Új hozzászólás Aktív témák

  • Mddx28

    csendes tag

    Sziasztok!

    Múlthéten kedden érkezett meg az új TV-m, végül egy 55"os LG55 LB671V lett vásárolva.
    Egy kis beszámoló:

    Fali konzolhoz van rögzítve, Vesa 400x400, az összeszerelés egyszerű volt, remekül ki van alakítva minden a TV-n és tartókonzolon is, a könnyű összeszereléshez.
    A TV képe tökéletes, a gagyi 576i TV műsorokat is szépen feljavítja, még a legkritikusabb ponton a sportadásoknál is szépen dolgozik a TV. Az adás nálam jelenleg analóg, a létező legrosszabb minőségű, de még ezzel is hibátlan a TV :).
    Külső HDD-t gyorsan olvassa, (1TB) a 720p ; 1080p és 3D tartalmakat egyaránt kezeli, csúszás és akadás nélkül megjeleníti azokat.

    Az erősítővel még nem sikerült összehoznom HDMI-n keresztül, de ez valószínűleg csak valami beállítás kérdése, ezzel még küzdök kicsit :). Viszont a saját hangrendszere is nagyon durva, 4m x 6m -es a nappali, de már a maximum hangerő negyede is elég mindenre :)

    Összességében minden szempontból, csak dicsérni tudom, amit tud azt ténylegesen tudja, és szépen csinálja, nincsen benne parasztvakítás.

    Egyetlen gyengesége, hogy picit gyenge a hardver, bekapcsolás után kell neki 1perc, hogy akadás nélkül jelenítse meg a menüket. De ez szerintem az emberek 99%át nem zavarja, csak én vagyok nagyon gyors gépekhez szokva :)

    Ha kérdésetek van írjatok bátran Privát üzenetet, mert azokat olvasom folyamatosan, a fórumokat nem.

    1kérésem lenne, valaki tudna linket adni, képbeállításokhoz? :) Sokat szórakoztam vele magam is, de gondolom van a neten 1-2 "tökéletes" beállítás amiket szívesen kipróbálnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák