Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovagod
újonc
válasz bandi0000 #35400 üzenetére
Én ugyan nem vagyok nagy szaki.
De hogy érted azt hogy ugyanaz az a panel mindegyikbe?Na már most ,félre ne érts nem kioktatni karlak,de a panel és a kijező két különböző dolog.Sőt a panel olcsóbb mint a kijező.Legalább is nekem ezt mondták.
Vagy nekem mondták rosszul?Tehát ha a kijelzőt kicserélik akkor a panelt is?A szervíz nekem azt mondta hogy az LG 42LA 620S hoz ugyanaz V változat,és 42 LA 6208 as kijelző jó.
Csak ezek jöhetnek szóba.Mármint ez a 3 használja ugyanazt a kijezőt.
Tehát ha a kijező rossz,akkor még a panel jó.?
vagy nem így van?Van estelg vaki szaki itt akihez fordulhatok közevetlenül?
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz lovagod #35401 üzenetére
Hogy mit hogy hívnak fontos de hívják a kijelzőt panelnek is meg az áramköri elemeket is panelozzák kár ezen rugózni... itt van egy példa ebből kiindulva kb 75-80 rugó lenne legalább az lcd panel, de 25-30 még a szállítás. Jó ár a szerviz 110e-s ajánlata.
[ Szerkesztve ]
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Nekem ez a magic remote nagyon nem jött be. Meg lehet szokni? (Próbáltam az üzletben)
Ahova mutatsz, oda megy? Mert először nem volt tiszta. Olyan TV kellene, amihez van mindkettő cucc.
Vagy külön veszem.Az LA740-hez van?
Egyébként 2M körül már utánadobnak egy 55"-ös OLED LG-t, ami homorú (és asszem 4K is), azért eléggé ott volt a kép és a színek!
Üdv!
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Dracula #35405 üzenetére
LA740as-hez csak MagicRemote távirányító jár, normál nem. Normálat tudsz venni gyárit olyan 4-5e Ft körül ha kell, de én is ahhoz a táborhoz tartozok aki csak magicet használ, számomra sokkal egyszerübb vele minden.
Otthon használod 1órát és szerintem már meg is szoktad, de az érzékenysége is állítható ha az volt furcsa benne a boltban.Az OLED ami a boltba láttál 2m-ért az FHD, 4K-s OLED-ek még forgalomba nincsenek.
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Már "sokadszorra" találkoztam azzal a hibával, hogy 3D-s filmnél kiválasztom a kép egyesítést, és még is ugyan úgy 2 képben megy tovább a film.
Másik meg ugyan ez, csak ott egyesíti a képet, de még sem 3D-s. Vannak részek, amik igen, vannak amik nem.Mind a 2 eset filmhiba? Vagy esetleg ezeket ki lehet küszöbölni valahogy?
-
Mirman
őstag
válasz #75912448 #35399 üzenetére
Kipróbáltam az XBMC-t azt látom hogy most már teljesen folyamatosa a kép viszont egy olyan gondom lenne hogy teljes képernyős módban lecsípi a képernyő kb 1/4-t és a közepén jeleníti meg a képet. De nekem az az érdekes hogy amikor a menüben vagyok és a háttérben játssza le a filmet akkor a menü is pontosan jelenik meg a képernyő széléig és a háttérben a film is. Tudtok erre valami ötletet ?
-
goyo2
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudna valaki mondani, hogy az LG 42LA660S tud-e mkv-t lejátszani? Továbbá DLNA-ről lehet-e többsávos audio/felirat közül váltani?
Sajnos az LG specifikációban nem látom az MKV-t, de nehezen képzelem el hogy nem tudja.
köszi
Üdv, Goyo
-
goyo2
csendes tag
Még az érdekelne, hogy ez az LG 42LA660S 3D-s filmnél mkv kódolással a DTS hangot lejátsza? Ha igen, DLNA-ról is?
köszi
-
Zirowe
nagyúr
Mint már párszor leirták, dlnan nincs hang váltás.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
Vettem egy lg 42la620s tévét. Tudom a laptopom kijelzőjeként használni wifin keresztül? Hogyan kell beállítani?
Médiát megosztani tudok, de teljes értékű monitorként szeretném használni!
Választ előre is köszi! -
lpepe
tag
Sziasztok! LA660s- re szeretnek netflixet hegeszteni, tudtok ra valami ra valami megoldast? Tegyek ra US firmware-t?
-
-
töky76
tag
Sziasztok, LA 640s valós 100hz a panel? Mci nem érdekel.
Fontos lenne,mert ha nem, akkor samsung f6400-at veszek. -
Dracula
őstag
válasz LucasGrant #35407 üzenetére
Most akkor kinek van igaza? Jár vagy nem? Neki nyilván van és azért írta, hogy "ki se bontotta". Neked is van ilyen tv-d?
A 4k-t úgy láttam, hogy az volt kiírva. Ha tényleg, akkor ezt csúnyán benézte a MM. De lehet, hogy tévedtem, és nem volt ott a 4K, a képen nem látszik, amit készítettem.
Üdv!
-
_q
addikt
válasz töky76 #35426 üzenetére
Nem sok érdemi információt fogok mondani, de hát ha segít.
Megoszló a vélemény. Sokak szerint csak 660-tól van valós 100Hz, de van aki szerint már a 620 is az. Jövő héten Gicz kollega meg fogja mondani, hogy 620 valós 100Hz-e. Ha igen akkor a 640 is, ha nem akkor marad a 660-690-tól alapelv, hogy onnan tudják csak.
-
Zirowe
nagyúr
Ma vettem egy 32ln575s tv-t, hogy lecseréljem az ips236v monitoromat és a rendes táv mellé adtak egy magic remote-ot is adapterrel.
Rápattintottam az la620s-re, hogy megnézzem milyen, de továbbra sem tartom olyan hú de fantasztikusnak, sima távot többre tartom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Nagy csodára ne számíts, mert már eleve elfogultan megy szemmel ellenőrizni azt, amiről eddig látatlanul véleménye volt.
-
Gicz
addikt
válasz Zirowe #35433 üzenetére
Egyáltalán nem evagyok elfogult, nekem is van itthon egy lm660. Arról is itthon mindenki válltg állította h 100hz, hdtvtest szerint nem volt az. Sikerült előkeríteni az FPD benchark discet, megnéztem én is és tényleg nem az. Picit átverve éreztem magam
Ez a teszt nagyon jól mutatja ha valami 100hz-es valójában.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz töky76 #35426 üzenetére
MCI, CMR, PMR, számokkal jól teszed tényleg, hogy nem foglalkozol. LA640S 100Hz-es és az említett másik modell is 100Hz-es. Figyu erre én mindig azt mondom, hogy legyen rajta folyamatos a mozgás, ne akadozzon a Tv, egy lassú de folyamatos kameramozgásnál see, és ezt mind a kettő hozza.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Dracula #35428 üzenetére
Hivatalosan itthon, LA660S-től felfele csak Magic Remote van a dobozban, ha találtál benne normál távirányítót is akkor, az valami mutyizott Tv, pl. Oroszországból vagy máshonnan behozott Tv, mert úgy tudom, egyes országokba ment 2 távirányító.
Igen, van, és csak Magic volt benne. -
Gicz
addikt
válasz LucasGrant #35435 üzenetére
Hagyd már ezt az akadozás dumát! Undormány h mindenből szappanoperát csinál a trumotion
Nem attól 100hz valami h Te azt mondod h legyen folyamatos az a lényeg. A folyamatosság csak egy szar mellékhatása a 100hz-ességnek.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz LucasGrant #35436 üzenetére
Azt hiszem a t-home akciózott karácsony környékén egy olyat, hogy 2013-as lg tv-khez adott ajándékba magic remote-ot a normál táv mellé, amit ma vettem, az is így volt, szóval ha esetleg használtat vesz vki, megeshet, hogy két táv jár mellé.
-
LucasGrant
aktív tag
Elfogult vagy nagyon, azért mert Te nem szereted a folyamatos mozgást, az attól még nem sz*r, már ne haragudj.
Akik 100Hz-es Tv-t szeretnének vásárolni, azok nem külföldi tesztekre, meg inga mozgásra kíváncsiak, hidd el nagyon nem, hanem, hogy leülnek a kis kanapéba néznek egy jó kis filmet, és nem fog darabos lenni a kép, nem fog szaggatni gyors mozgás esetén, vagy ha megy rajta a felirat a Tv-be, hogy szavazz VV Pistára, ezen a számon, akkor el tudd olvasni, és ne szaggasson be annyira, hogy azt se tud, hogy mi merre hány méter.
És valami nem attól 50Hz-es, hogy Te azt kijelented, mert Te vagy a mindent tudó.
Ezt mindenki döntse el maga, hogy miért akar 100Hz-es Tv-t venni, vagy hogy mit jelent magának ez a ,,fícsőr", véleményem szerint 100emberől 99azt fogja mondani, hogy folyamatos a képe a 100Hz-es Tv-nek, azért akarok azt. -
sznoopy1977
tag
Ez az LA széria az LM-hez képest egy hulladék s.ar minden tekintetben kivéve a hangját, kép silányabb, smart lassú mint az állat, youtube akadozik nincs bar kód sem mint a régin volt, van ami hang nélküli, távirányítót klasszikust rendeltem hozzá, mert a mutogatóshoz sötétben eléggé koncentrálni kell...
Vagy csak én fogtam ki?
-
LucasGrant
aktív tag
válasz sznoopy1977 #35440 üzenetére
Melyik LM vs. LA?
Milyen bar kód ? ezt nem értem -
Gicz
addikt
válasz LucasGrant #35439 üzenetére
Nem elfogult vagyok, hanem egy technika fórumhoz nem méltó h elintézzük annyival h folyamatos legyen a mozgás.
Az emberek 99%-a bemegy az MM be, és amelyiken nagyobb szám van azt veszik meg.
A maradék 1% aki idejön, mint tudatos vásárló, az legalább ne legyen félrevezteve. Főleg ha a tech spec is érdekli őket, meg hogy ips, vagy pva satöbbi.
Az hogy neked mit jelent a 100hz, és mi valójában az két külön dolog. Aminek a félremagyarázása a nők lapja cafe fórumon nem gond, de itt ne legyen már ilyenFőleg mert aki mondjuk sportra vesz tvt, és esetleg a mozgóképfelbontás érdekli, az egy ln575ön, ami 50hz, de van benne "folyamatosító trumotion" ami mozgóképfelbontást nem növel, mert ugye 50 hz a panel, a fyamatos mozgástmegkapja, de egy fűszálnyival nem lesz élesebb a képe.
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
válasz rasurosenpai #35420 üzenetére
Elsőként azt kell megtudni, hogy WiDi-s laptopod van e vagy sem. Vegyük azt, hogy Intel-es WiDi-s géped van, bekapcsolod a Tv--n a WiDi/Miracast opciót elsőként, ha nincs feltelepítve alapból a gépedre a WiDi, akkor az Intel honlapjáról letudod szedni, a terméktámogatások közül, utána feltelepíted, el kezdesz eszközöket keresni benne, megtalálod a Tv-t, beírod a párosító jelszót, és tádámmmm kész
-
Zirowe
nagyúr
válasz LucasGrant #35441 üzenetére
Mondjuk erdekes ez a magic, mert adapter nelkul csak kikapcsolasra kepes, masra nem.
De akkor azt meg hogyan?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz LucasGrant #35446 üzenetére
De akkor be is kene kapcsolnia, de nem.
Mindegy, ugyse hasznalom, csak fura volt parositas elott, hogy siman kikapcsolt adapter es parositas nelkul, de be mar nem.
-
Zirowe
nagyúr
válasz LucasGrant #35448 üzenetére
Nem, parositas es adapter csatlakoztatasa elott csak kikapcsolt.
-
LucasGrant
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest