Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz RapaNui1 #76598 üzenetére

    Lehet, hogy nem olvastad figyelmesen a kommenteket, de nem arról volt szó, hogy megérdemli a "kiválogató a munkája" miatt az extrát, hanem, hogy rohadjon rajta és száradjon le a keze.
    És én bővítettem ki arra, hogy itthon mekkora divat alapnak tekinteni, hogy munkahelyről jár a tűzőgép, papír, cement, vagy előjog a válogatásra... Hát, nem annyira. Ill. ha felajánlja a munkáltató jogszerűen akkor jár vmi (szerintem így se jó, mert rendes fizetése helyett jár 10-ből 12 esetben), de kereskedni már szintén nem jogszerű vele, így max annyi előnye lehetne, hogy hazavisz saját használatra ha kell neki. Itt nem ez van.
    És mivel ennek is vannak fokozatai: amikor láthatóan város/régió szinten eltűnnek a termékek mindenki más elől, akkor... ? Jár neki, belette a munkát? Ilyen alapon a monopol cég is beletette a pénzt/energiát, hogy egyedül legyen, mindenkit kicsináljon/megvegyen és utána 3x árat írhasson a cédulára. Végül is normális, ezért fektetett be. :)

    @Dilikutya
    Ez a közösségi munka szöveg komoly? Nem tudod mással foglalkozik-e? Ha átutalom neki a fizetésem akkor másban is segít? :U

    @Kvelstadt
    Plate, Modified 2 x 2 x 2/3 with 2 Studs on Side
    Item No: 99206

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák