMA node(s): 2
NUMA node0 CPU(s): 0-17
NUMA node1 CPU(s): 18-35
Vulnerabilities:
Itlb multihit: KVM: Mitigation: VMX disabled
L1tf: Mitigation; PTE Inversion; VMX conditional cache flushe
s, SMT disabled
Mds: Mitigation; Clear CPU buffers; SMT disabled
Meltdown: Mitigation; PTI
Mmio stale data: Mitigation; Clear CPU buffers; SMT disabled
Retbleed: Not affected
Spec store bypass: Mitigation; Speculative Store Bypass disabled via prctl
Spectre v1: Mitigation; usercopy/swapgs barriers and __user pointer
sanitization
Spectre v2: Mitigation; Retpolines, IBPB conditional, IBRS_FW, RSB
filling, PBRSB-eIBRS Not affected
Srbds: Not affected
Tsx async abort: Mitigation; Clear CPU buffers; SMT disabledNick: HE_Storm
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Ránéznétek? Úgy ollóztam össze egy clamscan scriptet:#!/bin/bash
SUBJECT="`hostname` PASSED DAILY SCAN"
EMAIL="vizler.k@gmail.com"
LOG=/usr/local/clamav/log/clamav.log
TMP_LOG=/tmp/clam.daily
DIRTOSCAN="/mnt /DATA /home";
av_report() {
if [ `cat ${TMP_LOG} | grep Infected | grep -v 0 | wc -l` != 0]
then SUBJECT="[WARNING] `hostname` PASSED DAILY SCAN"
fi
EMAILMESSAGE=`mktemp /tmp/virus-alert.XXXXX`
echo "To: ${EMAIL}" >> ${EMAILMESSAGE}
echo "From: alert@domain.com" >> ${EMAILMESSAGE}
echo "Subject: ${SUBJECT}" >> ${EMAILMESSAGE}
echo "Importance: High" >> ${EMAILMESSAGE}
echo "X-Priority: 1" >> ${EMAILMESSAGE}
echo "`tail -n 50 ${TMP_LOG}`" >> ${EMAILMESSAGE}
sendmail -t < ${EMAILMESSAGE}
cat ${TMP_LOG} >> ${LOG} rm -rf ${TMP_LOG}
}
av_scan() {
touch ${TMP_LOG}
for S in ${DIRTOSCAN}; do
clamscan -r "$S" --quiet --multiscan --infected --move=/mnt/nas/quarantaine/ --log=${TMP_LOG}
done
}
av_scan
av_report
A report rész nem is érdekes, mert log lesz, max elfelejtem megnézni
Ami nem tiszta, h a rendszeren nincs mail szerver beállítva, akkor is el tudja küldeni a levelet?
av_scan részt átírtam, lefut ez így? Köszönöm!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #89870 üzenetére
--multiscan az csak clamd, vagy itt is jó?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz #22163968 #89867 üzenetére
Nos, mivel amikor aktív volt elméletileg a VP9 HWAccel az NVidia kártyán a Chrome/Opera böngészőkben nem jelent meg a video, ezért a VDPAU (VA-API) megoldást elvetettem.
Feltételezem a régi "libva-vdpau-driver-vp9-git" csomag lehet az oka.
Úgy tűnik a VA-API támogatás esetemben nem lesz jó browser-en belül.
Felraktam az újabb "libva-nvidia-driver" csomaggal és azt a megoldást választottam, hogy inkább az NVDEC-et használom majd.Zárt NV driver mellett a /etc/environment két paramétert kapott:
LIBVA_DRIVER_NAME=nvidia
VDPAU_DRIVER=nvidia
Ezzel az NVDEC lesz használatban.
Ezután felraktam a "play-with-mpv-git" csomagot és a Chrome/Opera böngészőkbe a "play with mpv" extension-t.
Így most egy külön ablakban nyílik meg a VP9 video.Egyelőre itt tartok.
-
fecus
őstag
Ubuntu 20.04 szerveren, cronban van pár automatikus mentés. Szombat éjjel mentenék, sorban. De nem működik. Nem jön létre a mentés. Ha konzolon, nem root-ként futtatom a parancsot, akkor létrehozza a mentést.
Mi lehet az oka? Mit rontok el?15 4 * * 0 zip -8 -ruoq /MENTES/Dokumentumok/Dokumentumok-$(date +"%Y-%m-%d").zip /media/Resilio-sync/Dokumentumok
35 4 * * sun zip -8 -ruoq /MENTES/Dokumentumok/eagle-$(date +"%Y-%m-%d").zip /media/Resilio-sync/eagle
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
fecus
őstag
válasz CPT.Pirk #89876 üzenetére
Ezt nem értem. A "
/MENTES/Dokumentumok/Dokumentumok-$(date +"%Y-%m-%d").zip
" nem teljes út?
A MENTES drive a gyökérbe van mountolva."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahogy írták a srácok úgy csináld, mert amikor a cron fut, akkor az nem ugyanaz, mint amikor te nyitsz egy terminált és ott beírod, hogy zip.
A zip binárisát meg a
whereis zip
parancs mutatja meg, hogy hol van.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zoltanz
nagyúr
A Tp-link AC1300M (Realtek 8812BU) wifi adapternek elfogadható a driver támogatása Linuxon? Köszi!
-
fecus
őstag
válasz CPT.Pirk #89880 üzenetére
Köszönöm. Most holnapig izgulhatok.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
fatpingvin
addikt
Sziasztok!
egy számomra elég ismeretlen terepet jelentő kérdésben szeretnék némi támpontot kapni: Debian Stable, testing backports repók bekapcsolva, felfrissítve 12-re.
WM Openbox, Adwaita theme (neofetch szerint tehem és icons is), szóval default, ebbe nem nyúltam bele. a grafikus file manager PCManFM, a problémám pedig a következő: a frissítés átállította a file managerben az ikonok kinézetét a korábbi megszokott pergamensárgáról valami szemkiverően gusztustalan világoskékre. általában nem érdekel de ez most nagyon bántja a szememet.
Tudnátok segíteni nekem valami támponttal hogy hogyan lehet ezt a förmedvényt valahogy visszacsinálni? mivel nem tudom hogy mi okozta a változást ezért nem tudok elindulni sem, az összes keresésre csak az Openbox theme átállításaira futottam ki de az meg ugye triviális, nem azt keresem hanem hogy ezt az ikonklészletet hogyan lehetne valami user-defined dologra rögzíteni ami tűrhetően néz ki.
Köszi előre is!
szerk: jobban megnézve, a lxpanel menüjében is elbarmolódtak a korábbi ikonok. feltételezem valami ikon metacsomag frissülhetett, a kérdés továbbra is ugyanaz: hogyan lehet ezt visszacsinálni?
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
sh4d0w
félisten
válasz fatpingvin #89887 üzenetére
/var/log/apt/history.log - ez az apt logja, innen indulnek, melyik ikonokat erinto csomag frissult. Van datum, vannak verzioszamok. A tobbi a kitartasod es szerencse fuggvenye
https://www.coreinfinity.tech
-
gregory91
senior tag
Szerintem a MBR-módba telepíthettél,a telepítőd meg Efiben futot.
Indíts egy live rendszert és telepíts fel a grub-ot.sudo grub-install /dev/sda
Vagy
Csatold fel a kérdéses meghajtót a rendszerre valahogy így:
mount /dev/sdaszam /mnt (ahol a szam a meghajtód betűjele)
majd telepítsd fel így mbr-t:sudo grub-install --boot-directory=/mnt/boot /dev/sda[B]szam[/B]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
fatpingvin
addikt
válasz sh4d0w #89889 üzenetére
indokolatlanul sok időt b*sztam el ennek a megoldásával amit most nem fogok dokumentálni mert felesleges lenne, a lényeg:
az adwaita-icon-theme csomag "frissítése" okozta ezt az elmebajt, gyakorlatilag az egész színpalettástul le lett cserélve. megoldás: újraengedélyezni a régi repót, feltelepíteni onnan a régebbi csomagot majd apt-mark hold adwaita-icon-theme hogy a rendszer ne akarja felfrissíteni erre a gány kinézetű új verzióra.
én a 3.38-as verziót rögzítettem ki, nekem az bevált, de érdemes végignézni.
ugyanitt részemről a gnome design fejlesztésének a támogatása innentől kategorikusan fel lett függesztve, ezt minden további nélkül meg lehetett volna úgy is tenni hogy nem barmolja szét a felhasználóknak a megszokott vizuális környezetet.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
tordaitibi
veterán
Csak érdekességként,
most 5 perce halt meg minden előjel nélkül a tartalék 32GB pendrájvom.
Fiamnak csináltam rá W11 telepítőt, utána megnyitottam, minden oké szemre rajta van az összes fájl. kotorásztam a mappaszerkezetbe és egyszer csak nincs tovább, kimeredt a rendszer, majd magához tért és a pen eltűnt.
Egyedül a lemezkezelők látják de fájlrendszer és tárolóhely nélküli üres eszköz lett belőle.
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Klónoztam a otthoni szervert (Ubuntu 20 LTS) egy másik lemezre, mivel egy teljesen más gépbe szeretném költöztetni a rendszert. Rendesen bootol, viszont nincsen net. Gondolom mivel más az hálózati adapterek neve (a régi gép egy Gen3 Gigabyte alaplapos PC (J1900 Celeron), az "új" Gen6 Fujitsu Esprimo).
Recovery alól a dhclient rendbehozza a netet, viszont restart után ez elmúlik. Gondolom valahogy véglegesíteni kellene, vagy a régi net beállításokat törölni.
Mit kell tennem? -
fatpingvin
addikt
ip a megnézni milyen hálózati interfészeid vannak, az /etc/network/interfaces fájlban meg fixre meg tudod adni hogy mi kell neki, ha DHCP-zel (ami szerveren fura nekem de ha van egy másik szerver ami konzisztensen ugyanazt a címet osztja le neki...) akkor nincs más dolgod mint beállítani fixre hogy ezt az interfészt DHCP-vel használja. leírás számtalan van a neten.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Gyuri27
félisten
-
naja
aktív tag
válasz fatpingvin #89897 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az irány jó volt.
Csak egy megjegyzés: Ubuntu 18.04 óta netplan intézi a net configot, így már nincs /etc/network/interfaces. A szükséges mókolást (net adapter nevét frissíteni) a /etc/netplan/xyz.yaml-on kellett végrehajtani.
DHCP meg azért jó, mert a router macaddress alapján oszt ki fix ip-t, és így még egyszerűbb az élet milliónyi újrainstall esetén.Szóval
Problem solved
, köszi mindkettőtöknek![ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
édes istenem... oké, elnézést a félrevezető infókért, nem gondoltam hogy a canonicalnél még ezzel is megjavították azt ami hibátlanul működött.
viszont most megnéztem az irodai gépemen, 20.04, van /etc/network/interfaces és a loopback ott is van beállítva. ez még csak valami compatibility megoldás vagy párhuzamosan is megy a kettő?A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest