Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Ha már itt tartunk, igazán kidobhatna az lg pikk-pakk egy jb-t a blackre....sosem láttam még testközelből jb-t, még custom romot sem, nemhogy gyárit, szívesen meglesném mitől olyan nagy ász.
Persze tudom hogy ez viccnek is ütős, mert nemhogy pikk-pakk, de valószínűleg soha nem fog kapni a black hivatalos jb-t szerintem, de azért nem lenne rossz -
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #19151 üzenetére
(#19151) badxgirl
Nem valószínűleg, hogy nem fog JB kapni, 100% hogy nem kap JB a Black.
cm10 van fent 4.1.1 ics és tökéletesen müködik minden Ez custom JB
Hagyan várod a JB mikor a LG Optimus 3D Max is csak a 2.3.6 GB-vel jött ki holott HW-lag akkár az ICS akar a JB elmenne rajta.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
badxgirl
aktív tag
válasz bubus66 #19152 üzenetére
Tudom, ezért is írtam hogy szerintem nemhogy mostanság, de soha nem kapouznk rá gyári jb-t, csak olyan jó volt eljátszadozni a gondolattal, hogy mi lenn ha....
Custom jb-ben még jó darabig nem gondolkodom, mert amennyire nézegettem az xda-n, mindnek megvan még a maga keresztje, jelenleg az a véleményem hogy a mostani jb-k sokkal inkább jók arra, hogy mutogassam, mekkora király vagyok mert nekem jb van rajta, mint arra, hogy ténylegesen normálisan használjam bármelyiket is....szinte száz százalék, hogy előbb-utóbb rákerül majd nekem egy ilyen custom jb rom, de az valószínűleg még nem mostanában lesz, hanem ha kicsit kiforrottabbak lesznek már...
Bár lehet hogy vannak már jók, de én eddig csak olyat találtam, amiben vagy a kamera volt kb használhatatlan, vagy ez, vagy az, de valami mindig totál off volt....Ezrt akarok várni kicsit, mert azt utálom mikor feldobok valami kafát xda-ról, rájövök hogy nem kafa, hanem használhatatlan, dobok másikat, az se jó, végül 4-5 custom rom után visszarakom a gyárit....ugyanezt játszottam a mini pro-val is, azelőtt a galaxy y-nal, x8-al is, meg a férjem ace-ével is...na meg bele akartunk vágni a custom rom próbálgatásba a moto atrix 4g-jével is, de ott a bootloader nyitásig sem jutottam el, valahogy az a teló nekem totál kínai, kb mukkom nincs hozzá, és nem is hajlandó azt csinálni amit kérek tőle, így földhözverés helyett visszaadtam neki, hogy takarítsa a közelemből...Szóval ezeket a köröket nem akarom végigfutni a black-el is, ezért játszottam el gondolattal, hogy milyen jó lenne egy gyári frankó jb...persze tudom hogy ez kb tündérmese, totál esélytelen, de jó volt elgondolni, na
-
totyika66
csendes tag
Bocsánat uraim el irtam jelly bean 4.2.2. van fent eddig jol müködik.
vannak témák hozzá nagyon szépre lehet varázsolni a telcsit igéretes nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #19153 üzenetére
#19153) badxgirl
Igen ez így van a gondolattal, jó volt eljátszani, de az LG hibája ez, hogy az Új készülékei is a Régebbi ROM-kal jönnek ki.
(#19154) totyika66
A 4.1.1 is JB tehát nem csak a 4.2.2 de melyik ROM az?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
badxgirl
aktív tag
válasz bubus66 #19159 üzenetére
Ez igaz, de egye fene, ha jól muzsikál nálam a black, én elnézem ezt a hibájukat, kicsit úgy vagyok vele, hogy mindegy hanyas a rendszer, csak jól működjön...
Custom romokat is inkább azért szoktam nézegetni, mert idővel megunom az aktuális felületet, és hogy teszek fel egy launchert az csak egy dolog, de ha már nagyon unom a dolgot, akkor az nem elégít ki, teljes átalakulás kell....a baj csak az hogy egy rom hiába állati szép, ha közben lomha meg instabil, és ebbe már sokszor belenyúltam. -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz totyika66 #19168 üzenetére
A Kamera részt nézted? Teszteld a HD videó felvételt is. Illetve linkelhetnél be ide az ezzel a rommal készült képeket is.
bubus66: Az 1. hsz-ban miért nem az átlátszó képet raktad? Jah, és még egy ötlet, azt a részt, hogy a 720p videókat nem játssza, azt ki kellene venni, mert játssza.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz totyika66 #19168 üzenetére
Dobsz egy linket, a dátum a furcsa 2011 meg szeretném nézni?
Ugyan azt a képet tetettem be amelyik volt, de ha meg van küld át és kicseréltettem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #19169 üzenetére
(#19169) tzsolesz
720p videókat nem játssza, azt ki kellene venni, mert játssza.
Ez a Mobilarena tesztjéből van nem én írtam.
(#19171) totyika66
Ki van javítva az USB csatlakozás adatmódba? Vagy még mindig kell hozzá az airdroid vagy valami más programok.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #19174 üzenetére
Na be merészkedek a modkertbe mert most voltam ott töröltetni örülni fognak nekem.
(#19175) badxgirl
olyat egyen lőre nem mert amit linkelt én a 15.-et feltettem ha lehúzod a redőnyt nem tudsz adatmódba belépni, mert ki maradt a belepés. Csak az a kérdés, hogy a kézi hálózat keresés működik.e a kamera milyen, HD videót tudja-e? Mert eddig az összes CM-nél szar volt a kamera. Milyen akksi időt tud produkálni. Erre lennek kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #19179 üzenetére
Na fel teszem ezt a ROM-ot aztán firkálok róla valamit. Meg teszek fel hozzá LGHome3 témákkal meg az Időjárás widgetett.
(#19180) totyika66
Mit értesz azon, hogy a fotók tökéletesek?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #19182 üzenetére
Nem nincs Bent alapból a recoveryből kell telepíteni. Csinálok egy két képet vele, de van egy olyan érzésem, hogy hamar menni fog a levesbe. Na most ugrik a ló a gödörbe, most telepítem fel.
(#19183) totyika66
Mivel alpha hogyan lehet hivatalos?
Hova megy? még a másik is szerintem ugrik a levesbe, csak kísérletezni való kedvem van. A szerkesztés gombot meg használd légy szíves.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz totyika66 #19185 üzenetére
Lőj már vele képeket, és töltsd fel valahová. mondjuk ide.
Kint, úgy hogy megtörlöd a lencsét is, ne hogy az kavarjon be.
Használd a [szerkesztés] gombot.
[ Szerkesztve ]
-
doctorem
csendes tag
válasz badxgirl #19175 üzenetére
Csak megerősíteni tudom, teljesen működőképes.
Amúgy nem is értem egyesek mit csodálkoznak rajta, a CM10 a legjobban futó topic az XDA-n. Napi szinten jön hozzá a frissítés, napról napra jobb. Ez amúgy a hivatalos Cyanogen CM10 rom, 4.1.2 androiddal, 3.0.8-as kernellel. -
doctorem
csendes tag
válasz tzsolesz #19189 üzenetére
Nálam eddig nem produkált hibát, napi szinten használom mostmár. Természetesen rootolt, recoveryből telepíthető. Annyit kell tudni még, hogy Gapps-t külön kell felrakni hozzá, de azt is találsz hozzá a neten.
Ha vársz 1-2 órát, akkor a mai friss verziót teheted fel:
Itt tudod követni a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #19187 üzenetére
Én lőnék képet de nem tudok mert a kamera menübe se tudok belépni. Úgy nézem , húz a levesbe, az összes ikont megint ki kellene cserélnem, hogy olyanok legyenek mint a V20S-é lehet, hogy meg csinálom a LGHome2-öt Total Commander nem látja az SD kártyát. A kézi hálózat beállítás nem működik, a másik ok amiért a levesbe megy.
tzsolesz
kopmplett wipe és utána a format systemRájöttem mi a baj nem ajánlják hozzá a touch recovereyt na meg próbálom a másikkal.
(#19188) doctorem
Én meg értem, mert még nincs minden meg oldva. Nekem kell bele mokolnom, hogy működjön valami
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz totyika66 #19191 üzenetére
Há de hol a link?
bubus66: Ezt nem értem. Nem lép be a kamerába? lehet hogy nem is egyről beszéltetek a többiekkel? szerintük jó a kamera, meg az SD is. Most már nagyon nem értem, hogy ez mitől lehet....
szerkesztés után: Jah, remélem én is hogy ez volt a baj. Ezek szerint a Rom Manager-ből kellene kilépni recoverybe?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz doctorem #19193 üzenetére
(#19193) doctorem
És a ROM manegerből miért nem tud belépni a recoverybe Az túlzás, hogy működik minden de előbb vagy utóbb biztos fog
tzsolesz
ha össze tudom állítani a kamerát akkor az ikonokat is meg csinálom mint a V20S-nél van, meg a kézi hálózat keresést mokolom meg egy kicsit. Mindegy vissza dobom a V20S-t meg csinálom az ikonokat. Meg vissza teszem a rendes gombos recoveryt. De egyről beszelünk. Te melyiket tetted fel?
[ Szerkesztve ]
-
doctorem
csendes tag
válasz bubus66 #19196 üzenetére
"a kamera menübe se tudok belépni" - miért is? Elindítod a kamera app-ot és a zoom alatti ikomnra kattintva ott lesznek a beállítások
"Total Commander nem látja az SD kártyát." - miért ne látná? beállítások -> tárhely -> menü gomb után számítógépes usb kapcsolat és ott kiválasztod a 3. opciót (háttértár)
"A kézi hálózat beállítás nem működik, a másik ok amiért a levesbe megy" - menü ->továbbiak ->mobilhálózatok Itt minden beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen notebookot vegyek?
- Diablo IV
- E-roller topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG