Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    válasz Throme #62869 üzenetére

    Most is foglalkoznak modelvasúttal, elég szép cuccok vannak náluk, ahogy sb is írta, sajnos olyan árral.
    A boltot és a hozzáállásuk személyes tapasztalatom alapján szuper. Tavaly augusztusban akcióban az utolsó Boutiqe hotelt hoztam el, kicsit sérült dobozzal (semmi igazán komoly). Két héttel később amikor újra volt náluk (már nem akciósan) rákérdeztem, hogy kicserélik-e és meglepő módon hajlandóak voltak, egész kedves levelet kaptam. Én sajnos nem értem rá odamenni, édesanyám intézte helyettem, kcsit paráztunk is mindketten, de az eladócsaj is nagyon jó fej volt, mindent végigmutogatott neki és tökéletes állapotú volt a doboz. Csak ajánlani tudom őket.

    Sb: gyerekkorunkban a Piko volt jellemző, mert azt még meg tudtuk fizetni. Persze az azért volt olcsó, mert nem volt annyira kidolgozva. Gyereknek játszani/tönkretenni tökéletes :)A 100k-s mozdonyok meg Marklin meg egyéb nagy gyártótól jönnek, baromi szépek, nagyon kidolgozottak, ezért is annyi, amennyi. A boltban megcsodálni őket nagyon jó :D

    Szombiatomi: egyre jobban tetszik ez a kis hókegyengető, tök cuki. (a pirosas narancs szín tényleg fura; kész jpg-et szoktál feltölteni? nem túl nagy? talán a kisebb méretűt nem dolgozza át)

Új hozzászólás Aktív témák