Új hozzászólás Aktív témák

  • VaZso

    senior tag

    válasz Anakin007 #6023 üzenetére

    Köszönöm Anakin007, de ez sajnos nem hoz eredményt, már próbálgattam.
    Indítottam noapic, nolapic paraméterrel, ezek kombinációjával illetve még néhánnyal, amit ott láttam a segítség részénél, már nem emlékszem pontosan a többire.

    Meg fogom nézni mégegyszer, hátha találok valami Mandriva-specifikus dolgot még, amivel tiltani lehetne az USB-t telepítéskor.
    ...esetleg Mandriva telepítőhöz kreálni egy olyan kernelt, amibe nincs USB támogatás? :-/

    -------------------

    Nézegettem a többmonitoros megjelenítést, de nem igazán tudok zöldágra vergődni vele, összegezve az eddigi próbálkozásaim a katasztrófa szó jutott elsőre eszembe.

    - Nem sikerült más felbontással járatni a notebook kijelzőjét és a külső monitort (vagy nem igazán reprodukálható módon).
    - Sokszor érdekes dolgok, szétesések is keletkeztek, illetve a notebook kijelzője is akár érdekes felbontásokra vált...
    - Gyakorlatilag a klón üzemmód működik helyesen és az is akkor, ha vagy tud a külső monitor a TFT natív felbontásával járni, vagy a TFT felbontását visszaveszem, de ekkor ronda a kép...

    Szeretném megoldani, hogy a megannyi desktop (alapvetően 4) egyikét kinevezzem 2. monitornak. Egyedi felbontással, külön megjelenítőn.
    Olyan nagyszerű találmány ez a többasztalos dolog és olyan jól hangzana, ha az egyik a külső monitor lenne... és ki tudnám küldeni rá az adott alkalmazást...
    Van ilyen lehetőség valahogy?

    A videokártyám ATI Moblity 200M, fglrx-szel. Jelenleg az utolsó előtti változat van fent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák