Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis95
csendes tag
Üdv ! valaki tudna segiteni ? nagyon merül telom készenlétben egy este alatt megeszi az egészet, android op rendszer:40% -van ...romot kellene cserélnem? este leteszem 80% -al reggelre gatya....
[ Szerkesztve ]
LG optimus p970, F6, xperia arc S, Concorde 5700
-
Ixion77
addikt
válasz Attis95 #27052 üzenetére
Én most a Huexxx-féle IZS romot (4.0.4 alapú) raktam rá néhány napja az 1.2 GHz-es v0.6-os diana kernellel. Az első tapasztalatok nagyon kedvezőek, egy éjszaka alatt készenlétben kevesebb mint 5% akkutöltés fogy. Szépen működik a deep sleep.
Ma reggel viszont azt láttam hogy az éjjel 72% fogyott (100->28). A különbség annyi volt, hogy most ki volt éjjelre kapcsolva a router, a mobil adatkapcsolat pedig le volt tiltva a telefonon. Úgy tűnik, hogy ha ilyen esetben valamely app kapcsolódni próbál a netre, akkor vad kapálódzásba kezd a telefon, és addig eszi az aksit, amíg nem sikerül netre kapcsolódnia. Reggel bekapcsoltam a routert, nem fogyott tovább az aksi.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
falijja
őstag
válasz FZsolt15 #27058 üzenetére
Okés....
Új romot nem tudok föltenni mert az első hozzászólásban belinkelt leírások nem mennek 404 foundot ír ....de más oldalakról beszereztem már a smart flesh tool-t meg a romot amire szükségem lenne viszont a drivereket nem találom melyik lenne jó a smart fhles tool nem ismeri fel a telómat így nem tudok a start-ra nyomni nincs meg esetleg valakinek...? -
aszti75
senior tag
válasz Attis95 #27061 üzenetére
Factory Reset Ez segíteni fog Netre pedig megoldás lehet az APN beállítások.
Telenor APN
T-Mobile APN
Vodafone APNRemélem hasznos volt az infó
[ Szerkesztve ]
-
-
aszti75
senior tag
válasz Attis95 #27069 üzenetére
Nekem a V30D ROMvan fent,de este nekem is töltőre kell tennem a telefonomat.Persze,ha nagyon akarom akkor kibír akár 2 napot is.
Nekem 25%-os az Android op rendszer és 38%-os a képernyő
Nem lehet,hogy az akksid haldoklik?
Itt olvasgass kicsit,hátha van valami megoldás a gondodra.
Én elsősorban azt javasolnám,hogy 2G hálózat használata legyen kipipálva,ha nem létfontosságú az állandó adat kapcsolat,akkor kapcsold ki azt is és ha szükséges,akkor visszakapcsolod.Fényerőt én automatára állítottam.Root-oltam a ROM-ot és kipucoltam a számomra felesleges alkalmazásokat.Ami még fontos és amiért gyorsan merülhet még a telefon,az az,hogy mennyire jó a lefedettség.Ha ugrál a térerőd vagy sokszor elmegy,keresi,stb az tudja ám hamar szívni az akksit.Tapasztalat -
Attis95
csendes tag
válasz aszti75 #27070 üzenetére
nekem most az op rendszer :35% képernyő 35% de igy is merül 20 perce vettem le töltőröl 89% jelenleg, azt irták h a gyári romot rakjam vissza .. de nemtudom akk mi meritené. lehet aku gatya ja és nekem is automatikusra van állitva
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Valami gebasz van nálatok. Én mókolás nélküli 4.0.4-et használtam, és este 1%-ot merült. Volt hogy egyet sem.
Sőt csak akkor merült ha használtam. Ha nem akkor volt olyan hogy 14-ről 15%-ra ugrott.
Azóta sem értem miért, de többször is előfordult..........
Asszem V30C volt fent. -
Attis95
csendes tag
válasz tzsolesz #27072 üzenetére
sikerült megoldanom ...kikapcsoltam az adat-ot - netet,használom és igy már sokkal jobb.. de nettel nagyon merül.. igy csak akk használom ha kell bár nettel sem kellene neki annyit merülni.. mert egy este alatt megette ugy h hozzá sem nyultam. bár igy is merül 10%-ot az éjszaka folyamán....
[ Szerkesztve ]
-
Attis95
csendes tag
nekem is 4.0.4 van de a netet kikapcsoltam és nem merül (annyira) válaszokért thx
-
erkxt
tag
Sziasztok.
Sajna megadta magát a telóm 1,5 év után
Kontakt hibás lett valahol a képernyő fölött a hangszóró mellett mert ha itt nyomom erősen csak akkor lehet feloldani illetve ekkor működik a hangszórója is.
bevittem T-be ahol kiderült már 2 hónapa lejárt a 2 éves gari
Használtan új állapotúként vettem.
Mind1.
Kérdeztem mennyi lenne a javítás és azt mondták ezt a hibát átlagban 20 körül javítják.
De azt is mondták vigyem be egy GSM üzletbe hátha olcsóban megjavítják .
Hát nem.
Ott is 20 at mondtak.
Nem akarom elhinni hogy egy egyszerű érintkezési hiba javítása ilyen drága legyen ,mert ha jó lenne érne 20 ezret a teló...
Ha esetleg valaki tudna egy szervizt ahol olcsóbban javítanak vagy ilyesmi akkor jelezzen nekem.
egyébként felraktam az Apródra hibás ként hirdetve 16 ezerért autós tartóval dobozában , 4 gb micro sd vel-ha valakit érdekel,mert hát a többi része hibátlan és gondolom maga az LCD is megér vagy 20 ezret.
Sziasztok. -
bubus66
nagyúr
Még mindig nem lehet az ICS-re recovereyt tenni?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tlala
addikt
válasz bubus66 #27080 üzenetére
Amennyiben a Huexxx féle IZS-re gondolsz, nem volt szükség GB-re visszamenni, hanem úgy tettem fel, ahogy azt egyik fórumtárs a #27031-es hozzászólásban leírta.
Smartflashtool segítségével fel kell tenni egy PRE_IZS-t, aztán 2 .zip kiegészítést, azokat már simán recovery-ből.Eddig tetszik a ROM, elég kitisztított és gyors, eddig még nem találtam bugot. Szépen működik a kamera, és minden más is.
Akku idő eddig átlagosnak tűnik, de arról érdemben még nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Egy hónap múlva én is búcsúzom tőletek. Az új telefon már 99% hogy a Sony Xperia SP lesz.
Láttam annak a topicjában jó pár volt Black-est.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
mouzrr
őstag
Sziasztok! valaki gyorsan el tudná privibe küldeni az unlockroot 2.3-as verzió telepítőjét? Mert csak rar-ban találom de nem tudom kicsomagolni mert nem jó a winrarom. Köszi
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
ha valakinek meg van a "G-gombra éled a telefon" fájljai megvannak, az legyen szíves elküldeni köszönöm. ICS-hez
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Úgy fest én is itt hagylak benneteket.Köszönöm az eddigi segítségeiteket és további jó ROM-olgatást,illetve szórakozást. -
bubus66
nagyúr
válasz FZsolt15 #27090 üzenetére
(#27090) FZsolt15
Igen vettem egyet vissza tértem hozzátok. nagyon szépen köszönöm!!!! Ha esetleg érdekelnek alkalmazások akkor küldök egy linket.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #27092 üzenetére
(#27092) mouzrr
Bocsi nem neked szántam.(#27093) tzsolesz
Sajnos váratlan anyagi ok miatt kellett elcserélnem az SGSA-t,majd januárban tudok másikat rendelni.
(#27094) tlala
Kösz megnézem majd
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Egyébként van már valami jól működő JB a Black-re?
-
firemanus82
senior tag
Haliho!
Szegeny felesegem, meg mindig a black-kel kuzd, sd kartya eldobasa. Van valami megoldas ra? Sajnos, ez az apro,de annal bosszantobb hiba a telefontol valo bucsuzast fogja jelenteni. pedig nagyon jo kis telo volt!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
tzsolesz
nagyúr
válasz firemanus82 #27099 üzenetére
Garanciáztasd Ez valószínű hardveres hiba. Én még sohasem láttam ilyet, pedig az összes gyári ROM fent volt már a telómon.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iphone 12 128gb független
- Eladó Samsung Galaxy S22 5G 128GB
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest