Új hozzászólás Aktív témák

  • #30610944

    törölt tag

    válasz ubyegon2 #69955 üzenetére

    Te hany eves vagy ne haragudj mar, hogy itt megsertodsz mint egy tini.
    Nyilvan mindent testre lehet szabni barmilyen rendszer legyen az de mi aron? Te megcsinaltad a Gnome3-at par ora alatt..good for you. Es szerinted hany ember fogja ezt megtenni ha egyaltalan ert hozza?
    Nem mindenki olyan Geek mint te. Lehet neked az ereidben is Linux folyik de egy normal szaki, mint pl. en is csak annyit akar, hogy a jol megszokott win felulet fogadja vagy epp mac os felulet telepites utan vagy kicsi munka altal es kesz. Mit nem lehet ezen erteni?
    Nem fogok itt kommandokat irogatni mint a veteran Linux userek akik azon nottek fel. En felmegyek az alkalmazas boltba "vasarloni", azt jonapot. Nem fogom tulbonyolitani.
    Es hogy a YouTube-on miert javasoljak sokan a Mint-et, a Zorin-t meg a Manjaro-t?
    Ezen elgondolkodtal mar? Azert mert az emberek tobbsege win-rol jon ez elegge similar a kinezete ezeknek nem gondolod? Konnyebbe teszik a valtast ezaltal.
    Az osszefoglalot inkabb nem biralnam, mert eleg sok dolog nincs benne. Tobbet tanultam azzal, hogy meggugliztam amit akartam vagy neztem videot ahol egy az egyben lepesrol lepesre bemutattak hogy nez ki az adott disztro vagy hogy kell telepiteni, stb. Egy-ket dologra nme talalam valaszta ezert tevedtem ide amire a tobbiek tudtak is normalis hangnemben valaszolni.
    Ugynezki kifogtam a szemelyedben egy olyan embert aki nem lat tul a terminalon es leragadt jo par evvel. Elmondom neked, terminal nelkul is meg lehet elni es lehet hasznalni a rendszert igy egy laikus, nem geek is siman tud boldogulni vele. Ezt kene megertened es igy kezelni a dolgot nem pedig itt kiaakdni es kiosztani az embert. Jo hogy nem mar azt mondod, hogy aki nem ert a Linux-ho az ne is hasznalja, mert kb. itt tartunk mar. Ilyen a stilusod.
    :W

    samujózsi: Angolul hasznalok mindent szoval nem gond a nyelv. Nem akarom tanulni a Linux-ot csak hasznalni de azert erdeklnek a disztrok es folyamat utana olvasok a dolgoknak. Virtual Box-rol hallottam es neztem is videokat de nem fogok bajlodni vele. Nincs hozza kedvem. Egyszerubb a Live boot ha mar probalni szeretnek dolgokat. De ahogy mondtam az sem erdekel, ha fizetni kene a disztroert. Lasd Zorin Ultimate. Kifizetem en nem gond. De a main reason a privacy amiert valtok de ezt is leritam korabban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák