Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
aktív tag
Milyen programmal tudnám egy játék mentését megoldani? Hogy ha mondjuk csinálok egy régi backup visszarakását, akkor onnan tudjam folytatni a játékot ahol abbahagytam.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
GB rootol-t V20q Bubus féle rom van fent, és ha felteszem az ICS-t és mondjuk nem tetszik utána visszatudom rakni a saját backupomból a V20q?
-
neo-geo
aktív tag
Valaki megmondaná hogy mi van akkor ha az SD kártya /Android/data/com.dropbox.android/files mappát törlöm?
-
neo-geo
aktív tag
Nem tudja véletlen valaki hogy hova telepíti a játékokat a rendszer? Egyik játékomról szeretnék mentést csinálni. Vagy van valami program ami le menti a játék állást, és utána vissza lehet rakni?
-
neo-geo
aktív tag
válasz bubus66 #23866 üzenetére
Most néztem meg az etc mappában nekem nincs is gps.conf fájl. V20q van fent, és nekem is eléggé szar a gps-em beleraktam de még jelet sem talált. kell újraindítás a be másolás után? Valaki tudna linkelni gps.conf fájlt, vagy segíteni feléleszteni a gps-em.
-
neo-geo
aktív tag
A program valamiért nem jött be, nem tudtam vele lementeni a szavakat, de a data/xt9 mappában megtaláltam az udb.bin fájlt de nem tudom megnyitni meg semmit nem tudok kezdeni vele. Hiába másoltam az udb.bin fájlt utána töröltem a szótárból egy szót, és utána az udb.bin fájlt vissza másoltam vagyis felűl írtam de a szó nem jött vissza a szótárba. vagy máshogy kellene csinálni?
-
neo-geo
aktív tag
válasz neo-geo #23920 üzenetére
Még is működik a dolog, csak kellett egy újra indítás és a törölt szavak ott vannak a szótárban. Ezer köszönet, és azért fontos ez nekem mert sokat írok üzeneteket, és csak t9-el, és már többször elő fordult hogy eltűntek a szavaim több száz darab. De most már nem fog thx még egyszer.
-
neo-geo
aktív tag
Hogyan lehetne eltávolítani a Hangouts programot a telóról, visszaraknám a Talkot. Rootolt V20S.
-
neo-geo
aktív tag
Lecserélem a telót egy 4x-re, és vinném bele ebből a memokártyát is. Van valami amit kell előtte csinálni, vagy csak simán át dugom és lát majd mindent az új teló?
-
neo-geo
aktív tag
Valahogy lehetne más, érintés hangot hozzá rendelni az alap Androidos helyett?
-
neo-geo
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #26853 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem tudom, ezért kérdeztem hátha itt valaki tudja
-
neo-geo
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #26863 üzenetére
Aham, közben megtaláltam Én is, most próbálok egy .ogg filet csinálni, és berakni ugyanazzal a névvel mint az eredeti, és kiderül, hogy működik vagy nem.
-
neo-geo
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #26865 üzenetére
Ja fasza működik, ezt már régebben kellett volna Már csak a Galaxy S4-nek kellene megszerezni valahonnan az érintés hangját.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #26879 üzenetére
Arra figyelj, hogy mozgatni nem tudod, csak másolni. Tehát másolod, és utána eggyel visszább beilleszted, hogy meg legyen ha mégis kellene. Amit akarsz helyette, annak ugyanazt a nevet adod, és bemásolod, újraindítod
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gitáros topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Facebook és Messenger
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.