Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Volt ez a DOLBY SRSWOW BEATS ezt valahogy fel lehet tenni az ICS-re?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
lega76
csendes tag
Hello! En is probalom a build.prop filet kicserelni,de nem megy.A telefon rootolva van.Root Explorert hasznaltam ehhez a muvelethez,de se letorolni,nem engedi,se eltenni mashova,meg ugy is probaltam,hogy az uj anyagot direkt ra akartam masolni a regi helyere a masolas-beillesztes modszerrel.Azt irja ki mindenre,hogy a file system mappat csak olvasni lehet,modositani nem.Mit csinalok rosszul???
[ Szerkesztve ]
-
alexander12
aktív tag
Tudtok olyan linket adni ahonnét le tudnék tölteni egy olyan romot amiben már benne vannak a build propok ?
kíváncsi, OP8T
-
atillaahun
veterán
válasz lega76 #20404 üzenetére
Nem csatolod fel a rendszer partíciót írásra.
Beállítások alsó részén nézelődj.... ja hogy Root Explorer. Azt nem ismerem, de gondolom abban is bekapcsolható valahol a dolog.
(#20405) alexander12
CWM hiányában nem készült .zip-es verzió, így telepítés előtt belenyúlni se nagyon lehet.[ Szerkesztve ]
-
lega76
csendes tag
válasz atillaahun #20406 üzenetére
Koszi a gyors valaszod.Ti mivel csinaltatok? Felinstalalom akkor azt.
-
paca93
csendes tag
Nagyon vártam/várom már az ICS frissítést, így hát bátorkodtam és én is fel pakoltam ezt a kiszivárgott, majdnem kész verziót! Azt kell, hogy mondjam lenyűgözött és újra beleszerettem a telefonba, pedig már kezdtem fontolgatni a cserét! Másfél nap használat után semmi gondom nem volt vele az emlegetett hang problémán kívül :/ Látom már több fórumtársamnak is sikerült orvosolni ezt a dolgot egy build.prop cserével, viszont ha jól tudom ehhez ROOT kell, én pedig kicsit óckodom a rootolástól, így hát vissza tettem a V20S-t, de már nagyon várom a hivatalos gyári teljesen kész frissítést!
Üdv! PatrikLG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
válasz lega76 #20407 üzenetére
(#20407) lega76
ESFileExplorer ROOT beállítás képekkel és Innen letöltöd
(#20409) atillaahun
Egyébként szerintem a build.prop-nak semmi köze a mikrofonérzékenységhez, meglepne ha bármelyik sor átírása ezt befolyásolni tudná.
Tényleg igazad van erre nem is gondoltunk. Akkor minek van köze hozzá? A Huexx a Phone.apk már a V20Q-bólki cserélte. Mivel az ICS-ben nincs Phone.apk Akkor várjuk a bootloop nélküli verziót.
(#20411) ReverzY
Le írta a fireman, hogy hangosítsa fel a teloját a hívott fél.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ReverzY
tag
Nincs valami infó hogy mikor akarják már kiadni rendesen? Hanghibán kívül semmi észrevehető baja nincs azt meg könnyen lehet orvosolni és rálehet jönni hamar is. Akkor mire várnak még?
-
lega76
csendes tag
válasz atillaahun #20409 üzenetére
Koszi! Sikerult! Most reboot es proba.
-
atillaahun
veterán
válasz ReverzY #20411 üzenetére
Nem várnak, dolgoznak. Nem megy ám egyik napról a másikra egy atombiztos zárt bootloader megírása. Plusz most hogy rájöttek a Root-ot is beverték fél nap alatt, erre is új védelmet kell kitalálniuk. Nehogy azt hidd, hogy a bugokat javítgatják.
(#20410) bubus66
Nem mondtam hogy működni fog, csak azt, hogy valószínűleg a körül van a hiba. Hétvégén majd tolok egy cserét, aztán megírom mire jutottam, egyelőre még szükségem van a működő telefonra. -
anderledani
őstag
válasz atillaahun #20414 üzenetére
Szerintem a rootot szabadon hagyják bár nem sok értelme van ha nem megy fel a CWM.
Majd lehet minden romoláskor SFT-al felrakni a CWM patchelt v20 romokat.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
theslaughter
csendes tag
heló
valaki meg tudná mondani zeus 7 romra hogyan kell visszarakni az lg smart sharet???
fontos lenne köszönöm!! -
bubus66
nagyúr
válasz theslaughter #20416 üzenetére
(#20416) theslaughter
Tessék 1 HSZ a Zeusz ROM.ok letöltése és ott meg találod de ez most itt van SmartShare recoveryből telepíthető.
(#20415) anderledani
Már hogyne lenne értelem a ROOT-nak, a zárt bootloadernek nincs köze, Lásd L7 Arc S 4X HD stb.Én meg vagyok CWM néllül. ha akarok valamit telepíteni DroidExplorer vagy adb AndroidSDK minden működik. Csak egy kis DOS ismeret kell és már nincs is szükség CWM-re
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
DonMaster
addikt
[link]
ezt próbáltátok cwm helyet ics-re vanLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
-
-
-
bubus66
nagyúr
válasz andyTM #20421 üzenetére
(#20421) andyTM
zárt bootloaderhez nem megy fel CWM próbálták az XDA-n is meg én is úgy akartam meg csinálni a ROM-ot a SmartFlashTools neki se állt telepiteni Minek CWM van DroidExplorer, adb, meg Android SDK mindet lehet velük csinálni.
A bubus66 tudta rootolni a magáét ahogy embe fórum társ leírta, de most már működik az én laptopomról is.
(#20423) embe
Most már megy az enyémről is ellopták az egyik driver, most jöttem, rá. hogy adb-vel akartam telepíteni. De a DroidExplorer nagyon Jó csak ellőtte kell a JDK meg az Android SDK
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz andyTM #20421 üzenetére
(#20421) andyTM
DonMaster: bubus nem tudta a sajátját rootolni, így nem fogja tudni kipróbálni...
a bubus ki próbált és meg se nyikkan csak újra indul a telefon
-
Szotka
tag
EsFileExplorerel vagy inkább Rootuninstallerel töröljem a gyári alkalmazásokat amik nem kellenek?
Gondolok itt : All Share, Email, Remotecall, Maps, Weather ezek mehetnek ki ?
És amit linkeltetek Flash playert zip fájlba azt hová kell rakni?Szotka
-
bubus66
nagyúr
azt észre vetted, hogy amit telepítesz alkalmazásokat, az SD kártyára telepíti.
#20426) Szotka
Amelyik szimpatikusabb az ESFleExplorerben van magyar Itt az ES-ről egy le írás meg le zs tudod tölteni
a RemoteCall vicces lesz de így töröld le
Aki letörölte a PolralisOfficet az a vendor/app mappából törölje ki ezt a kettő fájlt
-PolarisOfficebin.apk
-PolarisOfficebin.odexElőször itt törlöd
a RemoveCall.apk szintén a vendor/carrierre/system mappából, (csak ezt törölniRemoteCallbin) a másikat nem utána a system/app mapából reboot és nem jön vissza[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
a rootolást kiegészíteném annyival hogy nem kell az adattár mód
thoomee leírása kiegészítve
Root nálam működik. Folyamat (XDA-ról):
0. letöltöd az unlockroot programot
0.1 telefonon az usb hibakeresést azt be kell kapcsolni.
1. elindítod programot
2. csatlakoztatod a telefont adatár üzemmódban vagy LG szoftver
3. nagy zöld Root gombra kattintasz
4. felajánlja egy akku kímélő program telepítését (én elutasítottam)
5. felajánlja, hogy indítsa újra a telót, mondj igent
6. ezután playstoreból telepítettem a busybox programot
7. elindítottam a busybox-t és frissítettem a legújabb verzióra.
8. kész!tesztelve műxik
ja egyébként akkor miket módosít pontosan az át írt build prop ?
mert itt már a szuper aku időtől kezdve a mikrofon javulásig minden meg van emlegetve[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #20428 üzenetére
(#20428) foxymaxy
A kamera képet a gyorsabb bootolás, és egyebek de itt van
(#20429) DonMaster
Csak az 1Gb látja
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #20427 üzenetére
Nem az sd kártyán vannak. Mert ha rányomsz pl. az ES fle explorerra, akkor bead egy olyan lehetőséget, hogy "Áthelyezés SD-kártyára" . ha azon lenne, akkor nem ezt adná be.
Ha rányomsz az "Áthelyezés SD-kártyára" akkor áthelyezi a karira, és már ezt látod ott, ki lesz pipálva, vagyis a kipipált appok vannak a karin. Vagyis csak ezeket az appokat helyezheted át a memkarira amik ezen a "fülön" vannak.Ha ismét rányomsz az appra, akkor már azt dobja be, hogy visszahelyezheted a telóra:
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz bubus66 #20430 üzenetére
de azon kivül van még külön 1gb belsö sd és a sima extended sd amit (micro sd )
vagy mint port ics-nél csak 1gb és amásik eltünt mert akkor ez is egy bug 1gb az nem kevés
a photoshere kiprobáltad zipes cwm-böl telepithetö hogy megy ics-n
mert ics töl megy elvileg és van kint verzio is nekem nem megy gb alatt de ha ics alatt megy akor az über király[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Szotka
tag
Százalékos aksit hol kell bekapcsolni?
Szotka
-
paca93
csendes tag
Valaki tudna ajánlani valami fasza custom romot? lehetőleg magyar nyelv legyen benne
LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
válasz Szotka #20434 üzenetére
(#20434) Szotka
Beállítások/Energiatakarékos/Akkumulátor információ/ Százalékos akksi pipa
(#20431) embe
Ezt el néztem igaz jó pár fröccs után már elő fordul.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
Valaki tapasztalt hibákat a kijelzővel kapcsolatban?
Zárképernyő vibrálás, túlméretezett kijelző, pár milivel kilóg a kilelzőből a kép (három betűs navinál látványos) ja és nálam extrém merülés is jelentkezett ;( 15-22 óráig 80% és alig csináltam vele valamite pluribus unum
-
salvadorE51
tag
Mégis csak feldobtam ezt a gyári cuccot. Nem is rossz!
A google keresőt hogy lehetne kiírtani? Valaki kérdezte itt, de a megoldást nem találom.
Launcher csere nem ér!Pöpecül megy, de az akksit szerintem így is jobban kajálja mint kellene - az általatok módosított build.prop berakásával is.
Pl. Asphalt 6 ilyen simán, szaggatás nélkül még egyik rommal se futott!Viszont az össz hangerő elmarad GB, CM10-ektől, érzésre úgy 10-15% hiányzik. A hangminőség viszont nagyon jó lett, talán bele tették a beats audio drivereket?
Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
salvadorE51
tag
válasz foxymaxy #20437 üzenetére
Nálam nincs semmi ilyen.
A 3 betűsnél azt ugye tudod, hogy a telepítés utáni első indításkor el van csúszva a képernyő pár mm-t.
Ha kilépsz és még egyszer elindítod már nem lesz elcsúszott és onnantól mindig jó.Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
kriszpontaz
veterán
válasz salvadorE51 #20438 üzenetére
Én is most tettem vissza az ICS-t. Első hívásom megvolt a factory reset után azonnal. Először nem panaszkodtak, csak a hívás vége felé, hogy szaggat. Felvettem a hangerőt a számmal , utána nem volt panasz. Marad a rendszer, ha nem hallja a másik fél, hangosítsa fel a telefont .
A hangminőség fülesben tényleg jobb. Viszont az EQ-t csak füles mellett engedi használni (mondjuk amúgy nem sok értelme van).
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #20441 üzenetére
Viszont az EQ-t csak füles mellett engedi használni
épp úgy mint WP7-nél..... Érdekes. Mondjuk azért nem lenne rossz ha engedné. Másik lejátszónál sem engedi? Nem is néztem......
-
tzsolesz
nagyúr
tesztvideó.
A hangot ne nézzétek. A Polgármesteri Hivatal előtt vettem fel, és pont egy öreg csóka nagyon magyaráz a másik értelmesnek.
-
salvadorE51
tag
válasz kriszpontaz #20441 üzenetére
Ezt eddig nem is vettem észre.
Érdekes viszont, hogy jó hangzást csak az EQ "Egyéni" beállítással lehet kicsikarni belőle (félprof.) fejesen. Viszont úgy odaver rendesen! Hihetetlen mekkora előrelépés GB-hez képest.Kicsit zavaró viszont, hogy benyomom a Dolby Mobil gombot, majd kikapcsolom akkor alapra áll vissza, nem az egyéni beállításokra - lehet újra menüzgetni.
Ill. kár hogy nem tudja letölteni az album borítókat.Kérdés: Valakinek sikerült értesítésre kitenni a 2G/3G kapcsolót? Nagyon kéne...
(#20446) Godlike79
Netről lehúzva egyszerűbb lenne. Szerintem ez alap ma már.
[ Szerkesztve ]
Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
kriszpontaz
veterán
válasz salvadorE51 #20445 üzenetére
Berakod a mappába a zenék mellé a borítóképeket, azonnal megjeleníti.
Még így is 1000X jobb mint a gyári lejátszó. Semmi értelme nem volt pl. a 3D album megjelenítésnek majdnem Coverflow módban.Amúgy nekem a deep sleep alapból megy, nem kellett a build.prop-ot piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
heinci
tag
válasz kriszpontaz #20446 üzenetére
Igen, ez a Deep Sleep és társai build.prop tweakek így 2 napos használat után eléggé placebo hatásúak.
Aksi semmivel nem jobb, nem is bootol gyorsabban a rendszer, stb.Az a helyzet, hogy 3G adatkapcsolat mellet, úgy, hogy semmit nem csinálok a telefonnal, 1 óra alatt 10%-ot merül az aksi. Szóval van itt mit reszelni, de ez nem build.prop szintű reszelést jelent, ennél kicsit komolyabbat.
-
heinci
tag
Iderakok pár friss linket az XDA fórumból, egyiket sem próbáltam még.
Ez állítólag tuti jó build.prop tuti jó aksi beállítással..
Ez elvileg megoldja a hang problémát..
( i changed the parameter values of "volume_voice" +2 - Szerintem ez nem fog működni.) -
tzsolesz
nagyúr
válasz heinci #20447 üzenetére
nekem ha nem megy a kijelző, szó szerint semmit sem eszik. Este 10 felé leraktam magam mellé, 29%-on volt, mert direkt megnéztem. Amikor reggel 6-kor ébresztett, ugyan úgy 29%-on volt. Nah, ez GB alatt nem így volt.
Nem kicsit jobb az üzemidő ICS-el. Reggel elhoztam a telót 13%-al a melóba, mert néztem rajta filmet (azért merült 13%-ra). Már volt 20perc WIFI, és 2db 6-7 perces telefon beszélgetés közben. Néztem 9-kor hogy 6%-on van . Ekkor már megtörténtek a használatok.
Most ebben a pillanatban is 6%-on van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest