Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Frawly #65474 üzenetére

    Vigyázz, a T7200 mobil (laptopba való) C2D proci. Gondolom, elgépelés (mert E7200 is van és az asztali C2D), de azért nehogy ebből gond legyen.

    hentes555: ha leírod az alaplap típusát, akkor elég konkrétan meg tudjuk mondani, hogy a Frawly által írt, amúgy teljesen jó hardverbővítési tanácsokból mennyi kivitelezhető. (Azért lenne jó ez az infó kiindulási pontnak, mert úgy ilyen részletkérdésekbe is bele lehet menni, mint mennyi RAM-ot és pontosan milyen Core 2 Duo vagy Core 2 Quad procit támogat. Esetleg a C2Q-k Xeon megfelelőivel is érdemes lehet próbálkozni.)

    Amúgy én gyengébb gépen (Core 2 Duo-s noti integrált videókártyával és - akkor még - 4 GB RAM-mal) teljesen elégedett voltam az Ubuntu Mate-tal. (Azóta is, csak volt egy RAM-bővítés 8 GB-ra és nemrég 16.04 LTS -> 18.04 LTS frissítés, még nem finomhangoltam újra az utóbbi után a rendszert.)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák