Új hozzászólás Aktív témák

  • Batu3

    tag

    Sziasztok!

    Vettem egy LG Nano753-at, első tv-m ever, így elkél némi segítség.

    Van egy soundbar-om hozzá, optikai kábellel össze dugom, de fel sem ismeri, nem értem mi lehet vele a gond, elég nyamvadt egy csatlakozó, de attól még működgetne. Bluetooth-szal működik, de így minden egyes bekapcsolásnál csatlakoztatni kell, illetve ha egyszerre megy a tv hangszórójával akkor kijön a delay. Vennék akkor egy HDMI Arc kábelt. Tudnátok segíteni, hogy honnan milyet? Ha beütöm arukereso-re mondjuk, akkor kijön egy rakat, nincs nagy igényem vele kapcsolatban csak működjön, 17e-ért mondjuk biztos, hogy nem fogok venni...Egyébként ez a Hdmi Arc használható mondjuk laptop képének kivetítésére is ha úgy van vagy csak a hangot viszi át?

    Másik kérdéskör, hogy hogy tudnám tv-ként használni? :D Az ingyenesen fogható alap csatornákra gondolok, főleg M4Sport miatt jó lenne azért néha. Mindenképp kell valami antenna, műholdat beszerezni ehhez? Minél kevesebbet kéne fúrni-faragni annál jobb lenne. Kábel Tv-t nem tervezek beszerezni, nem fizetek a reklámok nézéséért...

    Még egy kérdés a Magic Tap funkciót be kéne külön valahol kapcsolni? Hozzá érintem a telefont a távirányítóhoz ahol a videó is mutatja de semmi nem történik, nfc telefonon bekapcsolva persze.

    Egyelőre elégedett vagyok vele egyébként. Persze a fekete nem egy világbajnok, meg lehetne gyorsabb is, de ha megy a kontent már akkor jól mükszik.

    Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

    Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV

Új hozzászólás Aktív témák