Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Kiváltott de fel nem használt VIP kuponokat szoktak jófejségből cserélni LEGO-ék?
-
Dilikutya
félisten
válasz Kishulk #63152 üzenetére
Csak ott a bibi, hogy pl. a szolnoki Auchanban ezeket a készleteket még nem is láttam, nem hogy az elmúlt 30 napban, de szerintem soha. Így biztosan nem árulják 44 ezerért, szerintem amúgy se, az Auchan nem szokott a Lego listaárai fölött árazni békeidőben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
válasz HUN_Sector #63126 üzenetére
Hja azon filizek veszek egy 4-t belőle MOC építés miatt, a többi árról minden eszembe jut, csak az nem, hogy akciós lenne..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Llew
senior tag
válasz Dilikutya #63155 üzenetére
Ezek milyen keszletek? Úgy értem, hogy korábban is hallottam már a Pepcoban kaphato figuráktól, de pl a brickset ezeket nem ismeri. Nem egyeznek az újságban megjelenokkel semmivel. Nyomonkövethetőek ezek valahol?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
-
edgR
őstag
válasz Napfénysüti #63167 üzenetére
ér, ér - ne fogd vissza magad
-
Throme
veterán
Most, hogy megint megbüntetik az emagot ( [link] ) remélem leesik egy - legalább - 3 rugós kupon, hogy legót vehessünk
-
edgR
őstag
Gyerekek, erről tudunk valamit? Egy FB csoportban jelent meg a kép, és állítólag Miskolc/Gödöllő specifikus akcióról van szó.
Ha valaki az infóért cserébe lenne olyan kedves vásárolni számomra egy, azaz egy darabot, akkor azt megköszönném
-
LÁZ
Topikgazda
nézd meg a [térképh-n] , hogy ki lakik ott régi motoros, aztán írjál rá
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
-
-
RapaNui1
aktív tag
Valakinek megvan az Atari, vagy az Írógép legóban összerakva? Írna róluk pár sort, esetleg tenne fel pár fotót? Köszi. Megéri egyáltalan az Atari annyi pénzért?
-
Gizmo86
csendes tag
válasz hami85 #63177 üzenetére
Akkor nekem vagy nagyon mákom volt, vagy ahonnan ezeket szállították ott nagyon vigyázva csomagolnak, de az elmúlt kb 3 hónapban kb 20 legót rendeltem tőlük, ilyen kisebb meg közepes méretűeket és egy doboz volt, amin volt egy kicsi kis szakadás, de az is ilyen tökmindegy kb. A többi ilyen totál teljesen hibátlan állapotban volt. Easybox-ba ment mind, egyébként mindig külön dobozba rakták mindet még akkor is ha egyben szállítottak többet egy időpontban és simán egy dobozba is rakhatták volna. A dobozokba ilyen barna papír helykitöltő is volt.
-
LÁZ
Topikgazda
ha régi motoros, akkor nincs para, én így intéztem már pár dolgot újzélandról, ámerikából, angliából , max azt mondja, hogy haggyad békibe, de nekem eddig minden első körös megkeresett igent mondott az adott felkérésre
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Angelina87
tag
válasz RapaNui1 #63184 üzenetére
Hali!:-)
Na erről én kérek Tőled élménybeszámolót és fotókat minden mennyiségben!!!
Nagyon szuper élményekkel gazdag építést kívánok és azt, hogyha tetszik szolgáljon díszként ,soha ne kelljen tőle megválnod!!! ( nekem ez a készlet egyenesen szerelem :-))
" A világon vendég vagyok."
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Angelina87 #63185 üzenetére
Igyekszem. Holnap kezdem. Addig is 11 számozott zacskót tartalmaz a doboz ezek többsége dupla, illetve egy számozatlan tasak,1 vaskos építési, illetve egy nagyon szép levél a Thomas Kirk Kristiansentől legalább 43 nyelvre köztük magyarra is lefordítva, így ez is egy komplex kis füzet melyből azt téped ki a végén melyiket szeretnéd és befűzheted az írógépbe. Ez nagyon szép gesztus a legótól nagyon tetszett és ilyet eddig még nem láttam, nagyon jó hogy gondoltak erre is. 1 matricaív mindössze 2 db kis System matricával. Az építési belseje világos, nagyon jól kivehető és látható minden mozzanat. Maga az építési a kis levélkés füzet és a matrica ív is mind a minőség, a komolyság látszatát keltik. Én is kiváncsi vagyok már hogy milyen is lesz ez az egész. Holnap kiderül.
-
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
válasz mancer7151 #63187 üzenetére
nope, bejelölöd magad rajta, aztán annyi
-
Fr0z3n
őstag
válasz Tyler Durden #63192 üzenetére
852293-as szett eredetileg. Hivatalos szett 2008-ból.
-
Ciccuka
veterán
Holnapra (mivel új hónap) vártok valami akciót a Lego.com-on?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok,
ma este voltam a gödöllői Tescoban, de ezt a szettet nem láttam.
Ezeket a Legokat rakták ki kiárusításban:
- 76403: 23.994 Ft
- 60351: 16.390 Ft
- 60349: 14.214 Ft- 21174: 29.394 Ft
Viszont minifigurákat egyáltalán nem találtam. Merre szoktak lenni ezek a Tescóban?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest